Jump to content

Νέος ζητεί βοήθεια

kirmois

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum και μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά.Πρόσφατα έκανα μια μεγάλη αναβάθμιση στο σύστημα και θέλω να περάσω υδρόψυξη καθώς είμαι hardcore gamer και εγώ και ο αδερφός μου.οπότε το pc δουλεύει ασταμάτητα.Θέλω επίσης να κάνω overclock στη cpu. Πρώτα απ'όλα το σύστημα το έχω παραγγείλει σε κομμάτια οπότε οποιαδήποτε πρόταση ή διόρθωση δεκτή!Να πω επίσης ότι η ram είναι από το προηγούμενο μου σύστημα όπως και το τροφοδοτικό που δεν ξέρω αν θα αντέξει(Δούλευε με μονή gtx 280).Τέλος θέλω συμβουλές για την υδρόψυξη για να το στήσω μια και καλή.το σύστημα που παρήγγειλα είναι αυτό:

Case: CoolerMaster HAF X

Cpu: Intel I7 4770k

Mobo: GIGABYTE GA-Z87X-OC FORCE

Gpu: 2x Asus NVIDIA GeForce GTX 780 OC 3GB GDDR5

Ram: 2x Corsair 8GB Vengeance DDR3-2133 MHz(Quad Channel 4x4gb)

SSD: OCZ Vertex 4 128gb

PSU: Coolermaster GX 750W 80+ bronze (Αντέχει να σηκώσει το σύστημα? Cooler Master: GX 750W

Δεν έχω ξαναπεράσει ποτέ υδρόψυξη και δεν έχω ιδέα για το τι βίδες τι μέγεθος πρέπει να πάρω κλπ....εδώ είναι το σύστημα που έφτιαξα..ρίξτε του μια ματιά να μου πείτε αν και τι χρειάζεται διόρθωση. Επίσης δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με το κουτί eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Επίσης δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με το κουτί

Φιλε μου καλως ορισες.

Χωρις να ειμαι ειδημων στην υδροψυξη ( Αλλος μου την εφτιαξε ) νομιζω ομως, μιας και εχουμε το ιδιο κουτι το ψυγειο που επελεξες δεν θα χωρεσει.

Εγω εχω τριπλο και ειναι οριακα.

Δες τι θα σου πουν και οι γνωστες του θεματος.

Μέχρι 500/600 αν γίνεται κ μαζί με τις κάρτες

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

χωρίς τις κάρτες στο παιχνίδι.....(προσωπική άποψη)

τώρα για τις κάρτες δεν ξέρω αν είναι ανάγκη να μπουν στο νερό.

αν δεν παίξεις σε ανάλυση μεγαλύτερη των Full HD 1080p κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να πας σε SLI καθώς και μια κάρτα θα σας καλύψει πλήρως.... μεταξύ μητρικής και RAM παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ τους κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει σε αυτό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.