Jump to content

Μνήμες - μνήμες - μνήμες..........Η "χαρά" ενός overclocker.......

hipro5

Recommended Posts

+ άλλες τέσσερις που έχω και δουλεύω..........Πω-πω-πω βρε παιδί μου.........ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ το μάτι σου μνήμες........ :D

EDIT : Ουουουουπππππςςςς............ξέχασα άλλη μία 512-άρα......sorry........ :D

post-171-1416071284,9597_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:51]

Λειπουνε τιποτα chips στο 3ο απο δεξια και στο 2ο απο αριστερα ή απλα ειναι μεσημερι, δεν εχω φαει τιποτα και βλεπω οτι να ναι???

Λειψες στις δωσανε??? :D

Τα δύο πρώτα είναι 256-άρια double sided και έτσι είναι.........όσο γιά το άλλο , ΝΑΙ λείπουν γιατί ξεκολλιούνται και κολλούνται σε ένα άλλο 512-άρη μπάς και επισκευαστεί....... ;):D

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 16:29]

Που θα βρουμε και μεις τετοιες twinmos με winbond??? :o κυκλοφορουν ακομα?:jump:

nice! :T:

Εμενα πρεπει να ειναι CH-5. Παντως 2-2-2 μπουταρουν αλλα δεν παιζουν σταθερα.

Αρχική απάντηση από Elpis

οι δεξιες παντως πρεπει να ειναι bh-5-6 για να ειναι γεματες χαλκο! :hehe:

Ετσι - ετσι!

Ρε παιδια, για να μην ανοιξω νεο thread, τι λετε για τις corsair 3200c2pt? Τι φορανε και ποσο πανε, ξερει κανεις? λεω να τις παραγγειλω αυριο, 220$ το κιτ 1GB. Για πειτε γνωμες!

EDIT: Διαβασα οτι ο "Kostas7GTR" εχει τις revision 4.1 με TCCD και του πηγαν 262@2.5,3,3,5 με 2.85V. Αρκετα καλο αποτελεσμα (ελπιζω να ειναι το κιτ 1GB σε dual!), αλλά αυτες που θα μου στειλουν απο το excaliber θα ειναι rev4.1 ή πιο καινουργιες με χειροτερα chips? Έχει κανεις ιδεα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.