Jump to content

Router ?

Telumetar

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Κι εσυ αγενή moderator να κάνεις καλυτερα τη δουλεια που σου ανεθεσαν. Να ανοιξω νεο θεμα στο δικο μου θεμα;

Πήρα τηλέφωνο για το Mikrotik και μου είπε ότι θα το έχει σε 3 εβδομάδες. 3 εβδομάδες δε μπορώ να περιμένω. Για να μου το στείλουν από το site που έδειξες, ζητάνε 30 κάτι € για Ρουμανία και ~10€ για Ελλάδα οπότε συμφέρει να πάει Ελλάδα και να μου το στείλουν. Αλλά πολύς κόπος για κάτι που απ' ό,τι καταλαβαίνω έχει πολλές δυνατότητες, αλλά εγώ δεν πρόκειται να αξιοποιήσω ούτε το 10%.. :p

Με αυτά ως δεδομένα.. αξίζει τέτοια διαδικασία το Mikrotik? :p Το TP-Link TL-WDR3600 το βρίσκω άμεσα διαθέσιμο και στα χαρακτηριστικά τουλάχιστον με καλύπτει. [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]

Τελικά πήρα το TP-Link, κανένα παράπονο ως τώρα. Εύκολο σετάρισμα και ωραίο interface. Σίγουρα έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες απ' όσες θα αξιοποιήσω, αν θέλει κάποιος να δοκιμάσω κάτι ας μου πει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.