Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
welcome στους διαξιφισμούς !! That's the spirit* !

* και όχι το προηγούμενο post σου

:hehe: :hehe: :hehe:

Sorry που στο χαλάω, αλλά more like the white swordsman με κόβω, που ήρθε να τιμωρήσει τους ποταπούς πράσινους και κόκκινους ξιφομάχους. :cool:

DSC_2411%255B1%255D.JPG

Ορεστη σου υποσχομαι οτι θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο να πατησω κατω το κοκκινο πιπινακι. :hehe: :banging: :hehe:

lx70.jpg

Eμενα στην απεξω με αφησε ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]:hehe:

Ποτε θα παιτσουμε?:D

0b1o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Eμενα στην απεξω με αφησε ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]:hehe:

Ποτε θα παιτσουμε?:D

Εισαι ιδιαιτερη περιπτωση Πανο. :D

Εσυ πρεπει να περιμενεις να δεις την κοκκινουλα στο νερο με unofficial bios μπας και παιτσεις. :p

Το δυσκολο βεβαια για σενα θα ειναι οταν δεις δυο κοκκινουλες 290 απλες non X σε CF.

Ναι το ξερω θα μου πεις βουβουζελες ... CF/SLI θεματα ... αλλα τα νουμερακια/κοστος κτισης θα σε στειλουν.

:offtopic2::hehe:

Λες να παει για End-of-life (product) - Wikipedia, the free encyclopedia η τατιανα μετα την ελευση της 780ti ;

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΜΠΟΙΖ πανηγυριστε λιγο ακόμα, έρχεται ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ με κωδικη ονομασια 780TI, καλυφθειτε!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΝΜΠΟΙ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. :hehe:

Πες εκει στα παιδια στη πρασινη να στησουν λιγο καλυτερα την Ti γιατι γιναμε ρεζιλι με τον κοκκινο σατανα. :T:

το καλυτερο ειναι παντα ακριβοτερο!

Για εμένα καλύτερο είναι αυτό που προσφέρει

α) Τον μεγαλύτερο συντελεστή FPS/ €

β) και ταυτόχρονα μπορεί να αποδόσει αυτό που πρέπει σε ένα game .

Η NVIDIA το βλέπει λάθος το πράγμα.... Δεν χρειάζεται άλλη κάρτα για να ανταγωνιστεί την 290X , να χαμηλώσει τιμή στις υπάρχουσες χρειάζεται , γιατί η R9 290 PRO έρχεται σε πολύ χαμηλή τιμή και μετά πείσε τον άλλο να σκάσει 1000άρικα και κάτι που μπορεί να έχει με κάτω από 400€ !!!

Το πάρτι θα γίνεται κάτω από τα πόδια της 780TI ακόμα και της R9 290X και η Nvidia θα κοιτάζει σαν το παγόνι ... τις πωλήσεις να πηγαίνουν αλλού ....

Είδα πως κάποιος αγορασε την κάρτα.

Άντε με το καλό μετρήσεις !! :neo::neo::neo::neo: τωρα.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι η AMD μονο και μόνο για να δείξει οτι έχει φθάσει τον ανταγωνισμό η ότι τον ξεπερνάει σε ορισμένα benches να έχει πουσάρει μέχρι τέλος την κάρτα αγνοώντας θερμοκρασίες ρεύματα και μη αφήνοντας κανένα περιθώριο υπερχρονισμού με μαμα ψήκτρα. Η κάρτα θα έπρεπε να έρχεται με χαμηλότερη συχνότητα πυρήνα για να μπορέσει να λειτουργεί σε νορμαλ θερμοκρασίες. Οι ανακοινώσεις οτι 95c για καθε μερα ειναι safe είναι τουλάχιστο τραγελαφικοί για μένα. Θυμάμαι με την GTX295 που είχα καλοκαίρι να παίζω και να στάζω απο τον ιδρώτα μέσα στο δωμάτιο, φανταστείτε τι θα κάνει αυτή.....:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jj94pxpAFOw]Heating the smoke sauna - YouTube[/ame]

Ειχα παρει 295gtx τον Ιανουαριο και το καλοκαιρι εμενα με το σώβρακο στο δωμάτιο μου....ακομα και το air-condition γονατιζε! Φανταζεσαι τι εχει να γινει με αυτη οταν απο τωρα ειναι στους 95C. To καλοκαιρι με 95c και ταχυτερη ροη αερα απο το uber alert mode μιλαμε για θερμοπληξία μεσα στο σπιτι.

Εισαι ιδιαιτερη περιπτωση Πανο. :D

Εσυ πρεπει να περιμενεις να δεις την κοκκινουλα στο νερο με unofficial bios μπας και παιτσεις. :p

Aπο την μια λετε για ΤΙΤΑΝΟΚΙΛΛΕΡ απο την αλλη "σκιαζεστε" απο μια ψωρο reference 780 στο νερακι, αποφασιστε τι τελικα ειναι η 290χ:hehe::hehe:

Στο νερακι την ειδα την 290χ και "σκιαχτικα" μιλαμε για πολυ horspower η καρτα:hehe:

43c20b05_4.6-1250-1650.jpeg

1250/1650 , 1,3v

Το δυσκολο βεβαια για σενα θα ειναι οταν δεις δυο κοκκινουλες 290 απλες non X σε CF.

Ναι το ξερω θα μου πεις βουβουζελες ... CF/SLI θεματα ... αλλα τα νουμερακια/κοστος κτισης θα σε στειλουν.

Εγω να δω νουμερα απο cf?:hehe:

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] τι λεει αυτος ρε?:tomato:

Εσεις πειτε οτι θελετε ...

Εγω ξερω οτι με την πρασινουλα μου μπορω να κανω οικονομια στο ρευμα και να παιζω τα παιχνιδια μου με dB ιδια με τα idle της κοκκινουλας.

ctty.jpg

qckj.jpg

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] To 79,1 ειναι με πειραγμενο τον οδηγο ή μαμα ;

Εσεις πειτε οτι θελετε ...

Εγω ξερω οτι με την πρασινουλα μου μπορω να κανω οικονομια στο ρευμα και να παιζω τα παιχνιδια μου με dB ιδια με τα idle της κοκκινουλας.

ctty.jpg

qckj.jpg

Πουλα ρε και παρε την κοκκινη, σε Ln2 με κλειστο Tess σπερνει:hehe:

λες ;

0gwh.jpg

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] To 79,1 ειναι με πειραγμενο τον οδηγο ή μαμα ;

Που θες να ξερω ρε Γιαννη με τι ειναι, λες τα 79 τα βγαζει με χωρις tesselation?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.