coolman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 Παιδια, τι γινεται παλι με το UTube, τα εχει παιξει?Στον ie αμα παω να ποσταρω με βγαζει να κανω καποιες ρυθμισεις, να βαλω ονομα κλπ. Αν πω ακυρωση με πεταει εξω. Στον Mozilla δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Δε βλεπω ομως που ειναι τα Εισερχομενα μου...Ας μου πει καποιος φιλος. Που στο καλο ειναι τα εισερχομενα?
Volrath Οκτώβριος 29, 2013 #2 Οκτώβριος 29, 2013 Παιδια, τι γινεται παλι με το UTube, τα εχει παιξει?Στον ie αμα παω να ποσταρω με βγαζει να κανω καποιες ρυθμισεις, να βαλω ονομα κλπ. Αν πω ακυρωση με πεταει εξω. Στον Mozilla δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Δε βλεπω ομως που ειναι τα Εισερχομενα μου...Ας μου πει καποιος φιλος. Που στο καλο ειναι τα εισερχομενα?Κλικ πάνω-πάνω δεξιά στο όνομα σου=>βγάζει ένα μενού=>inbox.Καλά ότι κάθε 3 κ λίγο αλλάζουν το UI του youtube είναι ενοχλητικό. Ακόμα πιο συχνά αλλάζουν και το android app...
coolman Οκτώβριος 29, 2013 Author #3 Οκτώβριος 29, 2013 Σε αυτο το μενου φιλε δεν υπαρχουν εισερχομενα/inbox. Υπηρχαν καποτε. Υπαρχουν σε αλλο λογ/σμο μου...
coolman Νοέμβριος 13, 2013 Author #4 Νοέμβριος 13, 2013 Λυθηκε το θεμα, τωρα κατι αλλο,παρατηρω οτι σε πολλα βιντεο (και σε δικα μου) παιζουν διαφημισεις, μπορει ο uploader να παρει λεφτα?...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.