Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Δεν περίμενα μέσα σε τόσο λίγο καιρό να βλέπω την ΤΙΤΑΝ σαν μικρή.

Αν αυτο σου φαινεται λιγο θα σου πω οτι ειναι 9 μηνες στην κορυφή. Περιμένοντας τον Άτλαντα....

3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOT

3DMark - Fire Strike overclocking records @ HWBOT

Ο Τιτάνας είναι τιτάνας σε όλα του. Είναι η φυσική εξέλιξη του πυρήνα fermi (580gtx). Άλλο που σκαρφίστηκε την gaming σειρά (600, 700 series) και ανέβασε το GTX Titan στο 1000αρικο....

Οσα κόμπλεξ και να βγάλετε πανω του, οσα αλλα titan killer να βαφτίσετε δεν αλλάζει την υπόσταση του.

Η 780ti θα την προτιμούσα με 6gb ram. Αλλα μάλλον απο θέμα κόστους και καλυτερου κερδους τα 3gb με full gk110 ειναι πιο επικερδή. Οποιος δεν θελει με 3GB απο Δεκέμβριο Άτλαντα με 6gb....

Θα αποσύρουν την GTX Titan θα τις περάσουν νεο bios και θα κατέβει με full GK110 στα 950mhz, 7,0ghz rams (μιας και οι rams τους πανε 7,5Ghz) και 6gb μαζι με ενα ολοκαίνουριο κουτι!

Αν αυτο σου φαινεται λιγο θα σου πω οτι ειναι 9 μηνες στην κορυφή. Περιμένοντας τον Άτλαντα....

3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOT

3DMark - Fire Strike overclocking records @ HWBOT

Ο Τιτάνας είναι τιτάνας σε όλα του. Είναι η φυσική εξέλιξη του πυρήνα fermi.

Οσα κόμπλεξ και να βγάλετε πανω του, οσα αλλα titan killer να βαφτίσετε δεν αλλάζει την υπόσταση του.

Η 780ti θα την προτιμούσα με 6gb ram. Αλλα μάλλον απο θέμα κόστους και καλυτερου κερδους τα 3gb με full gk110 ειναι πιο επικερδή. Οποιος δεν θελει με 3GB απο Δεκέμβριο Άτλαντα με 6gb....

Θα αποσύρουν την GTX Titan θα τις περάσουν νεο bios και θα κατέβει με full GK110 στα 950mhz, 7,0ghz rams και 6gb μαζι με ενα ολοκαίνουριο κουτι!

Nαι αλλά η 780Τi θα το πατάει κάτω το Τitanaki :) Kαι για τα 3gb είναι αρκετά για τις μέρες μας, με χίλια ζόρια βγήκε ένα bf4 και ίσως το ghosts που θα θέλουν πάνω απο 2gb για ultra settings, τώρα τα 6gb στο Titanaki είναι σαν τα 4gb της 630 μόνο για μόστρα και όχι για ουσία Zotac GeForce GT630 4GB Synergy Edition | Skroutz.gr

Nαι αλλά η 780Τi θα το πατάει κάτω το Τitanaki :) Kαι για τα 3gb είναι αρκετά για τις μέρες μας, με χίλια ζόρια βγήκε ένα bf4 και ίσως το ghosts που θα θέλουν πάνω απο 2gb για ultra settings, τώρα τα 6gb στο Titanaki είναι σαν τα 4gb της 630 μόνο για μόστρα και όχι για ουσία Zotac GeForce GT630 4GB Synergy Edition | Skroutz.gr

καλα για παιξε καμια αναλυση της προκοπης και υστερα ελα να μου πεις αν ειναι για μοστρα.

Δεν μου καίγεται καρφάκι εαν την πατάει... μακάρι να την πατάει ωστε να ρίξετε το μαρούλι και να την πάρετε ολοι σας!

Αλλα να λέτε κλαίνε η Τιτανοκατοχοι και να αγοράζετε οτι σαπακι κυκλοφορεί (π.χ. 290Χ :p) ειναι epic fail!

καλα για παιξε καμια αναλυση της προκοπης και υστερα ελα να μου πεις αν ειναι για μοστρα.

Ποιά είναι η ανάλυση της προκοπής που δεν θα παίζει καλά η 780Τi ? σε ποιο game ? μήπως μιλάς για τα 4GB της 630 ??? χαχαχαχαχαχαχαχα

Ποιά είναι η ανάλυση της προκοπής που δεν θα παίζει καλά η 780Τi ? σε ποιο game ? μήπως μιλάς για τα 4GB της 630 ??? χαχαχαχαχαχαχαχα

hitman abs (5760χ1080) σε πίστες τράβαγε και 3,5gb στον Τιτάνα μου χωρίς ΑΑ.

Skyrim με mods σε (3240χ1920) τα 3gb (4gb+) τα εχει για πρωινό...

Να δωσεις 700 ευρω και να την παρεις με 3gb ειναι fail.

hitman abs (5760χ1080) σε πίστες τράβαγε και 3,5gb στον Τιτάνα μου χωρίς ΑΑ.

Skyrim με mods σε (3240χ1920) τα 3gb (4gb+) τα εχει για πρωινό...

Να δωσεις 700 ευρω και να την παρεις με 3gb ειναι fail.

Μήπως έτρεχες και τπτ άλλο μάζι με το hitman ? γιατί με 4096000 πολύγωνα και 2ΑΑ έχουμε 1.5GB Hitman Absolution VGA Graphics performance review - Graphics memory - Final Words & Conclusion και με 6220800 πολύγωνα είχες 3.5GB...για το skyrim με Mods δεν μπορώ να ξέρω αλλά το κανονικό skyrim είναι πούπουλο για τα σημερινά δεδομένα. Εμένα πάντως δεν μου φτάνουν τα επιχειρηματα σας για 6GB, τα 3gb είναι αρκετά για τo 99,999 % των games που υπάρχουν.

Μήπως έτρεχες και τπτ άλλο μάζι με το hitman ? γιατί με 4096000 πολύγωνα και 2ΑΑ έχουμε 1.5GB Hitman Absolution VGA Graphics performance review - Graphics memory - Final Words & Conclusion και με 6220800 πολύγωνα είχες 3.5GB...για το skyrim με Mods δεν μπορώ να ξέρω αλλά το κανονικό skyrim είναι πούπουλο για τα σημερινά δεδομένα. Εμένα πάντως δεν μου φτάνουν τα επιχειρηματα σας για 6GB, τα 3gb είναι αρκετά για τo 99,999 % των games που υπάρχουν.

Skal σε 3εις oθονες και σε μεγαλες αναλυσεις 4k ξεφευγει το πραγμα.To battlefield 4 με ολα full παιζει 2700-2950 σε 3k. ta 3gb φθανουν αλλα για ποσο ακομα ειναι το θεμα

Skal σε 3εις oθονες και σε μεγαλες αναλυσεις 4k ξεφευγει το πραγμα.To battlefield 4 με ολα full παιζει 2700-2950 σε 3k. ta 3gb φθανουν αλλα για ποσο ακομα ειναι το θεμα

Nαι συμφωνώ για το BF το έγραψα και παραπάνω.

Ρε [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] ποσα ακόμα titan killer και τα παράγωγα τους που τα εκθειάζουν θα αντεξουμε :hehe:

Υπαρχουν αρκετοί ασοι στο μανίκι της πράσινης.... Εχει τον καλύτερο πυρήνα διαθέσιμο στο οπλοστάσιο της!

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] Πανο θυμισε μου τι προτεινες στο γειτονακι σου για BF4 ;

Γιαννο, εχω σταματησει να ασχολουμε με την κοκκινη υπερ καρτα, δν μου λεει τιποτα, συνεχισε εσυ τα δικα σου:hehe:

Ειδα για τι επιδοσεις μιλαμε.

Kαποια νουμερα πριν η καρτα παρει ποδι.

9lry.jpg

3kkw.jpg

pdk5.jpg

Ασε που την εχω ψυχολογισει και σαν καρτα!

Τι κοινο μπορει να εχει αυτο εδω ...

με μια 290Χ + 10% oc ; :hehe:

Πανω απο 10% πυρηνα(αρα 1100Mhz) κλοκαρει, η ξεκινανε τα arctifacts Και τα κρασαρισματα μετα?:hehe:

Η καρτουλα χθες με το fan στο 100% και θερμοκρασιες κοντα στους 50c δεν επαιζε βημα πανω απο τα 1100/1350.

:hehe::hehe::hehe:

Εσενα λοιπον Γιαννο που σου φαινεται σουπερ, καλοριζικη, πηγαινε για "αναβαθμιση" με την 290χ μιας και ειναι τρομερο value στα 600 ευρω αυτη την στιγμη, μαλλιασε η γλωσα μου.....η μαλλον τα δακτυλα στο πληκτρολογιο να στο γραφω.:hehe:

Εσενα λοιπον Γιαννο που σου φαινεται σουπερ, καλοριζικη, πηγαινε για "αναβαθμιση" με την 290χ μιας και ειναι τρομερο value στα 600 ευρω αυτη την στιγμη, μαλλιασε η γλωσα μου.....η μαλλον τα δακτυλα στο πληκτρολογιο να στο γραφω.:hehe:

Πανο εγω σου λεω για το γειτονακι ... και εσυ συνεχιζεις να μου λες τι θα κανω εγω.

Ενταξει σταματαω να ρωτω. :T:

Δεν εχεις καταλαβει τι κανει ?

Φτιάχνει πειραματόζωα με τα λεφτά των άλλων. Τελευταίος θα πάει και αν.... :p

Οσο για το γειτονακι θα παρει GK110 core θα περασει bios και θα κερναει τσαγακι....

Δεν εχεις καταλαβει τι κανει ?

Φτιάχνει πειραματόζωα με τα λεφτά των άλλων. Τελευταίος θα πάει και αν.... :p

Οσο για το γειτονακι θα παρει GK110 core θα περασει bios και θα κερναει τσαγακι....

Toυλαχιστον ηρθε η 290 non X λιγο κατω απο τα 400 ευρω με το καλημερα, η οποια ειναι μολις ενα 5% πισω απο την 290χ η οποια κοστιζει 600 ευρω..

Για να δουμε και το mantle, υποσχομενη φαινεται η pro και σε πολυ καλη τιμη;)

Οχι σαν την αλλη την μπουρουχα την Χ στα 600 ευρω που θελαν να μας την δειξουν και σαν vfm :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.