Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

Αλεξ για να παρεις πρεπει να δωσεις ...

Αν εχεις ορεξη ποσταρε μας δυο τρια παιχνιδια να δουμε και την δικη σου κουτση. :p

cpu:4400 / gpu: 1241/1852 (μαμά bios)

gpu-z-10300.png

2013-11-24-00005-10299.jpg

grid2-options-10301.jpg

2013-11-24-00001-10298.jpg

tomb-basic1-10302.png

Precision

precision-log-10303.jpg

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Με τα ρολογια της SC.

Μπορει και να κανω λαθος αλλα δεν μου βγαινουν τα νουμερα.

50αρι ο Αλεξ (780) στα 1240/1850

52,5 εγω (290) με 1235/1600

58,5 εσυ (780Ti) με 1111/1750

για ανεβασε στα 1200/1900 να δουμε ποσο θα παρει.

Ισως να ειμαστε στον 2ο τιτλο μετα το MetroLL που η Ti ειναι 20% πανω απο την 780.

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

Xρηστο εβαλες χειροκινητα το shadows στο ultra?

Ρωταω επειδη σε εμενα αν απλα επιλεξεις Ultimate settings, το shadows το αφηνει στο Normal το βλαμαδι για καποιο λογο και πρπει να το βαλω εγω χειροκινητα ultra.

8qoa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Mε τα παντα ολα ultra και 4χssaa εκανα ενα run στα 1306/1802 και πηρα ~54 καρε average.

Δυσκολο μου φαινεται η Ti στα ~1100mhz να ειναι 7% πανω απο 780 στα ~1300mhz..

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] Πανο δωσε μας ενα στα ρολογια του Αλεξ να δουμε ποσο τον κοβει το throttle.

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] Πανο δωσε μας ενα στα ρολογια του Αλεξ να δουμε ποσο τον κοβει το throttle.

Σχεδον τιποτα δεν του κοβει Γιαννη, ~2 frame παραπανω βλεπω στα 1241/1852.

Μεχρι και τα 1200Mhz η 780 δουλευει "καμπανα" και με μαμα βιος:T:

o1fc.png

Σχεδον τιποτα δεν του κοβει Γιαννη, ~2 frame παραπανω βλεπω στα 1241/1852.

Μεχρι και τα 1200Mhz η 780 δουλευει "καμπανα" και με μαμα βιος:T:

Του Αλεξ εχει Power Target στο 110% οποτε εχει και εναν αερα παραπανω απο το 106% των reference.

Η γραφικες του δειχνουν οριακα βουτες.

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] Αλεξ αν εχεις ορεξη δωσε μας ενα περασμα στα ρολογια που εχεις μηδενικο throttle.

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

Xρηστο εβαλες χειροκινητα το shadows στο ultra?

Ρωταω επειδη σε εμενα αν απλα επιλεξεις Ultimate settings, το shadows το αφηνει στο Normal το βλαμαδι για καποιο λογο και πρπει να το βαλω εγω χειροκινητα ultra.

8qoa.jpg

Mε τα παντα ολα ultra και 4χssaa εκανα ενα run στα 1306/1802 και πηρα ~54 καρε average.

Δυσκολο μου φαινεται η Ti στα ~1100mhz να ειναι 7% πανω απο 780 στα ~1300mhz..

Πανο δες πιο πανω το δικο μου που ετρεξα ενα run στα ιδια settings με τα δικα σου στο παιχνιδι στα 1100 παντος και μενα στα ultra μου βαζει τις σκιες στο normal δεν εχει επιλογη ultra shadows α δεν ξερω μηπως ειναι το update του παιχνιδιου οτι εγω εχω αλλη version πιο παλια λογο του ''Θειου''

Πανο δες πιο πανω το δικο μου που ετρεξα ενα run στα ιδια settings με τα δικα σου στο παιχνιδι στα 1100 παντος και μενα στα ultra μου βαζει τις σκιες στο normal δεν εχει επιλογη ultra shadows α δεν ξερω μηπως ειναι το update του παιχνιδιου οτι εγω εχω αλλη version πιο παλια λογο του ''Θειου''

Δηλαδη Νικο το ποιο πανω run που εβγαλες 94fps το ετρεξες με τα παρακατω settings? Εισαι σιγουρος?:o:O

8qoa.jpg

Δηλαδη Νικο το ποιο πανω run που εβγαλες 94fps το ετρεξες με τα παρακατω settings? Εισαι σιγουρος?:o:O

αχαχαχα τα shadows στο νορμαλ ομως καλα θα δω το βραδυ που θα αω σπιτι σιγουρα μην λεω και βλ@κειες

αχαχαχα τα shadows στο νορμαλ ομως καλα θα δω το βραδυ που θα αω σπιτι σιγουρα μην λεω και βλ@κειες

Δες τα καλα, δες και με τι antiallasing το ετρεχες, με τα παραπανω settings και 94 καρε στα 1100Mhz...δεν...:p

Σε αυτα τα settings ετρεξα με την 780ti το παραπανω σκορ.Και τωρα μια δοκιμη με τους Τιτανες στα 1100 αλλα δεν μου εμφανιζει το μενου ολες τις επιλογες με τα εξτρα εφε

4jxe.png

bg6r.png

xwf8.png

Σε αυτα τα settings ετρεξα με την 780ti το παραπανω σκορ.

4jxe.png

bg6r.png

Nα σας κανω και εγω παρεα με ενα απο την 780 ti

lk2e.png

Kατι παιζει Νικο.

Στα settings που δειχνεις και την 780 στα 1137mhz παιρνω 55καρε και συ με την Τi παιρνεις 94 καρε με το ιδιο ρολοι πανω κατω.

f7al.png

Ειναι φυσης αδυνατο ομως η Τι να ειναι 70% ταχυτερη απο την απλη 780 clock to clock, οποτε ειναι σιγουρο οτι κατι δεν παει καλα, τι ειναι δεν ξερω:hang2::confused:

καλημερα!Ναι ρε αυτο λεω με αυτα τα settings ετρεξα δεν ξερω πως μπορει να βγαζει τοσα!Μηπως τα shadows ριχνουν τοσο πολυ τα καρε?Για δοκιμασε να τρεξεις και εσυ ενα με normal shadows να δουμε και ολα τα αλλα ultra-ultimate φιλτρα και τα σχετικα τερματα v-sync off

καλημερα!Ναι ρε αυτο λεω με αυτα τα settings ετρεξα δεν ξερω πως μπορει να βγαζει τοσα!Μηπως τα shadows ριχνουν τοσο πολυ τα καρε?Για δοκιμασε να τρεξεις και εσυ ενα με normal shadows να δουμε και ολα τα αλλα ultra-ultimate φιλτρα και τα σχετικα τερματα v-sync off

Αζα καλημερα ... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.