BanOr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 Καλησπέρα παιδιά.Λοιπόν έχουμε και λέμε...Έχω μια GeForce MX420 και έχει TVout...Λοιπόν έχω γουιντοους εξ πι...και θέλω να συνδέσω το πισι με την τιβι...Έχω το καλώδιο και το συνδεεώ με την τηλεόραση αλλά δεν καταφέρνω να κάνω την τηλεορασή να διχνει οτι κανο στο πισι ενώ στα 2000 το είχα κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα...Τι πρέπει να κάνω για να το καταφέρω..????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Δες τους drivers. Κάπου έχει μια ενότητα για το TV-out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Εννοώ από θέμα Win πως γίνεται..στα 2000 ήταν απλό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αν οι οδηγοί είναι σωστά εγκατεστημένοι και δουλεύουν όπως επίσης και το nview τότε πρέπει να είναι εντάξει, το λειτουργικό δεν έχει να κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Στα 2000 έμπαινες στα Properties και μετά στο Dislpay options(νομίζω) ,Advanced και επέλεγες ντην δευτερη οθόνη(τηλεόραση) να δείχνει ότι και η πρώτη...Στα XP δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...Γιαυτο ρώτησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Παράξενο. Εγώ απ'ότι θυμάμαι στο δικό μυ την έχει. Σ'αυτό εδώ πάλι (father's PC) δεν την έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Στανταρ ειναι στους drivers ψαχ'το λιγο και θα δεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 11, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Καλά θα δω αλλά δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αν θυμάμαι καλά όταν κάνεις εγκατάσταση τα ΧΠ την αναγνωρίζουνε την κάρτα αλλά βάζουν μόνο τους Drivers οπότε πρέπει να κατεβάσεις από την nvidia για να έχεις και τις υπόλοιπες επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 11, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Thanx:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.