Jump to content

γιατί δεν μπορώ να επιλέξω μόνο ένα radio button σε PHP ?

kagelar34

Recommended Posts

θέλω να εκχωρήσω την τρέχουσα ημερομηνία σε μία μεταβλητή όταν ο χρήστης πατήσει ένα κουμπί

βασικά θέλω την συναρτηση PHP η οποία όταν εκτελείται επιστρέφει την ημερομηνία

έχω βρει μία αλλά αυτή επιστρέφειι στην σελίδα την τελευταία ημερομηνία που έγινε modified ο kώδικας της PHP dld τελευταία φορά που ενημερώθηκε ο server me νέα σσελίδα !

εγώ θέλω μία που κάθε φορά που μπαίνει μέσα στην σελίδα μπορώ να έχω την τρέχουσα ημερομηνία θέλω να εκχωρήσω την τρέχουσα ημερομηνία σε μία μεταβλητή όταν ο χρήστης πατήσει ένα κουμπί

λύθηκε αυτό δείτε το τρίτο post

thanls circular το έψαξα λίγο με βάση αυτά που είπες καιμε βόλεψε η date("l dS of F Y h:i:s A");

μια χαρά μου ηρθε

έχω αυτό το πρόβλημα τώρα ξέρεις τι μπορώ να κάνω ....

έχω έναν δυναμικό πίνακα που αυξάνουν οι σειρές του ανάλογα με τις εκχωρήσεις της βάσης...... στο τέλος κάθε γραμμής θέλω να βάλω ένα radio button έτσι ώστε να επιλεχθεί μόνο το ένα από αυτά που υπάρχουν στις rows

το θέμα είναι ότι βάζω ένα radio button στην μοναδική row Που φτιάχνω (η οποία επαναλαμαβάνεται ανάλογα με τις εγγραφές)

αλλά όταν κλικάρω ένα μπορώ να κλικάρω και άλλο από τον browser τι πρέπει να κάνω ...

προσπάθησα και με checkboxes αλλά εκεί γίνεται χαμός....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.