Jump to content

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών 8800Gt

bhtae

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Η παλιά μου οθόνη είναι στα τελευταία της και παρήγγειλα καινούργια (Benq XL2411T).

Η χρήση του υπολογιστή είναι για games ( World of Tanks)

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την οθόνη Samsung SyngMaster 205BW έχω:

ανάλυση 1680x 1050 με low settings 50 έως 70 FPS

ανάλυση 1680x 1050 με Medium settings 30 έως 50 FPS

Η καινούργια Οθόνη θα έχει ανάλυση 1920x1080 οπότε θα έχω λιγότερα FPS στο παιχνίδι..

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν μπορώ να κάνω κάποια αναβάθμιση στην Κάρτα Γραφικών ώστε να παίζω ικανοποιητικά το παιχνίδι. Διαθέτω περίπου 100 ευρώ. Μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα αλλά σκέφτομαι να αγοράσω αργότερα καινούργιο υπολογιστή.

Ο υπολογιστής μου έχει:

Motherboard Asus P5K (Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9)

Τροφοδοτικό Zalman 450 W

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E8400 (3000Mhz)

Κάρτα Γραφικών GIGABYTE GeForce 8800 GT (GDDR3 SDRAM 512 MB)

Μνήμη Muskin 4 Gb DDR2 SDRAM (2Gb+2Gb)

Σκληρός Δίσκος Western Digital 1Tb Blue

Οθόνη Samsung SyngMaster 205BW (20.5 in)

Λειτουργικό Windows xp 32 (Sp3)

Ευχαριστώ.

Σε αυτά τα χρήματα νομίζω μια AMD 7770 θα σε καλύψει πολύ καλά. Αλλά καλό θα ήταν να αλλάξεις και λειτουργικό πρώτα...

Εννοείς ότι Θα αυξηθούν οι επιδόσεις του υπολογιστή μου εάν αλλάξω λειτουργικό? Ποιο λειτουργικό να βάλω?

Μήπως μπορώ να κάνω και κάποια γενική αναβάθμιση στον υπολογιστή μου ή καλύτερα να σκεφτώ για καινούργιο?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Γενικά η απόκριση του υπολογιστή σου θα είναι καλύτερη αν βάλεις windows 7.

Λειτουργικό Θα πάρω εάν αγοράσω καινούργιο υπολογιστή. Θα ήθελα να ξέρω εάν μπορώ να κάνω κάποια αναβάθμιση στον υπολογιστή που έχω τώρα. Η κάρτα γραφικών που ανέφερες έχει bus 128 δεν είναι καλύτερα να έχει 256? Η επόμενη επιλογή που έχω για κάρτα γραφικών ποια είναι? Θα έχει μεγάλη διαφορά από την AMD7770

Ευχαριστώ

εγω δεν θα σου προτεινα καμια αναβαθμιση αντε καμια καρτουλα των 40-50 ευρω και να φτιαξεις νεο συστηματακι. στην τελικη το πουλας ολο αυτο και πας βουρ για καινουργιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.