Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
:p

sfixed

Καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο:hehe:

Την 780, 450 ευρα την παιρνεις σημερα new, οχι 700 που λες εσυ που εχει πριν 6 μηνες με το launch..

Αν το παμε ετσι και η 7970 ειχει launch price σχεδον 600 ευρω, τι κριμα η 290 ηρθε με 400:hehe:

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] your ass is mine! :hehe:

Λοιπον παιδια η καρτα εχει αν δεν ειχε coil whine θα την κραταγα... Καλα νταξ ορισμενοι που γραφουν οτι ειναι καρταρα κτλ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου!:bad:

Η καρτα εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα: Eχει 0 oc potential και ανεπαρκες συστημα ψυξης... Για 24/7 κλοκαρισματα χωρις νερο απλα ξεχαστε το..

Η μικρη στα 400ε αξιζει παντως.

Η καρτα εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα: Eχει 0 oc potential και ανεπαρκες συστημα ψυξης... Για 24/7 κλοκαρισματα χωρις νερο απλα ξεχαστε το.

Πεστα Χρηστο γιατι καποιοι ονοιρευονται 1200 και 1300mhz απο αυτη την καρτα, για πλακα και με το καλημερα:hehe:

Η μικρη στα 400ε αξιζει παντως.

:T::T:

Για δειξε μου που βρηκες την προσφορα που λες?

Γιατι κατω απο 550 ευρω δεν την βρισκω εγω:T:

το 600 έγινε 550? θα τη δεις σύντομα κ κάτω από 500 γιατί η διαφορά της με την 290 δεν δικαιολογεί τα 150+

Αυτά τα κάνει μόνο η πράσινη..:hehe:

το 600 έγινε 550? θα τη δεις σύντομα κ κάτω από 500 γιατί η διαφορά της με την 290 δεν δικαιολογεί τα 200+

Αυτό τα κάνει μόνο η πράσινη..:hehe:

H φθηνοτερη 290χ που εχω βρει εγω ειναι αυτη εδω στα 539 ευρω απο εξωτερικο και θελει αλλα 30 ευρω μεταφορικα αρα παμε στα 570 ευρω..

Οχι Γιαννη Γιαννακη, αν σε πειραξαν τα 600 στρογγυλα, 570 ευρω λοιπον:p

Στα 500 ευρω που την βρηκες εσυ?:hmm:

H φθηνοτερη 290χ που εχω βρει εγω ειναι αυτη εδω στα 539 ευρω απο εξωτερικο και θελει αλλα 30 ευρω μεταφορικα αρα παμε στα 570 ευρω..

Οχι Γιαννη Γιαννακη, αν σε πειραξαν τα 600 στρογγυλα, 570 ευρω λοιπον:p

Στα 500 ευρώ που την βρηκες εσυ?:hmm:

500 δεν την έχω βρει αλλά ούτε και 600.

άρα κ εσύ αν τα θες στρογγυλά πες 539 γιατί έχω γνωστό από Γερμανία.

Μεχρι maxwell ή μπα?:p

Χρησταρα τρεχα παρε 600 ευρα πιστωτικο απο την κοκκινη μπουρουχα που πηρες, αν σε παιρνει βαλε αλλα 200 και τσιμπα 2χ290 non X με το που ερθουν:T:

Eλπιζω αυτη την φορα τουλαχιστον να κλεισει στο Pc σου 48ωρο AMD καρτα:hehe:

Χρησταρα τρεχα παρε 600 ευρα πιστωτικο απο την κοκκινη μπουρουχα που πηρες, αν σε παιρνει βαλε αλλα 200 και τσιμπα 2χ290 non X με το που ερθουν:T:

Ρε να τον κανεις να αυτοκτονήσει θέλεις ????

Η ΑΤΙ CF με 3 monitor ειναι πιο χάλια και απο τα χάλια του Ελληνικου Κρατους....

Αφηστε τον να ηρεμήσει τον άνθρωπο...

φαντασου τι θα γινεται με δυο τετοιες μεσα στο pc :hehe:

The new CrossFire technology has improved upon the CrossFire experience in a vastly positive way. Playing games on the Radeon R9 290X CrossFire configuration was a smooth experience. In fact, it was smoother than SLI in some games. It was also smoother on the 4K display at 3840x2160 gaming, and it was noticeably smoother in Eyefinity at 5760x1200.

HARDOCP - Conclusion - AMD Radeon R9 290X CrossFire Video Card Review

Ρε να τον κανεις να αυτοκτονήσει θέλεις ????

Η ΑΤΙ CF με 3 monitor ειναι πιο χάλια και απο τα χάλια του Ελληνικου Κρατους....

Αφηστε τον να ηρεμήσει τον άνθρωπο...

Το εχουν φτιαξει ρε το cf, πηγαινει "λαδι":hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.