NooDle Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 Καλησπέρα εχω σκαλώσει εδω και 3 μέρες με ενα pc το οποιο ειναι athlon x2 dual core με μητρική msi k9n sli platinum.Το πρόβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να κανω εγκατάσταση τα windows 7 64 bit ultimate σε εναν ssd samsung 840 evo 120gb αλλα δεν ξεκινάει με τίποτα.Φορτώνει κανονικα απο το dvd drive μεχρι το σημείο που δείχνει το windows logo, μετά εμφανίζει την μπλε οθόνη εγκατάστασης των windows και μενει εκει.Δειχνει το ποντίκι και τίποτα άλλο.Εχω αλλάξει dvd drive.dvd disc αλλα μάταια..Καμια ιδεα παίζει γιατι κοντεύω να το σπάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Οκτώβριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Μήπως να περιμένεις λίγο; Και μένα κάποιες φορές κολλάει μόνο με τον κέρσορα. Κάποιες φορές χρειάστηκαν και 6-7 λεπτά σε μένα. Εάν δεν σου βγάζει μήνυμα λάθους ή μπλε οθόνη, προτείνω να περιμένεις. #sent from my Amstrad CPC 6128# Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Αν έχεις και άλλους σκληρούς συνδεδεμένους, αποσύνδεσε τους (και τα sata καλώδια των δίσκων από την μητρική} και δοκίμασε μόνο με τον ssd. (επίσης δοκίμασε και σε άλλη sata θύρα να συνδέσεις τον ssd} Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Εχεις γυρισει τον sata controller σε IDE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Στον sata controller δεν αναφέρει τίποτα για IDE-ACHI το έψαξα πολλές φορές.Οι υπόλοιποι δίσκοι είναι αποσυνδεμένοι και εχει μπει και καινούργιο καλώδιο sata στον ssd.6-7 λεπτα? Να περιμένω τόσο πολυ? Περίεργο μου φαίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 update στο bios έχεις δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 update στο bios έχεις δοκιμάσει?Οχι γιατι θελει δισκετα και δεν παίζει ουτε 1 στο μυριο!Τελικα εγινε αφου περίμενα κανα 10λεπτο...Περιεργο, στα τόσα format πρώτη φορα καθυστερει τοσο πολυ στην μπλε οθόνη..Γιατί άραγε?Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Οκτώβριος 30, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Οχι γιατι θελει δισκετα και δεν παίζει ουτε 1 στο μυριο!Τελικα εγινε αφου περίμενα κανα 10λεπτο...Περιεργο, στα τόσα format πρώτη φορα καθυστερει τοσο πολυ στην μπλε οθόνη..Γιατί άραγε?Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθειαΩραίος. Καλοδούλευτο. #sent from my Amstrad CPC 6128# Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Νοέμβριος 2, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Οχι γιατι θελει δισκετα και δεν παίζει ουτε 1 στο μυριο!Τελικα εγινε αφου περίμενα κανα 10λεπτο... Περιεργο, στα τόσα format πρώτη φορα καθυστερει τοσο πολυ στην μπλε οθόνη.. Γιατί άραγε? Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια Αν και λύθηκε το θέμα, να πω ότι εμένα μου έχει τύχει και εικοσάλεπτο για το ίδιο θέμα. Απολύτως ανεξήγητο, αλλά Windows είναι αυτά. Επίσης μια άλλη φορά, παλιότερα, επί εποχής XP, εμφάνιζε ανεξήγητα BSOD κατά την διάρκεια εγκατάστασης σε ολοκαίνουριο PC. Η αιτία ήταν ένα καλώδιο sata συνδεδεμένο στη μητρική, χωρίς να είναι συνδεδεμένο στο δίσκο. Από τότε πήρα καλά το μάθημά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.