shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 Χαιρετίζω το forum Αποφάσισα πριν από λίγο καιρό να πάρω μία νέα CPU. Τότε είχα ένα HTPC της ECS (το EZ Buddie I4-I νομίζω) με mobo με το intel 865. Χαρούμενος λοιπόν, βάζω την cpu. Δυστυχώς, παίχτηκε μία λακαμία και για κάποιο λόγο ένα από τα τρανζίστορς (mofsets λέγονται νομίζω), κάηκε κανονικά (δηλαδή με μυρωδιά από καμένο πυρίτιο, φωτάκι μέσα από το transistor κλπ κλπ). Οπότε άχρηστη η μητρική, άχρηστο και το κουτί (σκοπεύω να βάλω μέσα το ΧΒΟΧ κάποια στιγμή :Ρ). Έτρεξα λοιπόν να αγοράσω στα σβέλτα μία άλλη μητρική, και λόγω έλλειψης επιλογών (αγοράζω μόνο από πλαίσιο βλέπετε) κατέληξα στην Albatron 865 PE PRO. Δεν έχω κανένα παράπονο (μου έχει πετάξει 4-5 stop errors το PC τις 2 βδομάδες αυτές βέβαια, μάλλον γιατί δεν έκανα format αφού άλλαξα το mobo). Επιδόσεις αρκετά καλές πιστεύω (στο σύστημα της υπογραφής μου βγάζω 10000+ στο 3d mark 03 και 3329 στο 3dmark 05 με τα Cat 4.9 . Στο Aquamark 3, έχω γύρω στα 45000). Εσείς πως την βλέπετε την μητρική; (και γενικά το σύστημα στο σύνολό του Ακούω σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 εχω μια 1 χρονο κοντα και δεν εχω κανενα προβλημα λειτουργιας του Η/Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.