hipro5 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 + άλλες τέσσερις που έχω και δουλεύω..........Πω-πω-πω βρε παιδί μου.........ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ το μάτι σου μνήμες........ EDIT : Ουουουουπππππςςςς............ξέχασα άλλη μία 512-άρα......sorry........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Λειπουνε τιποτα chips στο 3ο απο δεξια και στο 2ο απο αριστερα ή απλα ειναι μεσημερι, δεν εχω φαει τιποτα και βλεπω οτι να ναι??? Λειψες στις δωσανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:51] Λειπουνε τιποτα chips στο 3ο απο δεξια και στο 2ο απο αριστερα ή απλα ειναι μεσημερι, δεν εχω φαει τιποτα και βλεπω οτι να ναι??? Λειψες στις δωσανε??? Τα δύο πρώτα είναι 256-άρια double sided και έτσι είναι.........όσο γιά το άλλο , ΝΑΙ λείπουν γιατί ξεκολλιούνται και κολλούνται σε ένα άλλο 512-άρη μπάς και επισκευαστεί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 νουμερα θέλουμε με μαμά τάση και με Ηi-pro τάση....... τα άλλα άστα θα τα σχολιάζουμε εμεις μεταξύ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Που θα βρουμε και μεις τετοιες twinmos με winbond??? κυκλοφορουν ακομα? nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller Που θα βρουμε και μεις τετοιες twinmos με winbond??? κυκλοφορουν ακομα? nice! Μπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 16:29] Που θα βρουμε και μεις τετοιες twinmos με winbond??? κυκλοφορουν ακομα? nice! Εμενα πρεπει να ειναι CH-5. Παντως 2-2-2 μπουταρουν αλλα δεν παιζουν σταθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Οκτώβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 οι δεξιες παντως πρεπει να ειναι bh-5-6 για να ειναι γεματες χαλκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis οι δεξιες παντως πρεπει να ειναι bh-5-6 για να ειναι γεματες χαλκο! Ετσι - ετσι! Ρε παιδια, για να μην ανοιξω νεο thread, τι λετε για τις corsair 3200c2pt? Τι φορανε και ποσο πανε, ξερει κανεις? λεω να τις παραγγειλω αυριο, 220$ το κιτ 1GB. Για πειτε γνωμες! EDIT: Διαβασα οτι ο "Kostas7GTR" εχει τις revision 4.1 με TCCD και του πηγαν 262@2.5,3,3,5 με 2.85V. Αρκετα καλο αποτελεσμα (ελπιζω να ειναι το κιτ 1GB σε dual!), αλλά αυτες που θα μου στειλουν απο το excaliber θα ειναι rev4.1 ή πιο καινουργιες με χειροτερα chips? Έχει κανεις ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.