tsakali Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να μεταφέρω ίντερνετ σε έναν χώρο δίπλα από το σπίτι περίπου 20 μέτρα κ δυο τοίχοι, εκεί να διαμοιράζετε το ιντερνέτ μέσο wifi.TP-LINK TL-WA850RE κάτι τέτοιο θα κάνει την δουλειά μου??Ακούω προτάσεις από τους γνώστες!!! Ευχαριστώ προκαταβολικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 καλώδιο δεν περπατάει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Οκτώβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Οχι. Καλο ειναι να αποφύγουμε τα καλώδια. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Για δοκίμασε με το κινητό αν πιάνεις, για περισσότερη μελέτη τρέξε και αυτό σε ένα laptopακι inSSIDer for Home – Discover The Wi-Fi Around You | MetaGeek, αν ναι βάζεις ένα repeater σαν αυτό που προτείνεις και ξεμπερδεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Έχω εγκαταστήσει αυτό Netgear Wireless Extender/Bridge N 300Mbps WN2000RPT - Ασύρματα Routers - Acc. Points - plaisio.gr σε πολυκατοικία και από 1ο όροφο μπροστά μοιράζει σε 3 διαμερίσματα στο ισόγειο.Παίζει απροβλημάτιστα πάνω από χρόνο τώρα.Ενδεχωμένος να σου κάνει και αυτό TP-Link Wireless Extender N 300Mbps TL-WA830RE - Ασύρματα Routers - Acc. Points - plaisio.gr (με επιφύλαξη ως προς τον τρόπο που λειτουργεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Οκτώβριος 28, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Για δοκίμασε με το κινητό αν πιάνεις, για περισσότερη μελέτη τρέξε και αυτό σε ένα laptopακι inSSIDer for Home – Discover The Wi-Fi Around You | MetaGeek , αν ναι βάζεις ένα repeater σαν αυτό που προτείνεις και ξεμπερδεύεις Με το κινητό οριακά με μια γραμμή κ αν! ! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Με το κινητό οριακά με μια γραμμή κ αν! ! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 τρέξε και ένα inssider να δείς τα κανάλια, μπορεί με μια απλή αλλαγή να έχει καλύτερο σήμα. όσο πιο χαμηλά είσαι στην μπάντα τόσο καλύτερη ακτίνα ο ενδιάμεσος χώρος είναι δρόμος ή διαμέρισμα, αν είναι δρόμος και υπάρχει κάποια οπτική επαφή με δυο εξωτερικές κεραίες σίγουρα θα κάνεις δουλεία κάτι σαν και αυτό... TP-LINK TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic Antenna - TP-Link.gr διάβασε και αυτό http://forum.iwmn.net/download.php?id=370%E2%80%8E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.