icy20 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2013 Εχω εδω και καποιους μηνες την 670gtx. Προχτες αλλαξα mobo και cpu. Απο το προηγουμενο συστημα μου εκανε και συνεχιζει να κανει το εξης:Οταν μπαινω σε παιχνιδια μου κανει τα παντα με μια αποχρωση καφε μου γραφει κατω δεξια κατι για nvidia info και τα παντα εχουν ειδωλο μπλε και κοκκινο. Σε ενα μονο (flashback 2013) αν αλλαξεις την αναλυση και την ξαναγυρισεις ερχεται στα ισια του. Σε αλλα παιχνιδια (f1 2013 - diablo κτλ) μενει για παντα ετσι. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο το πραγμα?
icy20 Οκτώβριος 26, 2013 Author #2 Οκτώβριος 26, 2013 Απανταω μονος μου καθως το βρηκα. Για καποιο λογο μαλλον οι καινουριοι drivers της nvidia ενεργοποιουν απο μονοι τους το stereoscopic 3d!!! Καλα τι ανωμαλια ειναι αυτη?
Vasot Οκτώβριος 26, 2013 #3 Οκτώβριος 26, 2013 Εχεις κανει install και το 3D Vision μαζι με τα driver ?? Αμα δεν εχεις οθονη που να υποστηριζει 3D η δεν σε ενδιαφερει το 3D μην κανεις install το 3D Vision. Aδικα πορους θα σου τρωει (κατα την δικια μου γνωμη το συστημα παει και πιο σταθερα χωρις το 3D Vision) Εγω παντα κανω install τα Nvidia drivers με Custom Settings και αφαιρω το 3D Vision Kαι τελος τσεκαρω το Perform Clean installation παντα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.