jogi Οκτώβριος 10, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 @Virus: το πήρα απο ένα μαγαζί στην δάφνη επι της βουλιαγμάνης στο ρεύμα προς γλυφάδα, έιναι ένα μαγαζί που λέει "Ψυγεία αυτοκινήτων".Φυσικά και δεν μπαίνει σε κουτί αλλά αν θές την καλύτερη απόδοση πρέπει να βάλεις το wc σε εξωτερικό κουτί, αφού έτσι δεν επηρρεάζεται ούτε και επηρεάζει τις θερμοκρασίες του pc, και μπορείς να βάλεις και μεγάλη αντλία άνετα και δεν θα φοβάσαι τόσο μην χυθεί τίποτα και μπορείς να βάλεις και ηχομόνωση για λιγότερη φασαρία, ειδικά αν βάλεις την l30 όπως και εγώ που παράγει μπόλικους κραδασμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 10, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Eιναι χαλκινο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 10, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Ναι, εντελώς χαλκινο (fins + κυψέλες), φαίνεται και απο την φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 10, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από bZrOo [Χθες, στις 15:10] Σωστό αυτό που λες jogi , δεν είναι αναγκαστικό να πάρει κανείς ντε και καλά από transit αλλά είσαι ο μοναδικός σε αυτό εδώ το φόρουμ που είδα εγώ να προτείνει κάτι διαφορετικό ,όποτε όπως είναι φυσικό κάποιος που διαβάζει αυτό το φόρουμ θα προτιμήσει αυτό που βλέπει να χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, και αυτό γιατί είναι δοκιμασμένο. Αν παίζει κάποια photo από το δικό σου ψυγείο θα με ενδιέφερε ,λόγο και της χαμηλότερης τιμής, αλλά φοβάμαι πως θα παραείναι μεγάλο για να μπορέσει να ενσωματωθεί μέσα σε ένα CM Stacker που πρόκειται να πάρω. Κάτι που έχω παραβλέψει εντελώς είναι το θέμα tank , θα προτιμούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω στην κατασκευή του (ροή ,μέγεθος κλπ), οπότε μάλλον θα τα σκάσω για κάτι έτοιμο , όπως το Fass-O-Matic ή το Tank-O-Matic της Innovatek απο εδω : http://www.coolercases.co.uk/wc_reservoirs.htm Υ.Γ. Εδώ έχει και αυτό που σου άρεσε Setos Μην τρελλαθουμε κιολας δεν υπαρχει μονο το τρανσιτ εγω πριν απο αυτο ειχα ενα της asetek 120 που ειναι ακριβως οπως και το τρανσιτ σαν κατασκευη απλα ειναι το μισο δηλαδη παιρνει ενα φαν με τρυπες επανω του για να κατσει και ο ανεμιστηρας. Εχε υποψη σου οτι τα ψυγεια σαν το τρανσιτ και σαν το asetek ειναι φτιαγμενα για πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις και θερμοκρασιες. Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ενα μπλοκ ακομα και το μονο που ειναι στη φωτο εγω το θεωρω υπεραρκετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 10, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 This Black Ice Pro radiator is specifically designed for PC water-cooling. It uses a full copper-finned core with a high-density louvered copper fin configuration, flat tubes for maximum coolant-core heat conductivity, built-in mounting brackets and plenum chamber with tap tight screw holes for outstanding cooling performance that fits perfectly inside your PC. This edition of the Black Ice Pro radiator is equipped with easy push-on fittings for easy and better mounting of the tubes. Key Benefits: Copper tubing for maximum heat exchange ratio. Optimal price/performance ratio. Optimal heat removal. Extreme low noise construction. Available in Black. Optimal Overclocking potential. Key Features: 2-pass Radiator specifically developed for PC watercooling. Now with improved internal pressure drop for increased cooling efficiency. Optimized fittings (/tubes) for maximum flow. New high-durability custom formulation acrylic paint finish. Rated for 378KCal per hour (1501 BTU per hour) or 440W. 120 mm (4.72 inch) Copper core consisting of flat tubes for maximum heat conductivity. High-density louvered copper fin configuration for enhanced heat dissipation. Built-in plenum chamber for increased performance and noise reduction. Self-tapping 120mm fan and case mounting holes for ease of installation Compact 157 x 133 x 25 mm (5.9 x 5 x 0.98 inch) dimensions allows it to fit inside most mid-tower cases. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Οκτώβριος 10, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχουν και που εδώ Αθήνα τέτοια; : Αν ναι ξέρετε αν κάνουν για σωλήνες 1/2" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 11, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Εχω την εντύπωση ότι 1. Υπάρχουν παρόμοια στο hacshop2. Oτι είναι για σωλήνες μισής ίντσας ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ διαμέτρου και όχι εσωτερικής όπως θέλουμε εμείςΓενικά θέλει λίγο προσοχή το συγκεκριμένο θέμα αφού αρκετοί όταν γράφουν 1/2 inch και έιναι ταχυσύνδεσμοι (σαν τους παραπάνω) ενοούν μισής ίντας εξωτερικής διαμέτρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 11, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Τα Black Ice, εκτός απο πανάκριβα, είναι και πολύ πίσω σε επιδόσεις τόσο απο αντίστοιχες έτοιμες λύσεις άλλων εταιρειών όσο και απο τα heatercore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 11, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Ή πήγαινε στο Transit ή πήγαινε στο Thermochill το τριπλό. Τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Ο Trooper έχει ένα δίκιο με τους σωλήνες. Καλύτερα στην πρώτη προσπάθεια χρησιμοποιήσε φτηνούς, να δεις πως θα τα βάλεις, πως θα σε βολέψει κτλ. Και μόλις κατασταλάξεις στο setup που θέλεις τότε αλλάζεις και βάζεις τους clearflex Αρχική απάντηση από bZrOoΥ.Γ.: Αυτό το παλιόμουτρο ο sPi που είναι ; Μπαίνει καθόλου στο φόρουμ ; Κι εγώ έχω να τον δω καιρό τον εν λόγω κύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 11, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 10:06] Τα Black Ice, εκτός απο πανάκριβα, είναι και πολύ πίσω σε επιδόσεις τόσο απο αντίστοιχες έτοιμες λύσεις άλλων εταιρειών όσο και απο τα heatercore... Eχεις προσωπικη εμπειρια σε αυτο που λες?Γιατι εγω εχω και ειναι εντελως αντιθετη η αποψη μου.Συγκεκριμενα ειχα το ice pro και το αλλαξα με τρανσιτ και δεν ειδα ουτε μισο βαθμο διαφορα.Μιλαω παντα για ενα μπλοκ φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Οκτώβριος 13, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από jogi Εχω την εντύπωση ότι 1. Υπάρχουν παρόμοια στο hacshop 2. Oτι είναι για σωλήνες μισής ίντσας ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ διαμέτρου και όχι εσωτερικής όπως θέλουμε εμείς Γενικά θέλει λίγο προσοχή το συγκεκριμένο θέμα αφού αρκετοί όταν γράφουν 1/2 inch και έιναι ταχυσύνδεσμοι (σαν τους παραπάνω) ενοούν μισής ίντας εξωτερικής διαμέτρου. 1) Το HAC Shop πάω στοίχημα ότι θα τα έχει πολύ φτηνά , όπως το Lian Li PC-V2000 ,350 . ΗΗΗΜΑΡΤΟΝ 2) Ξέρω μεν ότι χρειάζομαι πιο μικρή σωλήνα για αυτά τα fittings αλλά δεν με πειράζει , όλο το w/c θα το κάνω με τα ίδια fittings οπότε δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα. Θα χρησιμοποιήσω σωλήνες εξωτερικής διαμέτρου 1/2" , ελπίζω να μην είναι τόσο τραγική η διαφορά ,αν υπάρχει , ώστε να πρέπει ντε και καλά να βάλω μεγαλύτερο σωλήνα. Αρχική απάντηση από DJD Ή πήγαινε στο Transit ή πήγαινε στο Thermochill το τριπλό. Τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Ο Trooper έχει ένα δίκιο με τους σωλήνες. Καλύτερα στην πρώτη προσπάθεια χρησιμοποιήσε φτηνούς, να δεις πως θα τα βάλεις, πως θα σε βολέψει κτλ. Και μόλις κατασταλάξεις στο setup που θέλεις τότε αλλάζεις και βάζεις τους clearflex Οκ θα πάρω φτηνές πρώτα αν είναι , αλλά για λύσε μου μια απορία. Τα fittings αυτά που είναι για μικρότερη σωλήνα και δεν είναι το ίδιο μέγεθος με τα μακρουλά ρακορ μήπως δεν μπαίνουν στο transit ; Και εκτός από το transit λες να έχω πρόβλημα και με το block του eleven ; Αυτό που με έχει παραξενέψει είναι το ότι ο Eleven δεν έχει απαντήσει στο email και ούτε τον βλέπω και καθόλου στο φόρουμ. Μήπως ο άνθρωπος έχει σταματήσει να ασχολείται και περιμένω άδικα ; Αν ξέρει κανείς σας παρακαλώ πείτε μου με ένα pm τι πρέπει να κάνω για να πάρω block από τον Eleven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 13, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Οκτώβριος 13, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Υπομονή λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 13, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 To block του 11 παίρνει ρακόρ μισής ίντσας εσωτερικής διαμέτρου. Η διαφορά είναι αρκετή, τόση ώστε να μην δικαιολογεί την επιλογή μικρότερης σωλήνας. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί θές ντε και καλά να βάλεις ταχυσυνδέσμους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Οκτώβριος 13, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Φίλε jogi δεν θέλω να φανώ κολλημένος με τους συγκεκριμένους ταχυσυνδέσμους αλλά τα ρακόρ δυστυχώς δεν μου αρέσουν καθόλου, κυρίως οπτικά το ρακόρ σωλήνα σφιγκτήρας . Με λίγα λόγια είναι θέμα αισθητικής άποψης . Να μου πεις βέβαια τι σκ@τ@ κάθομαι και ασχολούμαι με το πώς θα φαίνεται το w/c , ε δυστυχώς η ευτυχώς είμαι απόλυτος στο θέμα εμφάνισης. Αυτό που με στεναχωρεί είναι αυτό που είπες εσύ για το block. Ο eleven δεν φτιάχνει κατά παραγγελία blocks ; Αν όχι τότε αναγκαστικά θα πάω σε ρακόρ , κάτι που θα προσπαθήσω να αποφύγω σαν το διάολο το λιβάνι :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 13, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 QUOTE]Αρχική απάντηση από jdrogas [11-10-2004 18:42] Eχεις προσωπικη εμπειρια σε αυτο που λες? Γιατι εγω εχω και ειναι εντελως αντιθετη η αποψη μου. Συγκεκριμενα ειχα το ice pro και το αλλαξα με τρανσιτ και δεν ειδα ουτε μισο βαθμο διαφορα. Μιλαω παντα για ενα μπλοκ φυσικα. Η διαφορα στην απόδοση των ψυγείων θα φανεί καθως θα ανεβουν τα Watt του κυκλώματος με την προσθήκη και αλλων μπλόκ η θερμότερου επεξεργαστή Αλλά ακόμα και ισοδύναμα να έιναι για μένα καλύτερο είναι αυτό που με τα λιγότερα χρήματα αποδίδει καλύτερα τα ρακόρ που εβαλε στην φωτο ο bZrOo δεν ειναι ταχυσύνδεμοι Ταχυσύνδεσμους εχει πάνω το ψυγείο στην φώτο του jordas ,καθώς και αρκετά μπλόκ του εμπορίου Αν και παρέχουν ευκολία στην σύνδεση το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι οτι παίρνουν αποκλειστικα και μονο λάστιχα μιας ορισμένης διατομης (12μμ πχ) στην φωτο φαίνονται ταχυσύνδεσμοι για 12 μμ λαστιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 13, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 22:23] To block του 11 παίρνει ρακόρ μισής ίντσας εσωτερικής διαμέτρου. Η διαφορά είναι αρκετή, τόση ώστε να μην δικαιολογεί την επιλογή μικρότερης σωλήνας. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί θές ντε και καλά να βάλεις ταχυσυνδέσμους??? Να σε διορθώσω λιγο ΄Το ρακόρ παίρνει λάστιχο εσωτερικής διαμέτρου 1/2 ιντζας Εχει τρύπα διαμέτρου 9.5-10 μμ η 3/8 αν προτιματε σε ιντσες οποτε συνοψίζοντας εχουμε το ρακόρ εχει σπείρωμα 1/4 σωλήνος εξετερική διαμετρο που μπαίνει το λαστιχο 14μμ τρύπα 10 μμ και εξαγωνο για βίδωμα 17 μμ bZrOo στο δικό μου σύστημα χρησιμοποιώ λάστιχα (Τaygon) με εσωτερική διαμετρο 10 mm μπήκαν σχετικά δύσκολα αλλα ακριβώς λόγο αυτού δεν εχω ουτε ενα σφιγκτήρα στο σύστημα ο πολύ πολύ να βάλεω μερικά tideup (δεματικα καλωδίων) Υ.γ bZrOo Εχεις Π.Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 14, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Χθες, στις 21:10] QUOTE]Αρχική απάντηση από jdrogas [11-10-2004 18:42] Eχεις προσωπικη εμπειρια σε αυτο που λες? Γιατι εγω εχω και ειναι εντελως αντιθετη η αποψη μου. Συγκεκριμενα ειχα το ice pro και το αλλαξα με τρανσιτ και δεν ειδα ουτε μισο βαθμο διαφορα. Μιλαω παντα για ενα μπλοκ φυσικα. Η διαφορα στην απόδοση των ψυγείων θα φανεί καθως θα ανεβουν τα Watt του κυκλώματος με την προσθήκη και αλλων μπλόκ η θερμότερου επεξεργαστή Αλλά ακόμα και ισοδύναμα να έιναι για μένα καλύτερο είναι αυτό που με τα λιγότερα χρήματα αποδίδει καλύτερα τα ρακόρ που εβαλε στην φωτο ο bZrOo δεν ειναι ταχυσύνδεμοι Ταχυσύνδεσμους εχει πάνω το ψυγείο στην φώτο του jordas ,καθώς και αρκετά μπλόκ του εμπορίου Αν και παρέχουν ευκολία στην σύνδεση το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι οτι παίρνουν αποκλειστικα και μονο λάστιχα μιας ορισμένης διατομης (12μμ πχ) στην φωτο φαίνονται ταχυσύνδεσμοι για 12 μμ λαστιχα Μιχαλη δεν νομιζω οτι διαφωνουμε πουθενα αλλωστε το γραφω συγκεκριμενα(Μιλαω παντα για ενα μπλοκ φυσικα) αν και θα πρεπε λιγακι να σε μαλωσω γιατι μου σκοτωσες το ονομα ( jordas)? :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZrOo Οκτώβριος 14, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από eleven bZrOo στο δικό μου σύστημα χρησιμοποιώ λάστιχα (Τaygon) με εσωτερική διαμετρο 10 mm μπήκαν σχετικά δύσκολα αλλα ακριβώς λόγο αυτού δεν εχω ουτε ενα σφιγκτήρα στο σύστημα ο πολύ πολύ να βάλεω μερικά tideup (δεματικα καλωδίων) Υ.γ bZrOo Εχεις Π.Μ Ναι βασικά θέλω μια πληροφορία , αν η απόδοση του w/c μειώνετε με μικρότερη σωλήνα από αυτές με εσωτερική διάμετρο 1/2"(10mm). Αν ναι τότε ίσος ψηθώ να βάλω ρακορ με λαιμό ,αν όχι τότε προτιμώ τα ρακορ που έχω δήξει στην πιο πάνω φωτογραφία. Βέβαια τέτοια ρακόρ δεν είδα να έχεις στο thread που έχεις κάνει (http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=109358#post109358) και υποθέτω θα είναι ψιλοδύσκολο να τα βρω Eleven έχεις και εσύ pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.