wesker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Πρόκειται να αγοράσω αυριο ενα iPhone 4s μεταχειρισμένο και θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν περάσω το back-up του 3G στο 4s θα έχω κάποιο πρόβλημα; Γιατι το 3G δεν συνεργάζεται με το iCloud για να κανω απο εκεί την δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Το εχω κανει μεσω iTunes κ δουλεψε. Απο 3GS σε 4αρι αλλα και και απο 4αρι σε 4s.Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Το εχω κανει μεσω iTunes κ δουλεψε. Απο 3GS σε 4αρι αλλα και και απο 4αρι σε 4s.Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Nα υποθέσω όχι "Set-up as new" σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Οχι. Restore... Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Οχι. Restore... Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Restore from previous backup σωστά; Βασικά αυτο που μου καίει πιο πολύ ειναι τα τηλέφωνα μου και τα e-mail μου μιας και τηλέφωνα συνεργατών απο την δουλεια και πελατών θα τα βρω δύσκολα μετά παλι και τα χρειάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Το εχω κανει μεσω iTunes κ δουλεψε. Απο 3GS σε 4αρι αλλα και και απο 4αρι σε 4s.Αν θελεις να παρεις backup μονο τα messages και whatsapp για παραδειγμα πως πρεπει να το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 29, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2013 Δεν εχω ιδεα. Αυτο που λεω ειναι το επισημο How-to που σε μενα εχει δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Δεν εχω ιδεα. Αυτο που λεω ειναι το επισημο How-to που σε μενα εχει δουλεψει. μιας και επεσα τυχαια πανω στο thread παλι ο τροπος ειναι απλος.. διαγραφεις ολες τις αλλες εφαρμογες και κρατας το whatsaap. ROFL To imessage ουτως η αλλως το κανει backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.