Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Καλά κι εγώ είχα πάει 3 φορες RMA με 4870 sapphire,4870xfx και 4890xfx μέχρι που μου δώσανε την 7850 asus όταν βγήκε και ηρέμησα!Νομίζω πως είναι απαράδεκτο με την τεχνολογική πρόοδο που έχουμε να συμβαίνουν τέτοιες πατάτες από εταιρίες που στηρίζονται σε αυτά τα προϊόντα πια..Από την εποχή της σειράς 4-5 μέχρι και σήμερα έχουμε εξελίξεις που διορθώνουν πολλά τέτοια λάθη που υπήρχαν..η 780ΤΙ της συγκεκριμένης εταιρείας δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να χρησιμοποιεί πιο φθηνά υλικά σε σχέση με τις υπόλοιπες...αν δεν κάνω λάθος δεν έχει την 780HOF που clockaρει καλύτερα κι από evga???

Τελικα παιδια οι reference καρτουλες ειναι ολες ιδιες ;

Οι reference ΟΛΕΣ ιδιες δεν ειναι...??:hmm:

Δειξε μου τις διαφορες..??:fun:

Νομίζω η μόνη διαφορά είναι στο τι υλικά διαλέγει για το pcb η κάθε εταιρεία και τα ρεύματα αν είναι κλειδωμένα ή όχι?Κάνω λάθος?
Φασον ολες ιδιες ειναι οι ρεφ.. το αυτοκολλητο αλλαζει μονο.

οχι με proof απο ocnet pcb sshot σε λιγο ψαχνω την σελιδα.

Eδω εισαι post 1309 ιδιας εταιριας καρτες αλλο pcb και οι 2 reference

http://www.overclock.net/t/1393791/official-nvidia-gtx-780-owners-club/13090

και μαντεψε τι μαρκα ειναι?Aπο τους 2 καλους manufacturers να βαλω και την δικια σου την palit 3εις που απλα δε αγοραζεις reference :p

οχι με proof απο ocnet pcb sshot σε λιγο ψαχνω την σελιδα.

Eδω εισαι post 1309 ιδιας εταιριας καρτες αλλο pcb και οι 2 reference

[Official] NVIDIA GTX 780 Owner's Club - Page 1310

και μαντεψε τι μαρκα ειναι?Aπο τους 2 καλους manufacturers να βαλω και την δικια σου την palit 3εις που απλα δε αγοραζεις reference :p

NVIDIA "Reference" Cards

The card you are seeing reviewed here today is what is commonly referred to in the enthusiast hardware community as a "reference card." These GTX 780 units are produced by NVIDIA for today’s launch and to support initial retail sales of the GTX 780. While in the past it has been common for reference cards to be found for sale under many different Add-In-Card partners' names, the program is changing up a bit this time. NVIDIA is producing a limited amount of "reference" cards, and after that it is up to its AIC partners to pick up the ball and run with it. Expect to see many of NVIDIA’s AIC partners with its own GTX 780 products in the market very soon, and do not expect to find an abundance of "reference" cards built by NVIDIA on the stores shelves for very long at all. So if you want a "GTX 780 in TITAN clothing," you would be served best by buying one very soon.

HARDOCP - GeForce GTX 780 - NVIDIA GeForce GTX 780 Video Card Review

Ως γνησιος πρασινος :p οταν εσκασα την 700αρα μου ηξερα οτι η καρτουλα μου ειναι produced by NVIDIA.

Τωρα εξω μονο κατι GIGABANANES βρισκεις. :hehe:

Στην κοκκινη αυτο που ηξερα ειναι οτι οι καρτουλες βγαινουν απο την sapphire και παιρνουν οι υπολοιποι.

Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

NVIDIA "Reference" Cards

The card you are seeing reviewed here today is what is commonly referred to in the enthusiast hardware community as a "reference card." These GTX 780 units are produced by NVIDIA for today’s launch and to support initial retail sales of the GTX 780. While in the past it has been common for reference cards to be found for sale under many different Add-In-Card partners' names, the program is changing up a bit this time. NVIDIA is producing a limited amount of "reference" cards, and after that it is up to its AIC partners to pick up the ball and run with it. Expect to see many of NVIDIA’s AIC partners with its own GTX 780 products in the market very soon, and do not expect to find an abundance of "reference" cards built by NVIDIA on the stores shelves for very long at all. So if you want a "GTX 780 in TITAN clothing," you would be served best by buying one very soon.

HARDOCP - GeForce GTX 780 - NVIDIA GeForce GTX 780 Video Card Review

Ως γνησιος πρασινος :p οταν εσκασα την 700αρα μου ηξερα οτι η καρτουλα μου ειναι produced by NVIDIA.

Τωρα εξω μονο κατι GIGABANANES βρισκεις. :hehe:

Στην κοκκινη αυτο που ηξερα ειναι οτι οι καρτουλες βγαινουν απο την sapphire και παιρνουν οι υπολοιποι.

Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Ο ναι για την κοκκινη κατα 90% ισχυει Γιάννη

Να ζητησω μια διευκρίνηση περι 780 Classi και πανικου τριγύρω της? Αν ολες πάνε 1200, η classified είναι τόσο σιγουρο οτι θα δωσει 1300 (για 24/7 παντα). Και αυτά τα +100mhz scalαρουν τοσο καλα εκει ψηλα που να αξιζει το Premium η classi? να μη τσονταρει καποιος ενα 60ρικο και να παει σε reference Ti να τελειώνει η να κλοκαρει μια απο τις custom 780?

1300 δε δινει παντου νομιζω με def bios εχει κανονικα throttle και αυτη.Απλα δινει κατα μεσω ορο πανω απο 1200.

Mε μπανανοbios αστο αν δε εισαι γκαντεμης και σου ρθουν elpida μνημες χτυπαει 1300 με το μαμα cooler για καθε μερα συνηθως ναι και μνημες 7ghz+.

Ναι το scaling στις 780 εχει μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια +100 mhz πυρηνα ειναι ξερω γω 5-7 fps average σε ταπα settings.

Να σκοτωσεις καρτουλα στα 400 ευρω που μολις πριν λιγους μηνες ειχες σκασει 600+ για την ιδια σχολη ειναι καπως ...

Αν σε πονεσε η τσεπη, αποσυρσου απο το αθλημα των συνεχων αναβαθμισεων! Απλό ειναι!

Το να το παίζεις ο μικρός Καϊλας του thelab δεν σου δίνει κύρος!

Αν σε πονεσε η τσεπη, αποσυρσου απο το αθλημα των συνεχων αναβαθμισεων! Απλό ειναι!

Ολο το κυρος πανω σου ... μαιμουδοαπατη μου. :T:

Από πότε ρε παιδιά το να μην πιάνεσαι "κώτσος" έγινε "το παίζεις Βασιλάκης Καϊλας" ; :p

Από πότε ρε παιδιά το να μην πιάνεσαι "κώτσος" έγινε "το παίζεις Βασιλάκης Καϊλας" ; :p

1. Ατομο 45+ χρονων!

2. Που αλλάζει το hardware σαν τα ΣΩΒΡΑΚΑ!

3. Γνώστης της τεχνολογιας οπως θελει να λεει και να μας το παιζει!

αντ' αυτού να κλαίγεται οτι πιάστηκε κότσος μαλλον καποιο αλλο πρόβλημα παίζει πιο σοβαρό και ανίατο...

Οποτε χιλιες φορες μικρος Καιλας παρα το αλλο....

1. Ατομο 45+ χρονων!

2. Που αλλάζει το hardware σαν τα ΣΩΒΡΑΚΑ!

3. Γνώστης της τεχνολογιας οπως θελει να λεει και να μας το παιζει!

αντ' αυτού να κλαίγεται οτι πιάστηκε κότσος μαλλον καποιο αλλο πρόβλημα παίζει πιο σοβαρό και ανίατο...

Οποτε χιλιες φορες μικρος Καιλας παρα το αλλο....

Ολο το κυρος πανω σου ... μαιμουδοαπατη μου. :T:

Γενικα ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ειναι σαν το Ελληνικο κρατος.. αγοραζει στις υψηλοτερες τιμες! :hehe:

Γενικα ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ειναι σαν το Ελληνικο κρατος.. αγοραζει στις υψηλοτερες τιμες! :hehe:

Γιατι Χρηστο εσυ αγοραζεις αλλιως ; :hehe:

Ουτε κορακι ησουν ποτε ουτε μπουρδας ...

Οσο για τον αντιπαλο AMD εαν κατεβαζε την σειρα καρτών σε λογικές συχνότητες που θα επρεπε να ειχε π.χ 700-750mhz το GK110 στην 780ti θα ηταν το λιγότερο 30% ταχύτερο.

Tα ιδια αγοαραζω κ εγω αλλα οχι απο Π!:p

....εχω βαρεθεί να σε συντρίβω! Τι εγινε δεν εκλεισε καλα το tessellation ? :hehe:

Capture.jpg

3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOT

3DMark - Fire Strike overclocking records @ HWBOT

GK110 μέχρι τελικής πτώσης!

Να βαλουμε Valley και Unigine....

Capture.jpg

Δεν πατε καλα. Καθεστε και αγοραζετε καρτες 500+euro για να συγκρινετε synthetic benches? FFS...

ελαφρυ τρολλαρισμα ειναι, μην αγχωνεσαι -και λιγη σταχτη στα ιδια του τα ματια οτι το χιλιαρικο επιασε τοπο :hehe:-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.