kirmois Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά, αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum και μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά.Πρόσφατα έκανα μια μεγάλη αναβάθμιση στο σύστημα και θέλω να περάσω υδρόψυξη καθώς είμαι hardcore gamer και εγώ και ο αδερφός μου.οπότε το pc δουλεύει ασταμάτητα.Θέλω επίσης να κάνω overclock στη cpu. Πρώτα απ'όλα το σύστημα το έχω παραγγείλει σε κομμάτια οπότε οποιαδήποτε πρόταση ή διόρθωση δεκτή!Να πω επίσης ότι η ram είναι από το προηγούμενο μου σύστημα όπως και το τροφοδοτικό που δεν ξέρω αν θα αντέξει(Δούλευε με μονή gtx 280).Τέλος θέλω συμβουλές για την υδρόψυξη για να το στήσω μια και καλή.το σύστημα που παρήγγειλα είναι αυτό:Case: CoolerMaster HAF XCpu: Intel I7 4770kMobo: GIGABYTE GA-Z87X-OC FORCEGpu: 2x Asus NVIDIA GeForce GTX 780 OC 3GB GDDR5Ram: 2x Corsair 8GB Vengeance DDR3-2133 MHz(Quad Channel 4x4gb)SSD: OCZ Vertex 4 128gbPSU: Coolermaster GX 750W 80+ bronze (Αντέχει να σηκώσει το σύστημα? Cooler Master: GX 750WΔεν έχω ξαναπεράσει ποτέ υδρόψυξη και δεν έχω ιδέα για το τι βίδες τι μέγεθος πρέπει να πάρω κλπ....εδώ είναι το σύστημα που έφτιαξα..ρίξτε του μια ματιά να μου πείτε αν και τι χρειάζεται διόρθωση. Επίσης δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με το κουτί eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Οκτώβριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Επίσης δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με το κουτίΦιλε μου καλως ορισες.Χωρις να ειμαι ειδημων στην υδροψυξη ( Αλλος μου την εφτιαξε ) νομιζω ομως, μιας και εχουμε το ιδιο κουτι το ψυγειο που επελεξες δεν θα χωρεσει.Εγω εχω τριπλο και ειναι οριακα.Δες τι θα σου πουν και οι γνωστες του θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Οκτώβριος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 καταρχήν δεν μας αναφέρεις το μέγιστο ποσό που διαθέτεις για την υδροψυξη και αν θα βάλεις και τις κάρτες στο νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirmois Οκτώβριος 30, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 καταρχήν δεν μας αναφέρεις το μέγιστο ποσό που διαθέτεις για την υδροψυξη και αν θα βάλεις και τις κάρτες στο νερό...Μέχρι 500/600 αν γίνεται κ μαζί με τις κάρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss42ss Οκτώβριος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Μέχρι 500/600 αν γίνεται κ μαζί με τις κάρτεςeworld Ο κόσμος της Πληροφορικήςχωρίς τις κάρτες στο παιχνίδι.....(προσωπική άποψη)τώρα για τις κάρτες δεν ξέρω αν είναι ανάγκη να μπουν στο νερό.αν δεν παίξεις σε ανάλυση μεγαλύτερη των Full HD 1080p κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να πας σε SLI καθώς και μια κάρτα θα σας καλύψει πλήρως.... μεταξύ μητρικής και RAM παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ τους κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Οκτώβριος 30, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Aκύρωσε τις κάρτες και περίμενε λίγο http://www.thelab.gr/eidiseis/nvidia-oi-nees-times-twn-geforce-gtx-128305.html θα γλυτώσεις αρκετά ευρώ:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Νοέμβριος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Αν θές να βάλεις τις κάρτες στο νερό, υπολόγιζε δεύτερο ψυγείο γιατί δεν θα τις σηκώσει με τίποτα ένα τριπλό xt45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.