goubianos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2013 Καλησπέρα έχει ένας φίλος μου ενα amstrad 6128 πλήρως λειτουργικό με τις αρχικές συσκευασίες αγορασμένο το 1986 και θέλει να μάθει πόσο μπορεί να αξίζει αν τον βάλει προς πώληση. Με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι για το πόσο μπορεί να στοιχίζει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όχι ότι θέλει να βγάλει μεροκάματο απλά θα ήθελε να γνωρίζει την αξία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Οκτώβριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Μαζί με το μόνιτορ; Είναι το μονόχρωμο ή το έγχρωμο; Έχει έξτρα δισκέτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 αχχχχχ memories....το πρωτο μου... εν ετη 1989... φιλε μη το δώσετε... !!!!!!!!:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2013 Καλησπέρα έχει ένας φίλος μου ενα amstrad 6128 πλήρως λειτουργικό με τις αρχικές συσκευασίες αγορασμένο το 1986 και θέλει να μάθει πόσο μπορεί να αξίζει αν τον βάλει προς πώληση. Με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι για το πόσο μπορεί να στοιχίζει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όχι ότι θέλει να βγάλει μεροκάματο απλά θα ήθελε να γνωρίζει την αξία του.Φαντάζομαι μια βόλτα στο ebay θα έβρισκε αγγελίες με πωλήσεις 6128.Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια και εφόσον παραμένει λειτουργικό, τόσο θα αυξάνει η αξία του, απλά ταυτόχρονα θα μειώνεται και ο αριθμός ενδιαφερόμενων για τέτοιο hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.