Jump to content

Asus V9999Ultra Deluxe!!!!!!

Τακας

Recommended Posts

Για σε ολους....

Μολις εχω 1 βδομαδα που εχω σκασει 661Ευρο για μια Asus V9999Ultra Deluxe αυτην την καρτα.

Εχω να σας πω ενα πραγαμα παει τον κολο της!!!

Σας την προτηνω ανεπηφηλακτα

Σχετικο ειναι το αξιζε. Ουτε τα λεφτα που εδωσα εγω τα αξιζε αλλα αφου το θελαμε χαλαλι.

Κοντα στα 400 ευρω επρεπε να πωλειται η ultra και η xt

Aντε μεγεια σου, εγω την παραλαμβανω την πεμπτη

Αρχική απάντηση από Τακας [Χθες, στις 20:24]

Για σε ολους....

Μολις εχω 1 βδομαδα που εχω σκασει 661Ευρο για μια Asus V9999Ultra Deluxe αυτην την καρτα.

Εχω να σας πω ενα πραγαμα παει τον κολο της!!!

Σας την προτηνω ανεπηφηλακτα

Από εξωτερικό την πήρες? Την περιμένω εδώ και 2 μήνες στην ελλάδα αλλά όποτε ρωτάω στο μαγαζί που ανέθεσα με το που έρθει να την παραγγείλει παίρνω συνέχεια αρνητική απάντηση.

Αρχική απάντηση από istrios

Από εξωτερικό την πήρες? Την περιμένω εδώ και 2 μήνες στην ελλάδα αλλά όποτε ρωτάω στο μαγαζί που ανέθεσα με το που έρθει να την παραγγείλει παίρνω συνέχεια αρνητική απάντηση.

Οντως απο το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ την πηρε.

Παντως εχω αρχισει να αναρωτιεμαι.....220.000 δρχ για καρτα γραφικων.... Σε τι ματαιο κοσμο ζουμε??

Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 23:42]

Για να δουμε ποσο θα παει η pov 6800gt?

παντως χαλαρα πηγε 420@1150....:D

Δεν ξερω αν το ειδες απο το δικο μου post ναι πραγματι τοσο μου παει και πιστευω οτι αξιζαν τα 440 ευρο.

Και εγω σαν μην πω τωρα επερνα τηλ στην γραμμη αλλα η απαντηση ηταν πανατηση δεν ξερω ποτε θα ερθει.....πηραν και τον αντιπροσωπο τους ακομα και αυτος τους ελεγε τα ιδια δεν ξερω ποτε θα την φερουν...μεχρι που μια μερα βλεπω στο καταλογο του πλαισιου την καρτα....τρελαθηκα περνω στα κεντρικα και λεω εχετε στοκ αυτην την καρατα και μου λεει υπαρχει ενα κοματι και αν αυτο στο καταστημα τησ καλιθεα..περνω λοιπον καλιθεα γεματοσ χαρα και μου ειπαν οτι ναι εχουμε ενα κοματι και λεω κρατηστε την και ερχομαι και εστι την πειρα λοιπον.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.