Jump to content

Επιλογή headset για gaming/μουσική!

Dj_ALeX

Recommended Posts

Καλησπερίζω το φόρουμ.

Θα ήθελα γνώμες, προτάσεις και απόψεις πάνω στο θέμα των headset για gaming αλλα και για αναπαραγωγή μουσικής.

Προσωπικά έχω δεί αυτά, δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλά ή όχι (Με ενδιαφέρει το καλό μπάσο αλλά και καθαρά πρίμα όσο γίνεται).

Ψάχνω για κάτι "καλό" χωρίς να δαπανήσω πολλά χρήματα (το budget κυμαίνεται απο τα 50-70Ε), και θέλω να περιλαμβάνεται φυσικά και μικρόφωνο στο set.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον/όποια ασχοληθεί με το θέμα μου. :)

Διότι τα περισσότερα έτοιμα headset, τα οποία συχνώς διαφημίζονται σαν "gaming" headsets ενώ έχουν αρκετά καλό μικρόφωνο, δεν έχουν καλούς "οδηγούς" στα ηχεία.. Με λίγα λόγια η ποιότητα μικροφώνου είναι ικανοποιητική ενώ η ποιότητα των ακουστικών είναι για κλάματα.

Βγαίνει παραπάνω από το budget σου, αλλά είναι εξαιρετικά. Μοναδικό τους μειονέκτημα τα σκληρά pads, αλλά αλλάζουν αν θέλεις αργότερα.

Ακουστικό με μικρόφωνο, εξαιρετικού design και απόδοσης | Akg | Stereo | access-prostage.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.