Jump to content

Πρόγραμμα για SSD και HDD

idonthave

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει το ιστορικό του δίσκου δηλαδή από την πρώτη μέρα που τον έβαλα στο ρεύμα πόσα gb έχει γράψει και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δίσκος.

α) Για τον ssd που έχω samsung 830 128gb στο samsung magician μου βγάζει ότι έχω γράψει 1,63TB. Αυτά είναι συνολικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας ή από την τελευταία εγκατάσταση των windows που έκανα?

β) Για τους μηχανικούς δίσκους που έχω, έχω βάλει το Hard Disk Sentinel μου δείχνει πληροφορίες γι'αυτούς αλλά όχι για τον ssd, επίσης και εδώ η ερώτηση είναι η ίδια, οι πληροφορίες που μου δείχνει είναι συνολικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας ή από την τελευταία εγκατάσταση των windows που έκανα?

Ευχαριστώ:big_boss:

Ευχαριστώ, και στο crystaldiskinfo και στο aida64 μου βγάζει το ίδιο 1,63Tb και ώρες λειτουργίας 3135, περίπου 130 μέρες συνεχής λειτουργίας. Καινούργια εγκατάσταση έκανα τον Αύγουστο και με βάση ότι δεν δουλεύει το μηχάνημα συνέχεια, λογικά τα νούμερα αυτά πρέπει να είναι από την πρώτη φορά που μπήκε σε λειτουργία ο ssd.

post-29341-1416077852,4203_thumb.png

Ευχαριστώ, και στο crystaldiskinfo και στο aida64 μου βγάζει το ίδιο 1,63Tb και ώρες λειτουργίας 3135, περίπου 130 μέρες συνεχής λειτουργίας. Καινούργια εγκατάσταση έκανα τον Αύγουστο και με βάση ότι δεν δουλεύει το μηχάνημα συνέχεια, λογικά τα νούμερα αυτά πρέπει να είναι από την πρώτη φορά που μπήκε σε λειτουργία ο ssd.

Ε και βέβαια απο τότε είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.