Jump to content

Gaming wtf...

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω εδω και καποιους μηνες την 670gtx. Προχτες αλλαξα mobo και cpu. Απο το προηγουμενο συστημα μου εκανε και συνεχιζει να κανει το εξης:

Οταν μπαινω σε παιχνιδια μου κανει τα παντα με μια αποχρωση καφε μου γραφει κατω δεξια κατι για nvidia info και τα παντα εχουν ειδωλο μπλε και κοκκινο. Σε ενα μονο (flashback 2013) αν αλλαξεις την αναλυση και την ξαναγυρισεις ερχεται στα ισια του. Σε αλλα παιχνιδια (f1 2013 - diablo κτλ) μενει για παντα ετσι. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο το πραγμα?

Απανταω μονος μου καθως το βρηκα. Για καποιο λογο μαλλον οι καινουριοι drivers της nvidia ενεργοποιουν απο μονοι τους το stereoscopic 3d!!! Καλα τι ανωμαλια ειναι αυτη?

Εχεις κανει install και το 3D Vision μαζι με τα driver ??

Αμα δεν εχεις οθονη που να υποστηριζει 3D η δεν σε ενδιαφερει το 3D μην κανεις install το 3D Vision. Aδικα πορους θα σου τρωει (κατα την δικια μου γνωμη το συστημα παει και πιο σταθερα χωρις το 3D Vision)

Εγω παντα κανω install τα Nvidia drivers με Custom Settings και αφαιρω το 3D Vision

Kαι τελος τσεκαρω το Perform Clean installation παντα

Driver-1.jpg

driver_setup.png

CB-151111.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.