yanni Νοέμβριος 2, 2013 #341 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Εγω παλι βλεπω την ati με την 290χ με την 780 στα 4 κατοσταρικα:hehe: 780 στα 4 κατοστάρικα? Μπα δεν παίζει. Μετά τι κάρτες θα πουλάει η Nvidia? Όλα τα μοντέλα από τα 200 μέχρι τα 400 δολάρια και 2-3 hi end με απόσταση 200 δολαρίων το ένα με το άλλο? Για να πέσει η 780 στα 400 πρέπει ΠΡΩΤΑ να βγάλει την σειρά 800, που θα είναι rebrand της 700, που είναι rebrand της 600. Ως 870 ίσως να την δούμε στα 400, ως 780 δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #342 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 ....εκτος και αν καποιοι εχουν οντως μετοχες ειτε πρασινοι ειτε κοκκινοι:hehe: Φαντάζεσαι να είσαι πράσινος με μετοχές της κόκκινης ή κόκκινος με μετοχές της πράσινης? Μόνο ο Μανωλάς τέτοια παράνοια που είναι ΑΕΚτζής φανατικός γαύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #343 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 780 στα 4 κατοστάρικα? Μπα δεν παίζει. Μετά τι κάρτες θα πουλάει η Nvidia? Όλα τα μοντέλα από τα 200 μέχρι τα 400 δολάρια και 2-3 hi end με απόσταση 200 δολαρίων το ένα με το άλλο?Για να πέσει η 780 στα 400 πρέπει ΠΡΩΤΑ να βγάλει την σειρά 800, που θα είναι rebrand της 700, που είναι rebrand της 600. Ως 870 ίσως να την δούμε στα 400, ως 780 δεν παίζει. Oπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου, χεστηκ@ για το ποσες καρτες θα πουλησει η καθε εταιρεια, αυτες θα τα "τσεπωσουν" οποτε.... My two cents.... Για την ιστορια, πλεον παιρνεις 780 στα 468 ευρω απο ελλαδα και με δωρεαν μεταφορικα.. Απο εξωτερικο για καποιον που ψωνιζει απ εξω, την εχεις στην πορτα σου με κατω απο 450 ευρω... "Κοντά σιμά τα Γιάννινα";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 2, 2013 #344 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Φαντάζεσαι να είσαι πράσινος με μετοχές της κόκκινης? Μόνο ο Μανωλάς τέτοια παράνοια :man_in_love: σε καποιον παει το μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #345 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 εγω θελω μια 780 class με 500 μπορω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #346 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Oπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου, χεστηκ@ για το ποσες καρτες θα πουλησει η καθε εταιρεια, αυτες θα τα "τσεπωσουν" οποτε....My two cents....Προσπαθώ να καταλάβω τι έγραψα ώστε να νιώθεις την ανάγκη να διευκρινίσεις αυτό το πράγμα. Για την ιστορια, πλεον παιρνεις 780 στα 468 ευρω απο ελλαδα και με δωρεαν μεταφορικα..Απο εξωτερικο για καποιον που ψωνιζει απ εξω, την εχεις στην πορτα σου με κατω απο 450 ευρω..."Κοντά σιμά τα Γιάννινα";)Αμερικάνικες εταιρίες, για δολάρια λέω. Θεωρητικά σε ευρώ έπρεπε να ήμασταν ήδη κάτω από τα 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #347 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 εγω θελω μια 780 class με 500 μπορω? Προς το παρον πολλα ζητας εσυ Νικο Παρε ρεφερενς, δωσε και ενα 100αρικο για τασακι να παιζεις 1300+ αθορυβα και δροσερα, και κουνα το :happy2: στην class, παιζει να εχεις και ρεστα στην τσεπη απο ολο αυτο Αμερικάνικες εταιρίες, για δολάρια λέω. Θεωρητικά σε ευρώ έπρεπε να ήμασταν ήδη κάτω από τα 400. Μου λες οτι 4 κατοσταρικα η 780 δεν θα παιξει με την καμια και σου δειχνω λινκ και σου λεω οτι πλεον την εχεις στην πορτα σου με κατω απο 450 ευρω σημερα, πολυ πιθανο σε λιγο καιρο να την δουμε και στα 400 στρογγυλα.. Τελικα που την θες την 780 στα 400 η κατω απο τα 400 αποφασισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #348 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Aστο βρηκα msi 780 power oc στα 500 καινουρια με εγγυηση απο Ελλαδα καλα ειναι.Σαν αρχη την δουλευω με αερα και βλεπουμε ετσι και αλλιως καλο συστηματακι ψυξης εχει και αργοτερα παμε για ενα τασακι Το απογευμα μαλλον θα την εχω ελπιζω να μην σκασει τηλ για δουλεια για να μπορεσω να την τεσταρω και βασικο να μην εχει μνημες ελπιδα γιατι θα φαω ξενερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 2, 2013 #349 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 κατσε να καταλαβω....εχεις 2 τιταν και θες 780 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #350 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Aστο βρηκα msi 780 power oc στα 500 καινουρια με εγγυηση απο Ελλαδα καλα ειναι.Σαν αρχη την δουλευω με αερα και βλεπουμε ετσι και αλλιως καλο συστηματακι ψυξης εχει και αργοτερα παμε για ενα τασακι Τα ακους [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] πλεον τις 780 τις βαζουνε σε δευτερα συστηματα για κατεβαστηρια και για ταινιες... Στειλε μου την καρτα γρηγορα λεμε να κανω SLI, δεν την παλευω με μια πλεον Το απογευμα μαλλον θα την εχω ελπιζω να μην σκασει τηλ για δουλεια για να μπορεσω να την τεσταρω και βασικο να μην εχει μνημες ελπιδα γιατι θα φαω ξενερα! Προετοιμασε τον εαυτο σου για elpida μνημες ετσι ωστε να μην απογοητευτεις αν σκασει με elpida η καρτα, απλα να χαρεις αν εχει samsung:p Δυστηχως το πιθανοτερο elpida ειναι να εχει απο αυτα που βλεπουμε τελευταια, μακαρι βεβαια να διαψευστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #351 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ξερω τι κανουν οι samsung απο τους Τιτανες!!!Μακαρι να ειναι απο τις πρωτες παρτιδες που εχει ξεμεινει και να εχει samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #352 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 κατσε να καταλαβω....εχεις 2 τιταν και θες 780 ? Tωρα παει την τσιμπησα το απογευμα μαλλον θα μου ρ8ει.Την θελω για το δευτερο συστημα για....ταινιες:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #353 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Μου λες οτι 4 κατοσταρικα η 780 δεν θα παιξει με την καμια και σου δειχνω λινκ και σου λεω οτι πλεον την εχεις στην πορτα σου με κατω απο 450 ευρω σημερα, πολυ πιθανο σε λιγο καιρο να την δουμε και στα 400 στρογγυλα..Τελικα που την θες την 780 στα 400 η κατω απο τα 400 αποφασισε.Ελληνικά μιλάω, στο ανέφερα ήδη ότι μιλάω για τιμές σε δολάρια. Το κατανοείς ή κάνεις ότι δεν τον κατανοείς για να έχεις να λες; Η Nvidia δεν παίζει να βάλει κοστολόγιο στην 780 $400 (δολάρια, ΔΟΛΑΡΙΑ) διότι θεωρείται hi end μοντέλο. Και στα $499 που την ρίξανε μην νομίζεις ότι τους άρεσε. Για αυτό και βγάζουν τώρα 15 εκδόσεις της 780, την μία ποιο ακριβή από την άλλη, για να παγιώσουν συγκεκριμένες τιμές. Προφανώς δεν μπορούν να πάνε σε νέο rebrand οπότε από την στιγμή που ρίξανε την 780 στα 499 πρέπει να βγάλουν 15 μοντέλα από πάνω της.Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν η 780 πέσει στα 400 δολάρια πριν βγει νέα σειρά, rebranded ή πραγματικά νέα.Οπότε το προσωπικό υφάκι προς εμένα άστο στην άκρη. Είπαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ μας το γύρισες στο σοβαρό. Σου απαντάω σοβαρά και μου το παίζεις Κινέζος.Αν αυτό εδώ είναι ένα "780 owners thread only" να πεις σε κάποιον Mod να αλλάξει τον τίτλο να σας βάλει και passwords να μην σας ενοχλούμε οι υπόλοιποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #354 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 ΗΡΕΜΙΑΑΑΑ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ αφηστε πρασινη και κοκκινη να ριξει τιμες να παρει ο κοσμος καρτες να παιζει...Ετσι και αλλιως χρημα θα βγαλουν και οι 2.Οσο πιο πολλα κομματια πουλησουν τοσο πιο πολυ χρημα θα εισπραξουν.Απο το να εχουν ενα προιον στο ραφι και να μην το αγοραζει κανεις η 10 καλυτερα να ριξουν τιμες να το παρουν 1000 ατομα αρα καθαρο κερδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #355 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ε μα τι να πεις; Λες και έχει βάλει αγγελία την 780 και του κάνω παζάρια να την πάρω με 350. ...(ή μήπως είναι το ανάποδο? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #356 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ελληνικά μιλάω, στο ανέφερα ήδη ότι μιλάω για τιμές σε δολάρια. Το κατανοείς ή κάνεις ότι δεν τον κατανοείς για να έχεις να λες; Η Nvidia δεν παίζει να βάλει κοστολόγιο στην 780 $400 (δολάρια, ΔΟΛΑΡΙΑ) διότι θεωρείται hi end μοντέλο. Σου λεω αυτο Εγω παλι βλεπω την ati με την 290χ με την 780 στα 4 κατοσταρικα:hehe: Και μου απαντας αυτο. 780 στα 4 κατοστάρικα? Μπα δεν παίζει. Μετά τι κάρτες θα πουλάει η Nvidia? Όλα τα μοντέλα από τα 200 μέχρι τα 400 δολάρια και 2-3 hi end με απόσταση 200 δολαρίων το ένα με το άλλο?Για να πέσει η 780 στα 400 πρέπει ΠΡΩΤΑ να βγάλει την σειρά 800, που θα είναι rebrand της 700, που είναι rebrand της 600. Ως 870 ίσως να την δούμε στα 400, ως 780 δεν παίζει. Τωρα αν εσυ τα 4 κατοσταρικα τα αντιληφθηκες/αντιλαμβεσαι σε δολλαρια και οχι σε ευρω, εσυ εχει το θεμα οχι εγω, στην ελλαδα ζουμε οχι στην Αμερικη. Οταν λεω 780 στα 4 κατοσταρικα εννοω 400 ευρω οχι 400 δολλαρια δηλαδη 350 ευρω αφου τα θελεις και με επεξηγηση. Εγραψα εγω πουθενα 400$ για 780 ? Οπότε το προσωπικό υφάκι προς εμένα άστο στην άκρη. Είπαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ μας το γύρισες στο σοβαρό. Σου απαντάω σοβαρά και μου το παίζεις Κινέζος. Καθολου υφακι και καθολου σοβαρο και δεν βλεπω το λογο που αρπαζεσαι. Το ολο θεμα με τις καρτες στο χαβαλε το βλεπω, τωρα αν εσυ ξαφνικα το ειδες στο σοβαρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 2, 2013 #357 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Σου λεω αυτοΚαι μου απαντας αυτο. Τωρα αν εσυ τα 4 κατοσταρικα τα αντιληφθηκες/αντιλαμβεσαι σε δολλαρια και οχι σαν ευρω, εσυ εχει το θεμα οχι εγω, στην ελλαδα ζουμε οχι στην Αμερικη. Οταν λεω 780 στα 4 κατοσταρικα εννοω 400 ευρω οχι 400 δολλαρια δηλαδη 350 ευρω αφου τα θελεις και με επεξηγηση. Εγραψα εγω πουθενα 400$ για 780 ? Καθολου υφακι και καθολου σοβαρο και δεν βλεπω το λογο που αρπαζεσαι. Το ολο θεμα με τις καρτες στο χαβαλε το βλεπω, τωρα αν εσυ ξαφνικα το ειδες στο σοβαρο... Ρε συ το έχω γράψει 10 φορές στο ποστ μου "δολάρια", μπορεί να μην το βάζεις το υπόλοιπο κείμενο σε bold, αλλά εκεί είναι το γράφω, ΠΑΝΤΟΥ. Συμπληρώνω στο επόμενο ποστ ότι αν μίλαγα για ευρώ θεωρητικά θα ήμασταν ήδη ποιο κάτω από τα 400, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ! Να πω ότι υπήρξε αυτή η ασυνεννοησία με δολάρια και ευρώ στο πρώτο ποστ να πω εντάξει. Μετά γιατί το συνεχίζεις? Δηλαδή έχω εγώ το πρόβλημα που το γράφω ξεκάθαρα ότι μιλάω για δολάρια; Τι να πω. Αν θέλεις απλά να λήξει η κουβέντα με εμένα να έχω το πρόβλημα και εσύ να βγεις από πάνω, ας σταματήσουμε εδώ. Εγώ έχω το πρόβλημα, τέλος. Στην τελική εγώ χαβαλέ έκανα εσύ μπήκες στα σοβαρά να ρίξεις τα two cents. Αλλά και εκεί φαντάζομαι δικό μου πρόβλημα είναι. :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #358 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Ρε συ το έχω γράψει 10 φορές στο ποστ μου "δολάρια", μπορεί να μην το βάζεις το υπόλοιπο κείμενο σε bold, αλλά εκεί είναι το γράφω, ΠΑΝΤΟΥ. Συμπληρώνω στο επόμενο ποστ ότι αν μίλαγα για ευρώ θεωρητικά θα ήμασταν ήδη ποιο κάτω από τα 400, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!Να πω ότι υπήρξε αυτή η ασυνεννοησία με δολάρια και ευρώ στο πρώτο ποστ να πω εντάξει. Μετά γιατί το συνεχίζεις? Δηλαδή έχω εγώ το πρόβλημα που το γράφω ξεκάθαρα ότι μιλάω για δολάρια; Τι να πω. Αν θέλεις απλά να λήξει η κουβέντα με εμένα να έχω το πρόβλημα και εσύ να βγεις από πάνω, ας σταματήσουμε εδώ. Εγώ έχω το πρόβλημα, τέλος. Στην τελική εγώ χαβαλέ έκανα εσύ μπήκες στα σοβαρά να ρίξεις τα two cents. Αλλά και εκεί φαντάζομαι δικό μου πρόβλημα είναι. :hang2: Ξερεις ποτε καταλαβα οτι εσυ μιλουσες για δολλαρια ? Εδω: Ελληνικά μιλάω, στο ανέφερα ήδη ότι μιλάω για τιμές σε δολάρια. Το κατανοείς ή κάνεις ότι δεν τον κατανοείς για να έχεις να λες; Η Nvidia δεν παίζει να βάλει κοστολόγιο στην 780 $400 (δολάρια, ΔΟΛΑΡΙΑ) διότι θεωρείται hi end μοντέλο. Και στα $499 που την ρίξανε μην νομίζεις ότι τους άρεσε. Για να ξεκαθαριστει το μπερδεμα΅ Οταν μιλησα για 780 στα 4 κατοσταρικα εννουσα 400 ευρω και οπως βλεπουμε ηδη την βρισκεις κατω απο τα 450...ευρω 400$ που λες εσυ (δηλαδη κανενα 350αρι σε ευρω) συμφωνουμε οτι θα αργησουμε πολυ να την δουμε(ειπαμε να πεσει αλλα οχι και ετσι), αλλα εκ τον προτερων ποτε δεν αναφερθηκα εγω σε τοσο χαμηλη τιμη ετσι και αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 2, 2013 #359 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Λοβ ις ιν δι εερρρ:hehe::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 2, 2013 #360 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Λοβ ις ιν δι εερρρ:hehe::suicide2: Ασε τα λοβ εσυ, σε ποση ωρα ερχεται η 780 να μας δωσεις κανενα νουμερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.