9000+rpm Νοέμβριος 10, 2013 #561 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Τι μας δειχνεις Πανο ;Μια καρτα non reference στο νερο χωρις καν o/c στις μνημες με artifacts και max temp 41c. Θα στο πω για δευτερη φορα Ειτε η καρτα εχει 41 under load ειτε 81 τα ιδια Mhz θα δεις, τουλαχιστον μεχρι τα 1,3v που ειχα δοκιμασει σε αερα την δικη μου. Οτι Mhz επιανε η καρτα μου με 1,3v σε αερα τα ιδια επιανε και σε νερο με τα 1,3v, αλλα φυσικα με θερμοκρασιες 1/3 σε σχεση με μαμα ψυξη Μιλησατε για Golden 780 και θεωρω οτι η παραπανω ειναι golden για αυτο εβαλα το Link. Aσου σε πειραξαν η μνημες, παρε και αλλο run, παλι στα 1306mhz με μνημες 1850mhz ξανα 1,15 volt To artifacts σε παιραξε?Σου εδειξα run στα 1306 με μολις 1,15v δεν ειπαμε οτι ειναι rock stable εκει, η μινιμουμ ταση ειναι αυτη για τα 1306mhz, με ενα μικρο bumb στην ταση θα σταθεροποιειται και ολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #562 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Θα στο πω για δευτερη φοραΕιτε η καρτα εχει 41 under load ειτε 81 τα ιδια Mhz θα δεις, τουλαχιστον μεχρι τα 1,3v που ειχα δοκιμασει σε αερα την δικη μου. Οτι Mhz επιανε η καρτα μου με 1,3v σε αερα τα ιδια επιανε και σε νερο με τα 1,3v, αλλα φυσικα με θερμοκρασιες 1/3 σε σχεση με μαμα ψυξη Μιλησατε για Golden 780 και θεωρω οτι η παραπανω ειναι golden για αυτο εβαλα το Link. Aσου σε πειραξαν η μνημες, παρε και αλλο run, παλι στα 1306mhz με μνημες 1850mhz ξανα 1,15 volt To artifacts σε παιραξε?Σου εδειξα run στα 1306 με μολις 1,15v δεν ειπαμε οτι ειναι rock stable εκει, η μινιμουμ ταση ειναι αυτη για τα 1306mhz, με ενα μικρο bumb στην ταση θα σταθεροποιειται και ολας. Μην το παλευεις αλλο εχει καψει και το τελευταίο εγκεφαλικό του κύτταρο! No sense..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #563 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Θα στο πω για δευτερη φοραΕιτε η καρτα εχει 41 under load ειτε 81 τα ιδια Mhz θα δεις, τουλαχιστον μεχρι τα 1,3v που ειχα δοκιμασει σε αερα την δικη μου. Δεν το συνεχιζω ... Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 10, 2013 #564 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Δεν το συνεχιζω ... Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Να το συνεχισεις βρε Γιαννη να μου πεις τι, μιλαω για πραγματα που ειδα με τα ματια μου και τεσταρα στην καρτα μου. Αυτο που λεω οτι μεχρι και τα 1,3v που δοκιμασα την καρτα σε αερα(με τερμα fan εξιπακουεται) και νερο και πηρα τα ιδια mhz, μπορει να το επιβαιβεωσει και ο [MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] , παρεα στησαμε την καρτα στο νερακι, παρεα τσεκαραμε και αυτο που λεω. Φυσικα με νερο απο κει και περα εχεις More headroom λογο θερμοκρασιων να πας ψηλοτερα (με παραπανω ταση) και να παιζεις με 1,3v καθε μερα πραγμα που με μαμα ψυξη δεν ειναι εφικτο λογο θερμοκρασιων-θορυβου. Παραπανω απο 1,3v δεν δοκιμασα με την καρτα στον αερα να δω την συμπεριφορα της και αν αλλαζει κατι απο κει και πανω στο νερο. Eδιt: Ας μας πει και ο Nικος [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] αν παρατηρησε κατι διαφορετικο απο αυτο που παρατηρησα εγω με το που εβαλε του τιτανες του στο νερο. Οσο ειχε τις καρτες στον αερα ειχε δωσει αρκετα bench με μαιμου bios, 1,21V και 1200κατι Mhz.. Οταν μπηκανε η καρτουλες στο νερο Νικο, ειδες αυξηση στα mhz με τα ιδια volt (1,21V) συγκριση με οταν την εχεις στον αερα, η παλι τα ιδια mhz που εβλεπες στον αερα με 1,21v τα ιδια εβλεπες και στο νερο με 1,21v ξανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Νοέμβριος 10, 2013 #565 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Να το συνεχισεις βρε Γιαννη να μου πεις τι, μιλαω για πραγματα που ειδα με τα ματια μου και τεσταρα στην καρτα μου.Αυτο που λεω οτι μεχρι και τα 1,3v που δοκιμασα την καρτα σε αερα(με τερμα fan εξιπακουεται) και νερο και πηρα τα ιδια mhz, μπορει να το επιβαιβεωσει και ο [MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] , παρεα στησαμε την καρτα στο νερακι, παρεα τσεκαραμε και αυτο που λεω. Φυσικα με νερο απο κει και περα εχεις More headroom λογο θερμοκρασιων να πας ψηλοτερα (με παραπανω ταση) και να παιζεις με 1,3v καθε μερα πραγμα που με μαμα ψυξη δεν ειναι εφικτο λογο θερμοκρασιων-θορυβου. Παραπανω απο 1,3v δεν δοκιμασα με την καρτα στον αερα να δω την συμπεριφορα της και αν αλλαζει κατι απο κει και πανω στο νερο. Eδιt: Ας μας πει και ο Nικος [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] αν παρατηρησε κατι διαφορετικο απο αυτο που παρατηρησα εγω με το που εβαλε του τιτανες του στο νερο. Οσο ειχε τις καρτες στον αερα ειχε δωσει αρκετα bench με μαιμου bios, 1,21V και 1200κατι Mhz.. Οταν μπηκανε η καρτουλες στο νερο Νικο, ειδες αυξηση στα mhz με τα ιδια volt (1,21V) συγκριση με οταν την εχεις στον αερα, η παλι τα ιδια mhz που εβλεπες στον αερα με 1,21v τα ιδια εβλεπες και στο νερο με 1,21v ξανα? ΟΥΤΕ Mhzzzzzz....:hang2: Τωρα εαν η 290 στο νερο αλλαζει συμπεριφορα...:man_in_love: "ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ". Αυτο που ξερουμε 100% ειναι οτι η 780 δεν πειρε ΤΙΠΟΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #566 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 ΟΥΤΕ Mhzzzzzz....:hang2:Τωρα εαν η 290 στο νερο αλλαζει συμπεριφορα...:man_in_love: "ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ". Αυτο που ξερουμε 100% ειναι οτι η 780 δεν πειρε ΤΙΠΟΤΑ... ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!! του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] την καρτα μολις την ακουμπήσει νερο απο 1200mhz με μαμα ταση θα παει 1400mhz απο την χαρα της Aμα κατι ειναι golden τι να λεμε τωρα... Ας αφησουμε εξω την 290X που με reference cooler ειναι με ενα ποδι στον ταφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #567 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] την καρτα μολις την ακουμπήσει νερο απο 1200mhz με μαμα ταση θα παει 1400mhz απο την χαρα της Aμα κατι ειναι golden τι να λεμε τωρα... Μπα μη το λες στον αερα με το reference cooler τα ειδα ... Οταν ο μαιμουδοπυρηνας πιανει τους 70+ βαθμους δεν περναει τιποτε ..... αλλοι τις βαλανε στο νερο για να δουνε τα 1400+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 10, 2013 #568 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Κοιτα αν βαλει κανεις την καρτα χειμωνα μπροστα απο AC σε full με 2 Delta να βαρανε στις 5k στροφες δε το λες και μαμα αερα :clap: Περιμένω απο [MENTION=28627]kyr[/MENTION], [MENTION=163]Helly[/MENTION], [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION], [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] (με την 780Gtx), [MENTION=4489]Venisk[/MENTION] να σου πετάξουν στα μούτρα το τι πιάνουν απο mhz με 1,167v στον πυρηνα. Να βγαλουμε ενα μεσο ορο....Να δουμε ρε παιδι μου το golden κομματι σου.... Ξερω οτι μετα απο αστακο δεν πας σε σκατο.... καλα κανεις και θελεις την καβατζα σου! 1.150 εχει default εμενα και bencharw στα 1202 εκει.To θεμα ειναι οτι για να μαι σταθερος gaming θελω 1.187 αναλογα με τον driver βεβαια και το παιχνιδι δηλαδη FC3 BF4 με 331.χχ driver ας πουμε που ειναι και σκατα. Πιστευω οτι ειναι και θεμα ψυξης διοτι σε σχεση με τις περισσοτερες TF εχω 4-5 βαθμους παραπανω σε αναλογα ASIC κοματια.Μαλλον μαπα παστα η κατι τετοιο δε την εχω βγαλει την ψυκτρα.Τωρα με νερο δε ξερω αν κερδιζεις κατι σε max clock το σιγουρο ειναι οτι κερδιζεις σε everyday stable συχνοτητες.Πολυ ειναι αυτοι που δουλευουν για gaming 1300 1.3v με νερο και παιζουν μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #569 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Κοιτα αν βαλει κανεις την καρτα χειμωνα μπροστα απο AC σε full με 2 Delta να βαρανε στις 5k στροφες δε το λες και μαμα αερα :clap: για αυτο γραφω ... Οταν ο μαιμουδοπυρηνας πιανει τους 70+ βαθμους δεν περναει τιποτε ..... τωρα εδω μαθαινουμε οτι ειτε 40c ειτε 80c αν ειναι να παιξει η καρτουλα θα παιξει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 10, 2013 #570 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Εγω θα πω πως η καθε καρτα αξιζει να μπει στο νερο.1ον τις εβαλα σε νερο για ψυχολογικούς λόγους γιατι δεν ηθελα να τις βλεπω να βαρανε πανω απο 65 βαθμους οταν παιζω ο θορυβος δεν με ενοχλεί.2ον στο νερο η καρτα ξυπναει μπορεις να δωσεις παραπανω ρεύματα και να την απογειώσεις σε μπεντς χωρίς να βλέπει ς θερμοκρασιες και να ιδρωνεις.3ον εαν δεν την εβαζα σε νερο μαζι με vbios δεν υπηρχε περιπτωση να δω οτι σκορ εχω δει λογο βλακειας στα bios της πρασινης.[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] εαν μπορεις βαλε την καρτα σου σε νερα η την 780 η την 290 και θα δεις τι θα κανεο σε σχεση με στοκ εχει διάφορα οπως και να το κανουμε.Εδω πηρα την 780 και ειχα πει οτι δεν θα τηβ σκαλισω αλλα επειδη ξερω οτι ειναι καλο κομματι εχω μπει στο τρυπακι να την βαλω και αυτην στο νερο επειδη υπαρχει και εκει συστημα w/c ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #571 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 για αυτο γραφω ...τωρα εδω μαθαινουμε οτι ειτε 40c ειτε 80c αν ειναι να παιξει η καρτουλα θα παιξει ... ...πιανεις 80 βαθμους στα 1200 με μαμα ταση και τερμα το fan ? εχεις σπάσει καθε φράγμα ψεύδους! Mιπως ξαφνικά τα εβαλες ολα μεσα στο κουτι και τραβηξες ολους τους ανεμιστηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #572 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Κοιτα αν βαλει κανεις την καρτα χειμωνα μπροστα απο AC σε full με 2 Delta να βαρανε στις 5k στροφες δε το λες και μαμα αερα :clap:1.150 εχει default εμενα και bencharw στα 1202 εκει.To θεμα ειναι οτι για να μαι σταθερος gaming θελω 1.187 αναλογα με τον driver βεβαια και το παιχνιδι δηλαδη FC3 BF4 με 331.χχ driver ας πουμε που ειναι και σκατα.Πιστευω οτι ειναι και θεμα ψυξης διοτι σε σχεση με τις περισσοτερες TF εχω 4-5 βαθμους παραπανω σε αναλογα ASIC κοματια.Μαλλον μαπα παστα η κατι τετοιο δε την εχω βγαλει την ψυκτρα.Τωρα με νερο δε ξερω αν κερδιζεις κατι σε max clock το σιγουρο ειναι οτι κερδιζεις σε everyday stable συχνοτητες.Πολυ ειναι αυτοι που δουλευουν για gaming 1300 1.3v με νερο και παιζουν μια χαρα.βαλτε 1.167v να εχετε την ιδια τέλος πάντων...και πείτε μου που βγάζετε unigine και heaven. 1200mhz/1800 βγαζει ο κηπουρός. Οποτε ξεκινάτε απο εκει.... δεν θελουμε scoria...Να δουμε που θα κατσουν τα reference pcbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #573 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 ...πιανεις 80 βαθμους στα 1200 με μαμα ταση και τερμα το fan ? εχεις σπάσει καθε φράγμα ψεύδους!Ειπα πουθενα παραληρημα μου οτι για τα 1200 παιζω με τερμα το fan΄; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #574 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Μπα μη το λες στον αερα με το reference cooler τα ειδα ...αλλοι τις βαλανε στο νερο για να δουνε τα 1400+ ...δεν ειδες ομως οτι λεω για ΜΑΜΑ ταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #575 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 ...δεν ειδες ομως οτι λεω για ΜΑΜΑ ταση! Τα δικα σου μαμα αστα τα ξερουμε ... Κοιτα τα δικα μου καλυτερα και οτι καταλαβεις ... καταλαβες. Με αφορμη το ShadowPlay στους τελευταιους οδηγους GeForce 331.65 WHQL Driver Download μια βολτα στο benchmark του Metro LL με την βουβουζελιτσα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #576 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Τα δικα σου μαμα αστα τα ξερουμε ...Κοιτα τα δικα μου καλυτερα και οτι καταλαβεις ... καταλαβες. Σοβαρα τωρα την επομενη θα τσεκαρω γιατι πρεπει να τσιμπιέσαι άσχημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 10, 2013 #577 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Εγω θα πω πως η καθε καρτα αξιζει να μπει στο νερο.1ον τις εβαλα σε νερο για ψυχολογικούς λόγους γιατι δεν ηθελα να τις βλεπω να βαρανε πανω απο 65 βαθμους οταν παιζω ο θορυβος δεν με ενοχλεί.2ον στο νερο η καρτα ξυπναει μπορεις να δωσεις παραπανω ρεύματα και να την απογειώσεις σε μπεντς χωρίς να βλέπει ς θερμοκρασιες και να ιδρωνεις.Εγω θα πω οτι δεν θα βαλω ποτε καρτα γραφικων σε νερο.1ον Οπως δεν μ ενοχλει ο θορυβος του ανεμιστηρα, δεν μ ενοχλει και η θερμοκρασια (σε λογικα πλαισια παντα) που θ ανεβασει η καρτα, ειναι φτιαγμενη ν αντεχει πανω απο 100c.2ον και βασικοτερο μπορεις οποαδηποτε στιγμη να βαλέις-βγαλεις καρτες για να κανεις τα γουστα σου.π.χ μου ζητησε ο φιλος μου την μια καρτα μου γιατι ξεμεινε την εβγαλα και του την εδωσα.Βαλαμε την αλλη φορα 3 επανω να μπεντσαρουμε κοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #578 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Σοβαρα τωρα την επομενη θα τσεκαρω γιατι πρεπει να τσιμπιέσαι άσχημα! Ελα ανεβασε μας ενα vidεακι με την τατιανα σου στο Metro LL χωρις μαιμουδοbios να γελασουμε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 10, 2013 #579 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 απο εκει που δεν τραβουσε το 780 πηγαμε στο golden δεν του βγηκε το προιγουμενο σεναριο μαλλον ψαξε ψαξε λιγο ακομα μπορει να καταφερεις να προετειμασεις εδαφος αλλα της ντοματες δεν τις γλιτωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 10, 2013 #580 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 απο εκει που δεν τραβουσε το 780 πηγαμε στο golden δεν του βγηκε το προιγουμενο σεναριο μαλλον ψαξε ψαξε λιγο ακομα μπορει να καταφερεις να προετειμασεις εδαφος αλλα της ντοματες δεν τις γλιτωνεις εσυ βουρ για Ti και την καρταρα σου στις αγγελιες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.