Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

καλημερα!Ναι ρε αυτο λεω με αυτα τα settings ετρεξα δεν ξερω πως μπορει να βγαζει τοσα!Μηπως τα shadows ριχνουν τοσο πολυ τα καρε?Για δοκιμασε να τρεξεις και εσυ ενα με normal shadows να δουμε και ολα τα αλλα ultra-ultimate φιλτρα και τα σχετικα τερματα v-sync off

To ακριβως πιο πανω Νικο που ετρεξα στα 1137 Mhz ειναι με normal shadows, ακριβως ιδια setings που ετρεξες με την Ti δηλαδη, αφου το λεω και ολας.:p

Εσυ εβγαλες 94 καρε και εγω 55, για αυτο λεω κατι δεν παει καλα.

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
To ακριβως πιο πανω Νικο που ετρεξα στα 1137 Mhz ειναι με normal shadows, ακριβως ιδια setings που ετρεξες με την Ti δηλαδη, αφου το λεω και ολας.:p

Εσυ εβγαλες 94 καρε και εγω 55, για αυτο λεω κατι δεν παει καλα.

Μαλλον εχω πολυ καλο κομματι αχαχαχα.Θα ξανατρεξω το απογευμα δεν γινεται

Μπορει και να κανω λαθος αλλα δεν μου βγαινουν τα νουμερα.

50αρι ο Αλεξ (780) στα 1240/1850

52,5 εγω (290) με 1235/1600

51,9 εσυ (780Ti) με 1111/1750

για ανεβασε στα 1200/1900 να δουμε ποσο θα παρει.

Ισως να ειμαστε στον 2ο τιτλο μετα το MetroLL που η Ti ειναι 20% πανω απο την 780.

Δεν ειχε παρει τα shadows τελικα.

zerl.jpg

*Για να ειμαστε ομως πιο σωστοι παντα να συγκρινουμε με την τελευταια εκδοση ν1.01.748.0

H Tατιανα μου ειχε σε καθημερινη βαση μπανανα στο μενου παντως..

Αυτη τωρα 1-2 φορες τη βδομαδα μονο!

Να τις κοιτάξεις για Υπερκαλιαιμία :p

μαϊμού δεν βλέπω να βάζω, εκτός αν θέλω να ανέβω αρκετά ψηλά σε κανα bench.

Σε games δεν μου χρειάζεται και σκοπεύω να περάσω σύντομα τις 3.000hrs στο steam.

Λοιπόν, θέλω να κάνω ένα δώρο για τις γιορτές στον εαυτό μου και αυτό θα είναι μια κάρτα γραφικών.

Είμαι μεταξύ:

1. ΑΤΙ 290

2. ΑΤΙ 290x

3. Nvidia 780Ti

Θα μου πείτε ότι είναι πολύ μεγάλες οι διαφορές των τιμών κλπ, αλλά αυτές έχω στο μυαλό μου.

Αν πάρω ΑΤΙ συγκλίνω στο να πάρω την 290 στα 350€ περίπου γιατί είναι πολύ η διαφορά τιμής για το +5% με την 290Χ από ότι λένε τα τεστ. Το θέμα μου είναι να πάω στην 780ti? Εκτός από την διαφορά τιμής, μου προσφέρει αντίστοιχα μεγάλες διαφορές στην απόδοση? Εχει κάτι που δεν το έχουν οι ΑΤΙ (πχ physx? ) που να το χρησιμοποιούν τα games?

Γενικά αν εξαιρέσεις την διαφορά τιμής τι είναι προτιμότερο?

Δεν ενδιαφέρομαι καθούλο για υπερσυγχρονισμούς και bench μόνο για games( COD,Battlefield,Pro14,NBA2k14, COH,κλπ κλπ)

780 classi χωρίς game bundle και backplate vs 780ghz edition με games και μαμα backplate. Η διαφορά στο εικοσάρικο προς την Giga.. Μεταπωλητική αξία και επιδόσεις στα 1200p το κυριότερο

Τι λέτε? ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

290 δαγκωτο.Κριμα να δωσεις ενα καρο λεφτα για να παιζεις προ και 2κ...

Μην σου πω να μην παρεις καμια απο αυτες που αναφερεις και να πας για 280χ.

Ετσι μπραβο. Κρατα τα 100ευρο διαφορας απο την R9 290 και τα σχεδον 350ευρο απο την 780ti,παρε την R9 280x και μετα απο 2.5 με 3χρονια ξανακοιτας για καρτα γραφικων με αυτα που θα εχεις κρατησει;)

+ Ρολόγια gpu

+ μαμά ή monkey-154.gif bios

Ρε παιδιά άργησαν?? Να παίξω και εγώ??

R9 290+Extreme III 1220/1575

tomb_max_memory.jpg:) Max out +ultra shadows

Tα maximum fps που μπορει να δωσει η καρτα χωρις να δειξει artifacts τελικα ειναι αυτα:

1245/1600 1.33V

Tomb_ultimate_oc.jpg

+37% απο τα Stock ;)

Μια τεζαρισμενη πρασινουλα στα ορια του gk110 περιμενοντας τις πρωτες custom R9 290

Οταν ερθουν οι πρωτες non reference r9 τα 400 για μεταχειρο 780 θα ειναι πολλα ...

To GK110 αγορίνα εχει unilimited oc potential...τι το πέρασες ? ίσα και όμοια με το ξεχειλωμένο yugo σου!

...και αυτο θα το δεις με το 780ti kingpin edition!

Κανεις δεν περιμενει non reference 290. Οποιος την πατησε την πατησε.... τωρα παιζει μονο πρασινο!

To GK110 αγορίνα εχει unilimited oc potential...τι το πέρασες ? ίσα και όμοια με το ξεχειλωμένο yugo σου!

...και αυτο θα το δεις με το 780ti kingpin edition!

Θεωρωντας οτι το gk110 ειναι της nvidia και οχι του καθε κιτσου που μοιραζει μαιμουδοbios στην πιατσα το chipακι τελειωνει στα ~1250MHz.

Το βλεπεις εδω το παλικαρι ; +37% απο τα Stock με την καρτουλα του στα ορια του κατασκευαστη.

Tα maximum fps που μπορει να δωσει η καρτα χωρις να δειξει artifacts τελικα ειναι αυτα:

1245/1600 1.33V

Tomb_ultimate_oc.jpg

Μακαρι να βγουν αρκετα κομματια kingpin edition να παρει ο κοσμακης. :hehe:

edit

By now, you should all be well accustomed to the current state of NVIDIA cards and their ability (or lack thereof) to overclock.

Much of their headroom is determined by an intricate dance between Power Limits, Temperature Limits and Voltage Limits but there is an added wrinkle to this equation: Power and Voltage are both capped by NVIDIA.

If a board partner chooses to ignore these limits, they effectively loose NVIDIA warranty support on that particular SKU.

That could lead to a substantial financial hit and most board partners, including Gigabyte, have chosen to remain within the reference specifications in both of these areas.

Gigabyte GTX 780 Ti GHz Edition Review - Page 8

η καρτα που ποστρεις ειναι μαμουδιαρα ρε zpaf δεν ειναι official...:hehe: ασε που ειναι και ξυλωμενη με cooler απο τον καθε κιτσο

και δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι valid τα νουμερα που ποσταρετε και εκτος αυτου θα παιξεις εσυ παιχνιδια με 1,336 ρευμα?? :hehe:

Επιτελους η τατιανα πηρε την θεση που της αξιζει ...

vpir.jpg

Piixl Jetpack ‘Steam Machine’ announced - Systems - News - HEXUS.net

και σε καλη τιμη ... :hehe:

Δεν έχει τέλος η πίκρα Zpaf...

Οι 290 εξαφανισμένες και οι άλλοι δεν έχουν που να ξεφορτώσουν....:p

Είναι και το θέμα των crypto, στο oc.uk λέει ότι αγοράζουν 50-100 μαζί για minning.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.