azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #361 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ασε τα λοβ εσυ, σε ποση ωρα ερχεται η 780 να μας δωσεις κανενα νουμερο? ΑΑΑΑ δεν θελω βιασυνες το καλο πραγμα αργει!Ασε μηπως οριμασει καλυτερα και παει πιο ψηλα!Σαν το καλο κρασι:hehe: καποια στιγμη το απογευμα εαν δεν στραβωσει το συμπαν εναντιον μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #362 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ξερεις ποτε καταλαβα οτι εσυ μιλουσες για δολλαρια ? Εδω: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αμερικάνικες εταιρίες, σε δολάρια κοστολογούν, με βάση τις Αμερικάνικες τιμές κοστολογούν και εδώ προσθέτοντας απλά και λίγα μπαχαρικά εξτρά, φόροι, ισοτιμίες, καταστηματάρχες που ψάχνουν για πρόβατα. Αν ήταν να μιλάγαμε για ευρώ και κάποιος με μπάρμπα από την Αμερική την παίρνει σήμερα με λιγότερα από 400. Το γράψαμε και οι δύο αυτό, ότι σε ευρώ είναι κάτω από τα 400! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #363 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ε μα τι να πεις; Λες και έχει βάλει αγγελία την 780 και του κάνω παζάρια να την πάρω με 350. ...(ή μήπως είναι το ανάποδο? ) Το ανοποδο ειναι, πανω που ειχα ψησει τον [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] να μου την δωσει στα 400 δολλαρια, μου τα γυρισε τωρα και τα θελει σε ευρω τα 400:hehe: [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Τι θα γινει ρεεεεε, θα το κανουμε το SLI η θα με βαλεις να πουλησω κανενα νεφρο για να μου δωσεις την καρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 2, 2013 #364 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Το ανοποδο ειναι, πανω που ειχα ψησει τον [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] να μου την δωσει στα 400 δολλαρια, μου τα γυρισε τωρα και τα θελει σε ευρω τα 400:hehe:[MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Τι θα γινει ρεεεεε, θα το κανουμε το SLI η θα με βαλεις να πουλησω κανενα νεφρο για να μου δωσεις την καρτα σου οτι ειπαμε φιλεεε! αστους δεν μπορουν να μας μπερδεψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #365 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Για την ιστορια, πλεον παιρνεις 780 στα 468 ευρω απο ελλαδα και με δωρεαν μεταφορικα.. Για την ιστορια και τα παιδια που θελουν να μαιμουδεψουν τις 780 τους και να δωσουν ταση η συγκεκριμενη δεν φοραει το NCP4206. Δωσε ρευματακι και αλλαξε και bios, αποκλειται η καρτα σου να "τεζαρει" στα 1200mhz:pΔεν θελω να την παω πιο ψηλα πες καλυτερα γιατι δεν μ αρεσουν τα μαιμου Bios και θελω να παιζω και με μαμα ταση, οχι δεν παει η καρτα Ακριβως αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #366 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Για την ιστορια και τα παιδια που θελουν να μαιμουδεψουν τις 780 τους και να δωσουν ταση η συγκεκριμενη δεν φοραει το NCP4206. Πολυ σωστα το αναφερεις αυτο Για αυτους λοιπον μου ενδιαφερονται για overvoltage η καλυτερη λυση σημερα(απο οικονομικης πλευρας) ειναι η ZOTAC απο γερμανια, 440 ευρωλακια και σου χτυπαει το κουδουνι ο κουριερ Ακριβως αυτο. Περιμενε τοτε, σε λιγες μερες θα την φλασαρεις με Bios της ghz, αν εισαι και τυχερος μπορει να ελευθερωσει λιγο παραπανω Tdp limit η πρασινη και να πας πιο ψηλα χωρις Throttle με official bios:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #367 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Περιμενε τοτε, σε λιγες μερες θα την φλασαρεις με Bios της ghz, αν εισαι και τυχερος μπορει να ελευθερωσει λιγο παραπανω Tdp limit η πρασινη και να πας πιο ψηλα χωρις Throttle με official bios:T: Πανο για reference καρτα με official bios μια χαρα ειμαι στα 1200/1800. Αντε και βαζω την μαιμου .... ε και ;;; Θελω 1,25v για τα 1300MHz Δηλαδη για 100MHz να παω απο 1,16v στα 1,25v με ακομα πιο βουβουζελε καταστασεις ; Ευχαριστω δεν θα παρω. Ουτε σε νερο εχω την καρτουλα ουτε εχω τατιανα για να σκεφτω μαιμουδοbios. Νουμερα ακουμε, νουμερα δεν βλεπουμε Πανω απο 10% πυρηνα(αρα 1100Mhz) κλοκαρει, η ξεκινανε τα arctifacts Και τα κρασαρισματα μετα? Θα τα δεις ολα σε λιγο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 2, 2013 #368 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Θα τα δεις ολα σε λιγο ... Κερνας και καφε; ή πρεπει να τον φερουμε εμεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #369 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Κερνας και καφε; ή πρεπει να τον φερουμε εμεις; Πανω στα καρε η κοκκινη κερνατε εσεις. Πανω στα καρε η πρασινη κερναω εγω. Αν και νομιζω το παιχνιδι θα χοντρυνει στα σουβλακια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #370 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Πανο για reference καρτα με official bios μια χαρα ειμαι στα 1200/1800.Αντε και βαζω την μαιμου .... ε και ;;; Θελω 1,25v για τα 1300MHz Δηλαδη για 100MHz να παω απο 1,16v στα 1,25v με ακομα πιο βουβουζελε καταστασεις ; Ευχαριστω δεν θα παρω. Ουτε σε νερο εχω την καρτουλα ουτε εχω τατιανα για να σκεφτω μαιμουδοbios. Απορω παντως, περα απο τον χαβαλε, πως σου ξεφυγε αυτη η καρτουλα και δεν τις εβαλες καμια accelero:hmm: Γενικα η accelero θεωρω οτι ειναι πολυ τιμια λυση, ειδικα για την τιμη της, και σε μια καρτα πιστευω οπως η 780 που εχει την δυνατοτητα του φουλ Overvoltage, θεωρω οτι αξιζει, αρχικα για ησυχια (καμια σχεση με Reference κουλερακια οπως ειδες και απο την 7970 σου που τις εβαλες τετοια ψυξη) και κατα δευτερον για θερμοκρασιες και καλυτερο Oc.. Αnyway, ετσι και αλλιως παμε για κοκκινουλα τωρα ειπαμε Θα τα δεις ολα σε λιγο ... Αντε να δουμε τι θα δουμε Λες αυτα που θα δουμε, να με κανουν να ψαχνω για διαθεσιμοτητα 290χ αυριο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #371 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Απορω παντως, περα απο τον χαβαλε, πως σου ξεφυγε αυτη η καρτουλα και δεν τις εβαλες καμια accelero:hmm:Γενικα η accelero θεωρω οτι ειναι πολυ τιμια λυση, ειδικα για την τιμη της, και σε μια καρτα πιστευω οπως η 780 που εχει την δυνατοτητα του φουλ Overvoltage, θεωρω οτι αξιζει, αρχικα για ησυχια (καμια σχεση με Reference κουλερακια οπως ειδες και απο την 7970 σου που τις εβαλες τετοια ψυξη) και κατα δευτερον για θερμοκρασιες και καλυτερο Oc.. Αnyway, ετσι και αλλιως παμε για κοκκινουλα τωρα ειπαμε Αντε να δουμε τι θα δουμε Δεν πιστευω αυτα που θα δουμε, να με κανουν να ψαχνω για διαθεσιμοτητα 290χ αυριο ε? Ευτυχως που μονο θα δειτε και δεν θα ακουσετε ... :suicide2: Τον κωλο σου να χτυπας κατω unigine δεν θα σου δωσω σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #372 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ευτυχως που μονο θα δειτε και δεν θα ακουσετε ... :suicide2: Τον κωλο σου να χτυπας κατω unigine δεν θα σου δωσω σημερα. Δωσεις δεν δωσεις , εχω και γω καρτα να τρεξω Πολυ ενθουσιασμενο σε ακουω, τοσο καλα πια παει αυτη η κοκκινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #373 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Δωσεις δεν δωσεις , εχω και γω καρτα να τρεξωΤι στο καλο, πολυ ενθουσιασμενο σε ακουω, τοσο καλα πια παει αυτη η κοκκινη? Αντε ρε ... εχεις καρτα και δεν ποσταρεις ; Τι φοβασαι μπας και ... Λες αυτα που θα δουμε, να με κανουν να ψαχνω για διαθεσιμοτητα 290χ αυριο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #374 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Αντε ρε ... εχεις καρτα και δεν ποσταρεις ;Τι φοβασαι μπας και ... Καλα ρε με την 290χ εννοεις δεν θα δωσεις? Στα χερακια σου εχεις δηλαδη σημερα τον κοκκινο ερωτα σου? Καταλαβα, αν προκειτε για την καρτα του Χρηστου βλεπω να μενει χωρις καρτα σημερα ο ανθρωπος, σιγα μην την αποχωριστεις Εκτος αν εχεις αγορασεις ηδη καμια εσυ βρε κοκκινιαρη και μας το φυλας για εκπληξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 2, 2013 #375 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Καλα ρε με την 290χ εννοεις δεν θα δωσεις?Στα χερακια σου εχεις δηλαδη σημερα τον κοκκινο ερωτα σου? Καταλαβα, αν προκειτε για την καρτα του Χρηστου βλεπω να μενει χωρις καρτα σημερα ο ανθρωπος, σιγα μην την αποχωριστεις Εκτος αν εχεις αγορασεις ηδη καμια εσυ βρε κοκκινιαρη και μας το φυλας για εκπληξη Θα το καταλαβεις απο την φωτο ... Το μονο που στραβωνω λογω impact ειναι οτι δεν θα μπορεσω να εχω διπλα την κουτσουλα μου για κανα Physx νουμερακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #376 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] κοιτα και με καμια PIZZA καλα ειμαστε και μετα κερναω εγω φρεντο εσπρεσο να χωνεψουμε:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 4, 2013 #377 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Αυτο θα πει Titan Killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 4, 2013 #378 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Έτος 2013 και τα γελοία υποκείμενα της ανθρωπότητας κυκλοφορούν κάρτα με τέτοιο πρόβλημα και την κοστολογούν και 500€? Μετά αναρωτιούνται γιατί πηγαίνουν κατά διαόλου. Κάφροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 4, 2013 #379 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Έτος 2013 και τα γελοία υποκείμενα της ανθρωπότητας κυκλοφορούν κάρτα με τέτοιο πρόβλημα και την κοστολογούν και 500€?Μετά αναρωτιούνται γιατί πηγαίνουν κατά διαόλου. Κάφροι...Το AMD True surround system ειναι βρε συ, τσάμπα εισιτήριο για την συναυλία με ντουέτο το fanακι!Προσωπικά το coil wine μου την σπαει περισσότερο και απο delta. Σου διαπερναει τον εγκεφαλο αυτη η ηλεκτρονική τσιρίδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 4, 2013 #380 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Έτος 2013 και τα γελοία υποκείμενα της ανθρωπότητας κυκλοφορούν κάρτα με τέτοιο πρόβλημα και την κοστολογούν και 500€?Μετά αναρωτιούνται γιατί πηγαίνουν κατά διαόλου. Κάφροι... Δεν είναι πρόβλημα, είναι feature. Και μην είσαι τόσο στενόμυαλος ώστε να νομίζεις ότι είναι "coil while" που φωνάζουν οι nvidia fanboys. Γιατί νομίζεις ότι το internal όνομα πριν το αλλάξουν σε Hawaii ήταν highlands:; 290x bagpipe coil whine - YouTube :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.