Jump to content

Μητρική καπουτ.γνωμη για αλλη

stavroslam

Recommended Posts

Ναι να τον βαλεις στο ασπρο αν και ειναι sata 2 οποτε δεν ξερω αν θα δεις διαφορα

Το αλλο που ρωτας δεν καταλαβα που εχεις τα windows στον SSd ή στον 2ΤΒ?

τα windows τα εχω στον ssd κανονικα και πηρα αλλον εναν για ταινιες παιχνιδια και λοιπα.ολα καλα αλλα τωρα δεν ξεκιναει.ακουγεται ο ηχος στον δισκο που παει να παρει μπρος και μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει κλακ και σταματαει να γυριζει ας το πω και παλι απο την αρχη για καμια δεκαρια φορες μεχρι που σταματαει την προσπαθεια να ξεκινησει και τοτε ξεκινα ο υπολογιστης να φορτωνει τα windows και ανοιγει.αλλα περιμενει και τον δευτερο δισκο να δουλεψει αλλα τιποτα.απλα ετσι ξαφνικα το αρχισε ενω δουλευε για καμια ωρα κανονικα και περασα στο δισκο μεσα ταινιες αλλα απο καποιο τελευταιο update και μετα αρχισε να κανει αυτο και να μην μπορει να παρει μπρος... :hmm::hmm::hmm:

Δεσ στο bios αν εχεις βαλει σαν boot τον SSD και μετα κανε ενα scan disk στον αλλο απο τα windows

Δεσ στο bios αν εχεις βαλει σαν boot τον SSD και μετα κανε ενα scan disk στον αλλο απο τα windows

Εχω πρώτο τον ssd

Scan disk δεν μπορω να κανω απο τα windows απο την στιγμη που δεν παιρνει μπρος ο δεύτερος....

Δεσ αν τον βλεπουν τα windows απο το disk management σφου πρωτα σιγουρευτεις οτι τον βλεπει το bios ομως

Δεσ αν τον βλεπουν τα windows απο το disk management

Οχι τιποτα πουθενά δεν φαινεται ουτε στο hard disc manager γιατι δεν παιρνει μπρος.να προχωρήσω για αντικατάσταση απο το κατάστημα;

Αν δεν τον βλεπει ουτε το bios βεβαιωσου πρωτα οτι τα καλωδια ειναι οκ και δοκιμασε και σε αλλη sata. Αν κανει θορυβο παντως (τικ τακ κλπ) μαλλον χαλασε. Τι μαρκα ειναι;

ο θόρυβος δεν σημαίνει ότι χάλασε !! σε 1,5 tb samsung που έχω κατά το ξεκίνημα κάνουν τικ-τοκ-τοκ-τι και αργούν και έχω τρεις !! ευτυχώς σε fileserver, τον οποίο ανοίγω μια φορά τον μήνα, άμα ήταν συχνότερα και στο βασικό σύστημα, θα τους παρόπλιζα !!

[MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] πρέπει να ρυθμίσεις στο bios HALT ON NO ERRORS

ο θόρυβος δεν σημαίνει ότι χάλασε !! σε 1,5 tb samsung που έχω κατά το ξεκίνημα κάνουν τικ-τοκ-τοκ-τι και αργούν και έχω τρεις !! ευτυχώς σε fileserver, τον οποίο ανοίγω μια φορά τον μήνα, άμα ήταν συχνότερα και στο βασικό σύστημα, θα τους παρόπλιζα !!

Δεν μιλάω για τον θόρυβο λειτουργίας αλλα για τον θόρυβο που κανει οταν παει να ξεκινήσει.το τρρρ τακ τακ οταν δουλευει και διαβάζει λογικό και το ξερω.

Απλα κανει ζζζ που ξεκινάει να γυρνάει μεσα και μετα κλακ σαν να το σταματάω με το χέρι αυτο που γυρνάει μεσα και παλι απο την αρχη....

μα και σε μένα αυτό,κάνει, θόρυβος κατά το ξεκίνημα !! εσύ άλλαξε sata υποδοχή, κανε αλλαγή με του ssd κανε boot κάτι σε έκανε το paragon hard disk manager άμα θες βάλε το dvd εγκατάστασης και κανε format τον προβληματικό δίσκο

Μια ερωτηση ακομα.αγορασα εσωτερικό σκληρό 2tb εκανα φορματ ολα κανονικα μετα τον πέρασα να τον δει με paragon hard disk manager ολα καλα.κανω τα update windows περνάω προγράμματα στον βασικό και ξαφνικά τωρα δεν μου ανοίγει τον καινουριο δεύτερο σε επανεκκίνησης του υπολογιστη.μενω στην μαύρη οθονη και περιμένει να παρει μπρος.κανει τον ήχο να ξεκινήσει ο δίσκος το ζζζζζζ και μετα τακ κλείνει και παλι ζζζζζζζ τακ.τι μπορω να κανω;HELP

Καταλαβαίνω τι λες.αφου ομως προσπαθεί καμια δεκαριά φορές να παρει μπρος μετα σταματάει και μένει σβηστος.αλλαξα και σατα και τον έβαλα και αλλο υπολογιστη αλλα τιποτα και παλι τα ίδια και δεν τον βλέπει πουθενά....

[MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] πρέπει να ρυθμίσεις στο bios HALT ON NO ERRORS

υπαρχει ο νορμαλ θορυβος που κανουν μερικες κεφαλες και o αλλος, την διαφοαρα συνηθως την καταλαβαινεις και ο φιλος ειπε οτι δεν τον βλεπει ουτε το bios. Να αλλαξει sata και καλωδια του το ειπα και εγω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.