Jump to content

Trexx+cabdik =παραγγελια thread για τα τεστ που θα κανουν.

Trexx

Recommended Posts

Eπειδή έχουμε την ίδια κάρτα άλλα άλλο cpu, είναι εύκολο να το τεστάρουμε. Όταν θα έχεις χρόνο, στείλε μου πμ αν θέλεις.

Eπειδή έχουμε την ίδια κάρτα άλλα άλλο cpu, είναι εύκολο να το τεστάρουμε. Όταν θα έχεις χρόνο, στείλε μου πμ αν θέλεις.

Τι πμ???? εμεις δεν κανει να ξερουμε τπτ??

Για να μου πει ποια παιχνίδια μπορεί να τρέξει να τα τρέξω κι εγώ να μην χαλάμε άλλο το θέμα.

trexx εαν εχεισ κρατησει στοιχεια απο την 6870 που ειχεσ , θα μπορουσα να παρΑθεσω και εγω.. amd 965 εχω στα 3,8 και κατι το τρεχω ..

Για να μου πει ποια παιχνίδια μπορεί να τρέξει να τα τρέξω κι εγώ να μην χαλάμε άλλο το θέμα.

επειδη το θεμα εχει ενδιαφερον, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να τα πουμε εδω. αν υπαρχει προβλημα, ας μας πει καποιος MOD. εξαλλου... καπου πρεπει να ποσταρουμε και τα αποτελεσματα....εεε?

στο πισι εχω αυτη τη στιγμη μονο 2 παιχνιδια. το Crysis 3 και το TOMB RAIDER. εχω και καποια ακομα (BF3, splinter cell Blacklist, Dirt3, NFS-MW2012, COD B.O.II,) αλλα δεν τα εχω εγκαταστησει.

Aν τα κανετε καλα ...σε νεο θεμα και θα το κανω στικυ..

Απλα συνεννοηθειτε για το τι και πως εκτος θεματος..(Πμ/skype/απο κοντα)

να φερω μερικεσ ιδεεσ στο τραπεζι.. η γνωμη μου ειναι , εαν και εφοσον γινουν δοκιμεσ , να γινουν δοκιμεσ σε 2 setting , το πρωτο να ειναι στο νορμαλ, αντε και καπιο φιλτρο ενεργοποιημενο, και το δευτερο να γινει στο πιο υψηλο επιπεδο λεπτομεριασ με ολλα τα φιλτρα ενεργα πιστευω οτι αναλυση οθονησ που θα εδιεφερε τουσ περισσοτερουσ θα ηταν 1920χ1080... παντοσ εχει εξαιρετικο εδιαφερον ! εμενα προσωπικα θα με εδιεφερε και το cpu used.. εαν μπορουσατε να τραβηξετε και κανα βιντεο θα ηταν το πιο ιδανικο απ ολλα!!!!

να προσθεσω και κατι αλλο, οσο αφορα τα cpu.. δοκιμεσ σε στοκ συχνοτητεσ οπωσ και σε foul overclock.. ετσι θα μπορεσουμε να εξετασουμε, ποσο και αν κερδιζουμε απο το overclock!

ευχαριστω..

Συννενοηθήκαμε με τον [MENTION=4092]cabdik[/MENTION] θα γίνουν τα τεστ μόλις βρούμε χρόνο.

[MENTION=28502]darkiller[/MENTION]

Έχω μερικά από 6870 και τον i5, θα σου τα στείλω μόλις τα συμμαζέψω (με ποιον driver έγιναν, ποια έκδοση του παιχνιδιου, patch, κτλ) Για το o/c του cpu πιστεύω ότι μόνο να μπερδέψει μπορεί. Ας τον τρέξει ο cabdik και στοκ και όσο o/c θέλει.

παιδια, θα κανουμε οσα τεστ προλαβαινουμε, καθως ο χρονος δεν ειναι κατι ευκολο, και αυτα ειναι χρονοβορα.

παντως ηδη ξεκιναμε την οργανωση και πιστευω πολυ συντομα να μαζευτουν τα αποτελεσματα σε ενα θεμα, ωστε να συνεχιστει η συζητηση εκει.

[MENTION=28502]darkiller[/MENTION], το μονιτορ ειναι 1920x1080 αναλυση. παραπανω δεν εχω.......!!!!!

και λογικα ολα τα τεστ θα γινουν σε αυτην, καθως νομιζω, οτι ειναι πλεον η πλειοψηφια.

Αν βάλετε κάρτες του τύπου 7950/7970/ 680/ 670 θέλουμε τα πάντα στο MAX .

Δεν σκας 300€ για κάρτες για να παίζεις στα min. Δεν έχει νόημα.

Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει και γράφημα με FR/sec για να δούμε όλη την συμπεριφορά .

Απλα συνεννοηθειτε για το τι και πως εκτος θεματος..(Πμ/skype/απο κοντα)

Δεν αφορουσε μονο τους 2 συμμετεχοντες.

Σε πμ οτι παραγγελια θελετε.

(εστειλα απο τους πρωτους αν οχι πρωτος)

Καταλαβαινετε οτι θα σβηστουν το μεσημερακι καμποσα ποστ εε?:p

θα τα ρυθμισουμε ολα μετα την επιστροφη του TREXX. απο τριτη..!!

το λεω για να μην περιμενετε αποτελεσματα εντος 3ημερου..!!

Aποτελεσματα σαφως και δε τα περιμενουμε αμεσα.

Οποτε μπορειτε ..

Οπως ειχα ζητησει και στο πμ απο τρεχχ..θα ηθελα

ποσταρισμα εικονας για το καθε παιχνιδι απο τα ingame settings και απο CCC ,

Aλλα εικονα..οχι κατι του τυπου "ολα max"..δε προκειτε να με καλυψει.

Βασικα θελω και εικονες και απο το συστημα σας.(cpu-z ,gpuz ,μνημες κλπ)

Επισης ..προσωπικα δε καιγομαι να δω 10 παιχνιδια (πχ ..)

Προτιμω να δω 3 παιχνιδια με "σωστες" μετρησεις.

Θα ηθελα να δω τουλαχιστον 2 φορες το ιδιο "bench" ωστε να μην εχουμε "τυχαια" νουμερα.

Αν υπαρχει μεγαλη αποκλιση μεταξυ των 2..καλο θα ηταν να γινει και τριτο.

Αν υποψιαστειτε οτι τα επομενα run περα του πρωτου τρεχουν καλυτερα επειδη εχουν φορτωθει τα αναφερετε και τα δυο.

(προφανως για να υποψιαστειτε τετοιο πραμα περα απο την αποκλιση των 2 πρωτων θα πρεπει να εχει ακολουθησει και τριτο run που θα πλησιαζεις το 2 σαν αποτελεσμα).

Αυτααα...

Το ξερω οτι ειναι πιο ευκολο να βαλετε 10 διαφορετικες μετρησεις απο 10 διαφορετικα παιχνιδια..αλλα αν ειναι να πεσει εξειδικευση στο ποια καρτα τι, που, πως ..ε ας το εξειδικευσουμε και λιγο στατιστικα..για πιο "ορθα" νουμερα.

Bασικά καλό είναι να δούμε ένα 3dmark 11 και ένα fire strike, με ίδια ρολόγια ίδιες ρυθμίσεις ίδιους drivers, ακόμα θα θελά crysis 2 και crysis 3 .Και bench με max stable oc με αέρα για τις cpu..ευχαριστώ !

εμενα παιδια με εδιαφερουν αποκληστικα και μονο τα frame σε παιχνιδια!!...επισεισ με ενδιαφερει να δω ποσο και αν! κερδιζεισ σε οverclock!

Bασικά καλό είναι να δούμε ένα 3dmark 11 και ένα fire strike, με ίδια ρολόγια ίδιες ρυθμίσεις ίδιους drivers, ακόμα θα θελά crysis 2 και crysis 3 .Και bench με max stable oc με αέρα για τις cpu..ευχαριστώ !

ουτως η αλλως, για να εχεις οσο το δυνατον αντικειμενικοτερα αποτελεσματα, πρεπει τα δυο συστηματα που θα μετρηθουν, να ειναι οσο το δυνατον ομοια..!!

αρα, σαφως, το software, οι ρυθμισεις και ο,τι αλλο μπορουμε, θα προσπαθησουμε να ειναι ακριβως τα ιδια.

για O/C τεστ θα δουμε, γιατι εμενα τουλαχιστον με ενδιαφερει να δω, τα 2 συστηματα πως συμπεριφερονται, "μαμα". οπως ακριβως τα αγοραζεις. ο περισσοτερος κοσμος ετσι τα λειτουργει..!! αλλα......., κραταω κι ενα αλλα..!!!

εμενα παιδια με εδιαφερουν αποκληστικα και μονο τα frame σε παιχνιδια!!...επισεισ με ενδιαφερει να δω ποσο και αν! κερδιζεισ σε οverclock!

κι εμας, βασικα μας ενδιαφερουν τα παιχνιδια. απο κει αλλωστε ξεκινησε και αυτο το "project"..!

benches απο 3DMark11, Firestrike, νομιζω υπαρχουν αρκετα στο διαδικτυο...!! αρα δεν ξερω αν εχει νοημα να προσθεσουμε 2 ακομα...!!!

θα ξεκινησουμε απο τα παιχνιδια που ειναι το "ζουμι", κι επειτα -αν νομιζετε οτι ειναι απαραιτητο- γιατι οχι, θα κανουμε και 2 μετρησεις επιπλεον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.