kostas578 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 Εχω το 9b και θελω να βαλω το 9c , τρεχω λοιπων τον installer , κανω accept agreement , μου λεει το start installation press next , παταω και εγω next και χωρις να εγκαταστησει τιποτα , μου βγαζει μυνημα the components installed and are now ready for use Δοκιμασα και απεγκατασταση και επιστροφη στο 8 και μετα να βαλω το 9c αλλα δεν καταφερα κατι αλλο παρα μονο να ξαναβαλω το 9b. Καμια ιδεα ? Αντε να δω και εγω πως ειναι το 3D Mark 05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 μηπως δεν υποστηριζεται απο την καρτα γραφικων σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro μηπως δεν υποστηριζεται απο την καρτα γραφικων σου? Δεν έχει σημασία η κάρτα, ακόμα και σε παλιές onboard γίνεται εγκατάσταση... τι λειτουργικό έχεις? αν έχεις XP και έχεις βάλει το sp2, τότε έχει εγκατασταθεί και το 9c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 XP με sp2 εχω , οπως μου δειχνει το dxdiag αυτην την στιγμη ενω το 9β. Οταν ανοιγω το 3D Mark μου λεει : Direct3DCreate9 failed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Μήπως με τις εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις την "άκουσε" το direct x??Είμαι βέβαιος ότι με το sp2 εγκαθίσταται και το 9c.Σε ένα search βρήκα και κάποια άλλη παρόμοια περίπτωση, και λύθηκε με επανεγκατάσταση του sp2... όχι απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση, αλλά από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Οk , thanks , θα το δοκιμασω και αυτο και θα ποσταρω αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 για να μην ανοίγω αλλο θρεαντ συνεχίζω αυτο Το ίδιο πρόβλημα εχω και γω μονο που εμενα δείχνει κανονκά οτι έχω το 9c direct x Εχω ξαναπεράσει το 9c εχω αλλάξει οδηγούς-συνοδηγούς-inf κτλ αλλα δεν λεει να τρέξει Α να συμπληρώσω οτι εχω winxp SP1 Στο δεύτερο λειτουργικό με sp2 ετρεξε (μετα απο πολυ ΄ψάξιμο ) κανονικά (που να μην έσωνε Τι χάλι ηταν αυτό (ασχετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 6, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Και με την επανεγκατασταση του SP2 δεν λυθηκε το προβλημα.Το μονο που αλλαξε ειναι πως πλεον το dxdiag μου λεει Directx 9.0b (4.09.0000.0903) . Παντως εχω την εντυπσωση πως σε καποιο στιγμη ειχα εγκαταστησει κανονικα το 9c , και μαλλον ηταν πριν βαλω το SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 10, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Τελικα το Direct 9c εγκατασταθηκε κανονικα μετα απο την απεγκατασταση του SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.