Jump to content

κινητο και ελληνικα δικτυα!

sakinor

Recommended Posts

γεια χαρα,

προκειται τις επομενες ημερες(να παραγγειλω απο ebay.com αυτο το smartphone http://cgi.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123) και σας ρωτω τωρα. θα παιξει με τα ελληνικα δικτυα τηλεφωνιας η απλα θα το δουλευω σαν tablet. ο πωλητης δεν γνωριζε να μου απαντησει οποτε ρωταω και εσας μιας και καποιος μπορει να γνωριζει

3g δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως μονο κλησεις.

This phone Compatible with:(don't support 3G/4G and CDMA network)

Παίζει μόνο σε 2g. Δεν ξέρω αν το είδες...

Γιατί δεν κοιτάς σε κάτι τέτοιο που είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο;

http://www.merimobiles.com/lenovo-a760-android4-1-quad-core-1-2ghz-4-5-inch-fwvga-5-0mp_p/meri7434.htm

Γενικά με λίγα παραπάνω χρήματα βρίσκεις Lenovo που είναι καλύτερα και έχουν 512mb RAM και ROM. και όχι λιγότερο απο 256

Αν το θέλεις απλά για surf στο σπίτι. Πάρε tablet.

Ούτε sar ξέρεις ούτε ram έχει και θα σου σπάσει τα νεύρα που δε θα μπορεί να εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές. με 216mb rom

απο ρομ θα αναβαθμιζεται εως 32. νταξει δεν λεω το lenovo που μου προτεινεις ειναι κλασεις ανωτερο αλλα δεν παιζει τοσο χρημα αυτην την στιμγη.tablet εχω 4core,ips που με καλυπτει μια χαρα αλλα θελω ενα απλο κινητακι να παιζει 2-3 εφαρμογες να βαλω καμια ταινια καθως το tablet δεν μεταφερεται ευκολο

θα δειξει ακομα, δεν εχω κατασταλαξει στο τι θα κανω!

μοιαζει αρκετα απλα δεν εχει τα logos(beats audio,htc).απο χαρακτηριστικα ενταξ' 52 ευρω δεινεις μην περιμενεις και το καλυτερο αλλα χιλιες φορες απο κατι galaxy pocket-star.

για το τελωνειο που λες δεν ξερω αλλα ερχεται απο κινα, χωρις tracking number.

εγω παντως εχω βαλει στο καλαθι μου και θηκουλα σιλινκονης και προστασια οθονης!

αν θελεις καμια πληροφορια για το συγκεκριμενο,εδω ειμαι οσο μπορω να σε βοηθησω!

πιστεύω πως και τα 50ευρω όσο λίγα και αν σου φαίνονται, ειναι πεταμενα λεφτά για αυτό το κινητό (κινητή βόμβα).

και μόνο που δεν ξέρεις το sar είναι αρκετό......δλδ δεν αξίζει η υγεία σου τα 50ευρω παραπάνω για το λενοβο? τι να πω...εγώ πάντως αυτή την συσκευή στο αυτί μου δεν θα την έβαζα.....ούτε θα κοιμόμουν στο ίδιο δωμάτιο

Lenovo A630 Dual Core MTK6577 1.0GHz Android 4.0 4.5 inch TFT 854*480 Smartphone

93$ πόσο ποιο φτηνό θέλεις;

Lenovo A376 Dual-Core 1.0GHz Android4.0 4.0inch TFT 800*480 Dual Sim Smartphone

87$

Memory:

512MB RAM+4GB ROM

Up to (TF-Card), MAX support 32GB

Αν ψαχτείς έχεις επιλογές πολύ καλύτερες. Και εγώ δε συμφωνώ με την παραπάνω μαϊμού κινητό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.