Dj_ALeX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ. Θα ήθελα γνώμες, προτάσεις και απόψεις πάνω στο θέμα των headset για gaming αλλα και για αναπαραγωγή μουσικής. Προσωπικά έχω δεί αυτά, δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλά ή όχι (Με ενδιαφέρει το καλό μπάσο αλλά και καθαρά πρίμα όσο γίνεται). Ψάχνω για κάτι "καλό" χωρίς να δαπανήσω πολλά χρήματα (το budget κυμαίνεται απο τα 50-70Ε), και θέλω να περιλαμβάνεται φυσικά και μικρόφωνο στο set. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον/όποια ασχοληθεί με το θέμα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 πιστευω πως οι περισσοτεροι θα σου πουν ενα καλο ακουστικο και ενα μικρφωνο αποσπωμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 pc1.gr :: Online Store +pc1.gr :: Online Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Οκτώβριος 29, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Γιατί ξεχωριστά ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Οκτώβριος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Διότι τα περισσότερα έτοιμα headset, τα οποία συχνώς διαφημίζονται σαν "gaming" headsets ενώ έχουν αρκετά καλό μικρόφωνο, δεν έχουν καλούς "οδηγούς" στα ηχεία.. Με λίγα λόγια η ποιότητα μικροφώνου είναι ικανοποιητική ενώ η ποιότητα των ακουστικών είναι για κλάματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Βγαίνει παραπάνω από το budget σου, αλλά είναι εξαιρετικά. Μοναδικό τους μειονέκτημα τα σκληρά pads, αλλά αλλάζουν αν θέλεις αργότερα.Ακουστικό με μικρόφωνο, εξαιρετικού design και απόδοσης | Akg | Stereo | access-prostage.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.