Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Με πας 1.5 χρόνο πίσω με την 680, 1 βδομάδα για το έμβασα + 1 μήνα αναμονή μεχρι να έρθει και επικοινωνία 0. Με mindfactory δεν ξαναμπλέκω.

You pay you decide. :T:

Και reviewer και off topic. :p

Κατσε να ερθει και το mantle/BF4 να παιζει σωστα να δεις γελια ...

Εγώ κάνω ανοικτή πρόταση.

Στείλτε μου μια 780 REFERENCE, μια TITAN REFERENCE και μια R9 290X REFERENCE, με δική σας ευθύνη πάντα, και κάνω όλο το συγκριτικό σε βίντεο. Να δούμε τι παίζει και αν είμαι και εγώ σωστός σαν μεθοδολογία. Και κάνω και overclocking και βγάζω και screenshots αν θέτε.

testbench, θα φορτωθώ ένα φίλο για να μπουν σε 3770k με asus MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 και 16GB gskill 1600 open case.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ;

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti to be released on November 7th for $699 | VideoCardz.com

το εστηλε το μποινκγ για βρουβες η nv! :hehe:

Δεν θα αξιζει μωρε ... το πολυ 5% πανω ... :hehe:

Η αναβαθμιση απο 780gtx σε 780ti θα ειναι οτι η 670gx (1344 sh.) με την 680gtx (1536 sh.) διαφορά 5%. Επικές διαφορές :p out of the box!

Και ετσι για την ιστορια ... και οχι μονο ...

18-10-13

προβλέπεται αλλαγή τιμών από την Nvidia. Αυτό συμφωνήθηκε αυτήν την εβδομάδα.

:T:

Δεν θα αξιζει μωρε ... το πολυ 5% πανω ... :hehe::

εγω λεω καθολου! για τους κουφους και τους υποθερμικους μπορει

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]

γιατι την εχεις δει την 780τι και ξερεις?

ολο κατι λειπει απο την amd μια η ψυκτρα μια το oc μια ............. διφορουμενο

μεχρι να βγαλει σωστο πριον στην αγορα(αν βγαλει) θα εχουμε παει στο maxwell

εγω μια χαρα την βρισκω την κινηση της nv την πεθανε την amd με δυο κινησεις οδευουμε προς την δυση του kepler πλεον

ολο κατι λειπει απο την amd μια η ψυκτρα μια το oc μια ............. διφορουμενο

εγω μια χαρα την βρισκω την κινηση της nv την πεθανε την amd με δυο κινησεις οδευουμε προς την δυση του kepler πλεον

γιατί την έχεις δεί εσύ και λες τα δικά σου ; αλλά ξέχασα με την πολύ "κονσέρβα" που σας πλασάρει η nvidia λογικό είναι

και τί κονσέρβα ε ; την μία €700 και τον άλλο μήνα €400

Έχει δει την 290? http://www.thelab.gr/eidiseis/radeon-r9-290-ta-prota-benchmarks-fimes-128149.html

με 699$ της Ti gg bb.

Αν η 290 έρθει στα 400-450 τότε θα κλαίνε και οι ρέγγες.

Zotac GeForce GTX 780 + Game-Bundle, 3GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (ZT-70202-10P)

378€ χωρίς μεταφορικά και στέλνει Ελλάδα. Κανείς για ομαδική; :p

παντως αυτη η τιμη ειναι απιστευτη...αμα βγαινει δηλαδη 400ε τελικη ε ΟΚ μετραει και ας μην εχει mantle...αλλα το site οντως φαινεται λιγο GTP...

παντως ενω η 780 ισως γινει δελεαστικη με τιμες σαν την παραπανω, η πτωση στην 770 δε λεει πολλα λογω των 2gb vram... Πεσανε και οι 4gb εκδοσεις μαζι, αλλα ειναι αισθητα πιο ακριβες και δεν αξιζει...

Πιστευω για να ανταγωνιστει την 280Χ θελει ακομα χαμηλοτερες τιμες στις 770...

Δεν θα αξιζει μωρε ... το πολυ 5% πανω ... :hehe:

Και ετσι για την ιστορια ... και οχι μονο ...

18-10-13

:T:

Παντως μπορει να εχουμε εκπληξεις. Στα 699 δολαρια δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κατεβασει την ιδια καρτα δηλαδη 3gb με 2496 shaders.

Δεν θα εχει σιγουρα double flops το ξεκαθαριζουμε.

Αλλα παιζει το σεναριο να πρεσάρει και τις πισω μνημες που απουσιάζουν απο την δικια σου οπως εχεις δει. Εχουμε το ιδιο pcb...

Ακομα και να δωσει GK110 με 2688 shaders.

Ενα bios ειναι ολα....

Στα 699 δολαρια σιγουρα θα εχει ενα απο δυο. Δηλαδή 2496 shaders με 6gb ram ή 2688 shaders με 3gb rams. Βεβαια μπορει να δωσει και τα δυο....

Δεν ειδαμε την πισω πλευρα της 780ti. Για να δουμε εαν εχει πρεσαρει μνημες ρε γαμωτο....

Το GK110 ειναι ενα και ενα bios θα κανονισει τα παντα... εαν ειχε 599 δολαρια τοτε θα μιλαγαμε για καρφωτο 2496 sh και 3gb rams. Αλλα τωρα μπορει να εχουμε θετικες εκπληξεις κυριως προς την ποσοτητα της μνημης.

παντως ενω η 780 ισως γινει δελεαστικη με τιμες σαν την παραπανω, η πτωση στην 770 δε λεει πολλα λογω των 2gb vram... Πεσανε και οι 4gb εκδοσεις μαζι, αλλα ειναι αισθητα πιο ακριβες και δεν αξιζει...

Πιστευω για να ανταγωνιστει την 280Χ θελει ακομα χαμηλοτερες τιμες στις 770...

Ti τιμες ειναι αυτες ??

Zotac GeForce GTX 770, 4GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (ZT-70304-10P)

Το οποιο μοιαζει καλο...αλλα λιγες σελιδες πιο μετα..

Gigabyte Radeon R9 280X WindForce 3X OC, 3GB GDDR5, DVI, HDMI, 2x mini DisplayPort (GV-R928XOC-3GD) :jester:

Η GTX Titan θα ξεπεραστεί σε specs μονο εαν βγει μια καρτα γραφικων με more shaders, tmus & amount of ram.

Για τα ρολογια ειναι αστειο να μιλαμε...

Για να δούμε τι εχει σκοπο να κανει η Nvidia. Μεσα στην εβδομαδα θα ξερουμε....

Πιστευω ενα απο αυτα τα δυο θα τα δωσει σε αυτη την τιμη (πιστευω την μνημη για να ειναι πανω απο την R9-290X)... ειμαι περιεργος!

Γιατι με 2496 shaders και με base clock 950mhz (=2688 shaders στα 850-875mhz της GTX Titan) θα ειναι μαζι...

290x Δεν υπαρχει ουτε για ζητω.Αγορασαν εξω με την σέσουλα. Επρεπε να βαλουν περιορισμό αντε το πολύ 2κομματια μην πω 1 σε καθε παραγγελία όπως ειχε κανει η evga.Εκτος αν βρεις απο Ελλαδα και την πληρωσεις την μια οσο 2 απ εξω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.