ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 Ερώτηση περί συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας ?έκανα μια πατάτα πριν καμιά 10 μέρες είχα συμβόλαιο cosmote απεριόριστα 35 παλκαι πήγα στο cosmote απεριόριστα 35 ας πούμε το νέοαλλά τώρα είδα ότι δεν με βολεύει !για να πάω στο προηγούμενο τι πρέπει να κάνω help help helpευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 99,9% δεν μπορείς να γυρίσεις σε πρόγραμμα που έχει καταργηθεί όπως το 35 παλ αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις καλώντας στο 13838. Και εγώ το είχα, πολύ βολικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 άρα μέγα ******* έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Βρε πάρε στο 13838 να δεις. Επίσης αν έγινε πριν μια βδομάδα δεν έχεις ακόμα δικαίωμα υπαναχώρησης ? (Δεν το θυμάμαι πολύ καλά αυτό, για κοίτα το) Κάτι άλλο που έχω να προτείνω είναι το εξής: Αφού είχες το παλιό σημαίνει ότι είχε λήξει άρα έδινες γύρω στα 40€-42€. Το καινούριο απεριόριστα 45 (ΜΟΝΟ μέσω ιντερνετ) είναι ίδιο με το παλ 35 συν του ότι δίνει 1 ώρα επιπλέον προς τρίτους και 400mb ιντερνετ. Ηθελα να το βάλω και μου λένε δεν ισχύει για ενεργούς συνδρομητές συμβολαίου. Τους λέω οκ το κόβω τότε για να γίνω πρώην συνδρομητής συμβολαίου και νυν κάρτας! Μου λένε πρέπει να κάτσεις ένα μήνα με κάρτα πριν ξαναπάρεις συμβόλαιο οπότε μπορεί να το χάσεις. Λέω δεν πειράζει θα τζογάρω! Οπότε καπάκι με καλεί ένας από cosmote και μου λέει στο δίνουμε ίδια τιμή με το παλ 35 φτάνει να μην το γυρίσετε σε κάρτα. Λέω οκ, έχουμε συμφωνία Μήπως να το δοκιμάσεις ? Βέβαια έχεις ρήτρα αλλά αν το ανανέωσες με επιδότηση συμβολαίου νομίζω επιστρέφεις μόνο την επιδότηση. Μπορείς να αρχίσεις με μια κλήση στο 13838.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 στις 18/10/2013 έγιναν τα χαρτιά αλλά για να καταλάβω σου δώσανε το 45 σε τιμή 35 αν ναι θα γίνει πάρτι αύριο γιατί έχω δύο αριθμούς να κάνω χεχε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Ναι, έτσι ακριβώς. Μου έρχεται όσο το παλ 35 αφού είχε λήξει. 40€ με 42€ max. Για να γνωρίζεις και ακριβώς πως το βαφτίζουν σου διαβάζω από τον τελευταίο μου λογαριασμό:Έκπτωση λόγω ανανέωσης σύμβασης σύνδεσης -3,660€Έκπτωση παγίου προωθητικής ενέργειας -5,4878€Δηλαδή συνολική έκπτωση 9,1478€, not bad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 μα γιατί να αλλάζουν όνομα και να με μπερδεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 29, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 οκ παίδες αύριο παίρνω τηλ και βλέπουμε και ενημερώνω εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 29, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Εάν έκανες τηλεφωνικά την αλλαγή, μπορείς να επικαλεστείς την νομοθεσία που διέπει τις πωλήσεις από απόσταση και να υπαναχωρήσεις. Θα πρέπει άμεσα να στείλεις φαξ για ακύρωση, γιατί περνάνε οι μέρες και θα χάσεις το δικαίωμα. Μετά, κάνε μια αίτηση φορητότητας και όταν σε πάρουν, διαπραγματεύσου κάτι που σε βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 29, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Εάν έκανες τηλεφωνικά την αλλαγή, μπορείς να επικαλεστείς την νομοθεσία που διέπει τις πωλήσεις από απόσταση και να υπαναχωρήσεις. Θα πρέπει άμεσα να στείλεις φαξ για ακύρωση, γιατί περνάνε οι μέρες και θα χάσεις το δικαίωμα. Μετά, κάνε μια αίτηση φορητότητας και όταν σε πάρουν, διαπραγματεύσου κάτι που σε βολεύει.σε κατάστημα γερμανός έγινε αλλά οι μπετόβλακες δεν μου είπαν τίποτα για διαφορές εγώ είπα θέλω να κάνω το νέο cosmote απεριόριστα 35 τι χρειαζομαι αυτά - πάρτε τα .... συνοπτικές διαδικασίες θα πάρω αύριο τηλέφωνο είπα κατα της 5 και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 30, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 αποτέλεσμα της ημέρα winnnnnnnnnnnnnnn παίρνω τηλ λέω το story μου , οκ στο παλιό δεν μπορώ να πάω να πάω στο καινούργιο ναι 45 ναι .... πόσο θα μου έρχεται το μήνα μαζί με όλα 50,50ε τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ? μα με το παλιό πλήρωνα κοντά στα 42 ευρώ, της λέω μισό να το σκεφτώ παύση μεγάλη εδώ και καλά ότι σκέφτομαι ..... τελικά αποφασίζω να μηλήσω και τις λέω δεν γίνεται .... τι χρειάζεται για να διακόψω το συμβολαίο μου .... απάντηση κοπέλας "μισό λεπτό να σας συνδέσω με το τμήμα χ" ....... μετά από 5 λεπτά το σηκώνει μία καλή κοπέλα (επειδή μου έκανε την δουλειά ) ξαναλέω το στόρυ κλπ κλπ και λέω τα 50 ευρώ για το 45 δεν με συμφέρει διότι με το παλιό τα είχα στα 42 ευρώ μισό λεπτό λέει ... μου λέει έκπτωση 20% του 45 και έρχεται μαζί με όλα φπα +12% στα 40,36 ευρώ (πάρτι απο μέσα μου), και τις λέω όπως είσαι το παίρνω φτιάχτε το τώρα .... μετά απο λίγο έχω κάνει το ίδιο και στο δεύτερο τηλέφωνο εκεί άκουσα έναν αναβρασμό ...... τέλος πάντων τα έφτιαξα όλα ωραία και καλά 13838 θα μου μείνεις αξέχαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 30, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Το άλλο ωραίο είναι με φορητότητα. Δηλαδή εισαι στο χ συμβόλαιο, υποβαλλεις φορητοτητα σε άλλη εταιρεία. Θα σε παρουν και θα σου πουν μα γιατί θελετε να φυγετε ; Τους λες δεν με καλυπτε πλέον μου δινει η ταδε εταιρεία το ίδιο στη μισή τιμη και με συμφερει. Μπορουμε να κανουμε κατι και εμεις σου λενε μετα για να μην φυγετε. Ειχα παρει το καρτοσυμβολαιο 35 στα 19.90 τελική (cosmote) το οποίο πήγαινε 17.50 αν δεν απατωμαι σε οικογενειακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 30, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 αποτέλεσμα της ημέρα winnnnnnnnnnnnnnnπαίρνω τηλ λέω το story μου , οκ στο παλιό δεν μπορώ να πάω να πάω στο καινούργιο ναι 45 ναι .... πόσο θα μου έρχεται το μήνα μαζί με όλα 50,50ε τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ? μα με το παλιό πλήρωνα κοντά στα 42 ευρώ, της λέω μισό να το σκεφτώ παύση μεγάλη εδώ και καλά ότι σκέφτομαι ..... τελικά αποφασίζω να μηλήσω και τις λέω δεν γίνεται .... τι χρειάζεται για να διακόψω το συμβολαίο μου .... απάντηση κοπέλας "μισό λεπτό να σας συνδέσω με το τμήμα χ" ....... μετά από 5 λεπτά το σηκώνει μία καλή κοπέλα (επειδή μου έκανε την δουλειά ) ξαναλέω το στόρυ κλπ κλπ και λέω τα 50 ευρώ για το 45 δεν με συμφέρει διότι με το παλιό τα είχα στα 42 ευρώ μισό λεπτό λέει ... μου λέει έκπτωση 20% του 45 και έρχεται μαζί με όλα φπα +12% στα 40,36 ευρώ (πάρτι απο μέσα μου), και τις λέω όπως είσαι το παίρνω φτιάχτε το τώρα .... μετά απο λίγο έχω κάνει το ίδιο και στο δεύτερο τηλέφωνο εκεί άκουσα έναν αναβρασμό ...... τέλος πάντων τα έφτιαξα όλα ωραία και καλά 13838 θα μου μείνεις αξέχαστο Χαχαχα!! Ωραίος, μεγειά! Και εγώ εκείνη την ημέρα αυτό έλεγα, αξέχαστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.