Jump to content

7970 + 280X crossfire

AstraLgr

Recommended Posts

Ή πουλάς ή αγοράζεις ίδια. Δεν αξίζουν τέτοια ρίσκα και θα σου βγει κ φθηνότερα μια 7970. Με την 280x και όλα καλά να πάνε θα πέσεις στους χρονισμούς της 7970 οπότε δώρο άδωρο

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

γενικά σκέφτομαι για crossfire ας είναι και 7970 αξίζουν να δώσω ακόμα 250 ευρώ δεν είχα ποτε crossfire απλά όσοι είναι χρηστες να με ενημερώσουν για τα υπέρ κατά κτλ κτλ

αυτό λέω αξίζει να κάνω crossfire 2 x 7970 ? απλός σκέφτηκα εάν γινόταν με 280x λόγο matle δεν γνωρίζω εάν η 7970 θα έχει matle...

τέλος πάντων έχω την άσους dcii μπορώ να βρω πολλές 7970 μεταχειρισμένες για αυτό σκέφτομαι για crossfire είναι καλο το crossfire ? παιχνίδια παίζω fps bf4 cod και τα σχετικά για αυτό λέω όση γνωρίζουν να μου πουν υπέρ και κατά να έχω μια γνώμη

Οποιαδήποτε άλλη πέρα από την DCUII σου κάνει.Θα σου πρότεινα αν έβρισκες να πάρεις την msi lightning.Φοβερό σύστημα ψύξης και αθόρυβο. Όπως σχεδόν και της asus.

Με ένα 850άρι θα είσαι απόλυτα καλυμμένος και με overclock παντού(cpu,gpu).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.