Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

γιατι ειναι optimazed nvidia ρε συ νικολα? μια χαρα κοντραριζομασταν στο valley/unigine επι εποχες 7970/7950 με 680/670/660ti

μαλλον τα 7,1 τραντζιστορ με 6200 κανουν διαφορα σημερα

Ασε το τοτε και κανε λιγο τον δικηγορο του διαβολου και εσυ....οκ ειναι πιο nvidia friendly τα unigine.Στις νεες καρτες απο οσο δειχνει μπορει βεβαια να ειναι και οι οδηγοι θα δειξει....

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Μου κάνει εντύπωση που έχει αγνοηθεί το post του seb για το 750ti. Εντάξει δεν λέω, το έκανε ο seb :p, το 750Ti δεν γκρεμίζει τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκης, αλλά αν ισχύουν οι 960 cores στα 1+GHz και 28nm με κατανάλωση μέχρι 75W, οι παρούσες κάρτες είναι old news. Ακόμα και η 790, αλλά και ο νέος Titan.

Μου κάνει εντύπωση που έχει αγνοηθεί το post του seb για το 750ti. Εντάξει δεν λέω, το έκανε ο seb :p, το 750Ti δεν γκρεμίζει τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκης, αλλά αν ισχύουν οι 960 cores στα 1+GHz και 28nm με κατανάλωση μέχρι 75W, οι παρούσες κάρτες είναι old news. Ακόμα και η 790, αλλά και ο νέος Titan.

Γιατι απλα προσωπικα χόρτασα απο λογια απο την πρασινη.Εαν δεν δω νουμερα πραγματικα και οχι διαφόρων site δεν πιστευω τπτ.Η amd ειχε πει περι μαντλ το κανε δουλεψε ειναι λιγο ανώριμο ακομα αλλα ελπιζω να αποδωσει καλυτερα με τον καιρο με τους 14.2 πχ

Καλο το σκορακι σου για ΑΜD αλλα για να σου λυθει η απορεια χωρις παρεξηγηση απο pcix 2 σε pcix3 η διαφορά αντε να ειναι ενα καρε και αν...στην περιπτωση του χ8 αντε 2καρε.Οσο στο συγκενριμενο bench οπως k valley επειδη ειναι nvidia optimized δεν τον εχεις εναν χρονοσμενο τιτανα.Σε 3dmark αλλαζει το θεμα και φτανεις αρκετα αλλα ως εκεί. Πόρισμα ο τιτανας ειναι μια καρτα που δεν ειναι μονο για παιχνίδια ειναι υπεριτιμημενος.Και η AMD ειναι μια παιχνιδοκαρτα η οποια αξιζει οικονομικα με το παραπανω σε αυτο που αποδίδει και προσφέρει.

Ειρωνικη ειναι η αναφορα μου στο pcie 2 οπως και το μεγαλύτερο μέρος του ποστ , απλα τονίζω αυτα που ακουμε κατα καιρους ως μειονεκτήματα στον amd (pcie2 , bottleneck κτλ κτλ) . Το σκορ δεν είναι απλα καλό , είναι πολύ καλό και γινεται ακομα καλυτερο αν σκεφτείς οτι το πετυχα σε mobo των 110 ευρω με 1600mghz μνημες

That being said το εβαλα επειδη μου την δίνει καποιοι να χτυπιουνται οτι το μηχανημα τους βγαζει 0.5 frames παραπανω και ολα τα αλλα είναι για πεταμα , ευχαριστηθείτε το μηχανημα σας και ελατε να παιξουμε multiplayer bubble bubble με τις gpu μας :clap::clap:

Ειρωνικη ειναι η αναφορα μου στο pcie 2 οπως και το μεγαλύτερο μέρος του ποστ , απλα τονίζω αυτα που ακουμε κατα καιρους ως μειονεκτήματα στον amd (pcie2 , bottleneck κτλ κτλ) . Το σκορ δεν είναι απλα καλό , είναι πολύ καλό και γινεται ακομα καλυτερο αν σκεφτείς οτι το πετυχα σε mobo των 110 ευρω με 1600mghz μνημες

That being said το εβαλα επειδη μου την δίνει καποιοι να χτυπιουνται οτι το μηχανημα τους βγαζει 0.5 frames παραπανω και ολα τα αλλα είναι για πεταμα , ευχαριστηθείτε το μηχανημα σας και ελατε να παιξουμε multiplayer bubble bubble με τις gpu μας :clap::clap:

Ολα τα μηχανήματα καλα ειναι αρκει αυτος που το εχει να ξερει να το δουλεψει και να ξερει γιατι το θελει και πως και ποιες είναι οι ανάγκες του.Τοτε το καθε μηχανημα θα δωσει αυτο που πρεπει.Οσο για το συστημα σου επειδη εχεις 2χ7970 μην ακουω μ@λακιες ειναι πολύ δυνατο μηχανημα.Πανω κατω αντιστοιχο 2χ680 στην ουσια εισαο 2πυρηνος δεν μπορεις να συγκρινεις εναν πυρηνα με 2.:red:

nvidia_gpu_roadmap_maxwell_volta.jpg

Tα χουμε ξαναπει βεβαια ειναι σχετικο πολυ το διαγραμμα γιατι το PPW ειναι για DP και μπορει να ισχυει μεχρι low η mid range καταναλωσεις σε SP αλλα στα high end να μην εχει το ιδιο efficiency.Ιδιο βασικα προβλημα εμφανιστηκε και στα kepler που τα gk110 ηταν δυσκολα στην ολοκληρωση μεχρι να αρχισει μαζικη παραγωγη στο συγκεκριμενο nm waffer size. Οποτε λογικα το GM110 θα αργησει αρκετα.Μαλλον για GM 104 θα παει η κατασταση καπου κοντα στο καλοκαιρι παλι πρωτα με επιδοσεις κοντα σε τουμπανιασμενη 780ti overclocked υποθετω.Αλλα αν ειναι στα 150W δε μας χαλαει καθολου γιατι θα clockarei λογικα καλα.

το σκορ το πετυχες λογο 2ης gpu και οχι τοσο mobo cpu ram.

Ολα τα μηχανήματα καλα ειναι αρκει αυτος που το εχει να ξερει να το δουλεψει και να ξερει γιατι το θελει και πως και ποιες είναι οι ανάγκες του.Τοτε το καθε μηχανημα θα δωσει αυτο που πρεπει.Οσο για το συστημα σου επειδη εχεις 2χ7970 μην ακουω μ@λακιες ειναι πολύ δυνατο μηχανημα.Πανω κατω αντιστοιχο 2χ680 στην ουσια εισαο 2πυρηνος δεν μπορεις να συγκρινεις εναν πυρηνα με 2.:red:

Τον τιτανα (χαρακτηριστικα, τιμή) τον συγκρίνεις με 690 , 7990 , 680 σε sli και 7970 crossfire

ΟΟΟΟποτε δεν αδικησα κανεναν

Δεν είπα οτι παταω την 780 (2*7970 > 1*780) τότε θα ήμουν αδικος (που btw είναι καταπληκτικη καρτα)

ο τιταν οπως προαναφερθηκε ειναι πλεον overprice και δεν ειναι μονο για games/bench απο οτι ξερω. τες πα το σκορ ειπαμε ****** :) απλα βγαινει λογο cf ,το cpu-mobo-ram απλα δινουν ενα boost.

ΕΝΤΕΛΩΣ αντικειμενικα δε υπαρχει αν θες παντως γενικα θα λεγα 290 780 280 και 770 ειναι μια χαρα καρτες για τα λεφτα τους με μια ανατιμηση στο 50αρικο κατω των nvidia θα λεγα οτι τα τιμανε.Βεβαια μιλαμε ουσιατικα και για περσινη τεχνολογια πια, δηλαδη σε 4 μηνες μπορει να ναι απιστευτα ξεπερασμενες σε επιδοσεις.

Μπλα, μπλα, μπλα, τα ιδια συνεχεια για το Valley και το Unigine Heaven 4.0.

Εχει μαλλιάσει η γλωσσα μου να σας λεω γιατι τα AMD χασανε εδαφος, και δεν είναι ο driver όπως αρέσκεται να λεει ο κηπουρος μας.

Ξεχαστε τα όλα αυτά γιατι το Maxwell έρχεται, και δεν τρεχει μονο πέτσα αλλα ρίχνει και κατι άλλο πιο βαρύ που ξεκινάει από π....!

Αγοραστε κοκκινες περα οτι σκαβουνε καλα φορτωνουν και το RD της μηπως και ζοριστει λιγο η πρασινη και δουμε κανα cpu να σηκωνει 300 sprites on screen,απο μενα αγοραστε κοκκινες!!!

Μπλα, μπλα, μπλα, τα ιδια συνεχεια για το Valley και το Unigine Heaven 4.0.

Εχει μαλλιάσει η γλωσσα μου να σας λεω γιατι τα AMD χασανε εδαφος, και δεν είναι ο driver όπως αρέσκεται να λεει ο κηπουρος μας.

Ξεχαστε τα όλα αυτά γιατι το Maxwell έρχεται, και δεν τρεχει μονο πέτσα αλλα ρίχνει και κατι άλλο πιο βαρύ που ξεκινάει από π....!

Ναι ξερω την απαντηση εννοεις ΠΙΤΣΑ :sarcastic::sarcastic:

Eδω τους πήραμε τα βρακιά στο 3D MARK και με κλειστά τα tessellation από την AMD!

Πιο FAIL προϊόν δεν πίστευα οτι θα υπαρχει μετα τον FAILDOZER, ηρθε το FAILTAHITI να με διαψεύσει με το παπατζοMantle και το Freesync για Laptops! :p

Ξεκινάμε,

1) 3D Vision 1&2 και 3D Vision Surround 1&2 απο Nvidia

NVIDIA 3D Vision PC - YouTube

NVIDIA 3D Vision Surround Reviewed - YouTube

Η απαντηση της AΜD στο gaming κοινό :hehe:

CGI VFX Demo Short HD: "No 3D Glasses" by - Jonathan Post - YouTube

2) Nvidia GSYNC

gsync.jpg

Η απαντηση της ΑΜD για το gaming κοινο :hehe:

image.jpg

3) Physx Engine by Nvidia

Physx - YouTube

Η απαντηση της AMD :hehe:

tressfx.jpg

Απο απόδοση σκιζει το Tahiti :p, έβγαζε αλλα και ρύθμιζε μεχρι πρότινος το tessellation απο τον driver, ειδε οτι δεν φτανει και ειπε να βγαζει και κάποια παραπανίσια (hbao, shadows,lod, shaders) με το παπατζοmantle :hehe:.

Αντε σε λιγο σας βλεπω να παίζετε σε black screen με fraps! Ποσο αμπαλη αυτη η εταιρία θεε μου!!!!

Κοκκινάδες στις φάρμες και στα ορυχεία γρήγορα, πέφτει πολύ σκάψιμο -> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/odigos-scrypt-mining-litecoin-klp-gia-arxarious-131081.html

Ξεκινάμε,

1) 3D Vision 1&2 και 3D Vision Surround 1&2 απο Nvidia

NVIDIA 3D Vision PC - YouTube

NVIDIA 3D Vision Surround Reviewed - YouTube

Η απαντηση της AΜD στο gaming κοινό :hehe:

CGI VFX Demo Short HD: "No 3D Glasses" by - Jonathan Post - YouTube

2) Nvidia GSYNC

gsync.jpg

Η απαντηση της ΑΜD για το gaming κοινο :hehe:

image.jpg

3) Physx Engine by Nvidia

Physx - YouTube

Η απαντηση της AMD :hehe:

tressfx.jpg

Απο απόδοση σκιζει το Tahiti :p, έβγαζε αλλα και ρύθμιζε μεχρι πρότινος το tessellation απο τον driver, ειδε οτι δεν φτανει και ειπε να βγαζει και κάποια παραπανίσια (hbao, shadows,lod, shaders) με το παπατζοmantle :hehe:.

Αντε σε λιγο σας βλεπω να παίζετε σε black screen με fraps! Ποσο αμπαλη αυτη η εταιρία θεε μου!!!!

Κοκκινάδες στις φάρμες και στα ορυχεία γρήγορα, πέφτει πολύ σκάψιμο -> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/odigos-scrypt-mining-litecoin-klp-gia-arxarious-131081.html

Εσυ πρεπει να εχεις μετοχες στην nvidia, δεν εξηγηται αλλιως. Τοσο fanboism εχω καιρο να δω..

Εσυ πρεπει να εχεις μετοχες στην nvidia, δεν εξηγηται αλλιως. Τοσο fanboism εχω καιρο να δω..

Πιστευω ειναι Enthusiast Gamer οχι fanboy. αν αυριο η ATI εβγαζε την γρηγοροτερη single gpu on planet πχ την 390X , νομιζεις θα καθοταν με τον τιτανα η με την 780τι....Οχι βεβαια. Αλλα μεχρι να γινει αυτο το στεματακι μενει στην Πρασινη.

Κ εγω οταν ειδα τα πρωτα νουμερα της 290χ σε σχεση με την 780 των 650-700 ευρω εκλαψα. Λεω αν δεν απαντησει η πρασινη με βλεπω για κοκκινη με το νεο ετος...αλλα η απαντηση ηταν αμεση κ τα νουμερα ικανοποιητικα οποτε...

O Enthusiast θα παρει 4 780ti για να κανει 4 way sli να παιζει crysis 3 με 200frames δεν τον ενδιαφερει αμα κανει 50 η 100ευρο παραπάνω απο την αντιστοιχη καλυτερη της κοκκινης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.