Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

Εαν δεν την δωσεις βαλτην στο αλλο για ταινιες!Και αν παθεις και μαθεις απο την κοκκινη αρκουδα κανεις τραμπα κοκκινη για ταινιες ετσι και αλλιως παντα οι ΑΤΙ ειχαν πιο ζεστα χρωματα και πρασινη για παιχνιδια:hehe:

Κοιτα να δεις ... τωρα που ξαναβλεπω τα νουμερα της 7970 ανευ mantle

ισως περιμενω μεχρι δεκεμβρη για να κανω το απολυτο συγκριτικο ...

GTX780 reference/βουβουζελε(1200/1800) VS 7970/Accelero Xtreme Mantle Edition :D (1200/1800) on BF4.

Θα εχει ενδιαφερον πιστευω ...

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Κοιτα να δεις ... τωρα που ξαναβλεπω τα νουμερα της 7970 ανευ mantle

ισως περιμενω μεχρι δεκεμβρη για να κανω το απολυτο συγκριτικο ...

GTX780 reference/βουβουζελε(1200/1800) VS 7970/Accelero Xtreme Mantle Edition :D (1200/1800) on BF4.

Θα εχει ενδιαφερον πιστευω ...

Γνωμη μου επειδη εχεις και περιορισμο στην μιτρικη δεν πας σε μια 7990 που εχει και καλη τιμη και να εισαι αρχοντας!

Τι να πουλησω ρε συ Αζα ; Εδω μιλαμε για σκοτωμα πια οχι για πουλημα.

Τι σκοτωμα ρε Γιαννη, θα σου την παρω οσο εχει καινουργια σημερα η καρτα, θα βαλεις και ενα κατοσταρικο επιπλεον και θα παρεις το κοκκινο τερας, so simple:p

Γνωμη μου επειδη εχεις και περιορισμο στην μιτρικη δεν πας σε μια 7990 που εχει και καλη τιμη και να εισαι αρχοντας!

Λες ;

Κοιτα εδω τιμη Sapphire HD 7990 AMD Radeon Graphics Card - 6GB - 21207-00-50G - Scan.co.uk

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι στα 500 ευρω ειναι μουσμουλο.

Αλλα εχω και ενα αλλο σκεπτικο ... περσινα ξυνα σταφυλια ...

Αλλο πραγμα η φρεσκαδουρα ... R9 290X και GTX780 Ti ειναι τα πιπινακια σημερα.

Ειναι και ο λογος που ενω παντα ζαχαρωνα τα νερα ποτε δεν τα εβαλα.

Τρως την χασουρα της γριας για το πιπινακι σου μενουν και τα τασακια.

H Nvidia φέρνει την

GeForce GTX 780 GHz: Γρηγορότερη από Titan και R9 290X

Η Nvidia είχε αρκετό χρόνο να αναπτύξει ένα νέο revision του τσιπ GK110, που ονομάζεται Β1. Αυτή η έκδοση είναι σημαντικά πιο αποτελεσματική από το προηγούμενο A1 revision με αποτέλεσμα να χρονίζεται υψηλότερα χωρίς να απαιτείται περισσότερη ενέργεια.

Η Nvidia θα κυκλοφορήσει το GK110-300 B1 ως GeForce GTX 780 GHz (Edition) και θα είναι κλοκαρισμένη στα 1006 MHz με το boost να φτάνει τα 1046 MHz.

Το κινέζικο website Expreview έλαβε μια GTX 780 iChill GHz Edition από την Inno3D και προέβη σε μια σειρά από benchmarks.

Κατά μέσο όρο, είναι περίπου 14% καλύτερη από την GTX 780 κάρτα και αντίστοιχα 7% γρηγορότερη ακόμη και από την GTX Titan. Ακόμη και η R 290X δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη νέα GTX 780 GHz με την κάρτα της AMD να υστερεί περίπου 6%. Ταυτόχρονα ενώ η νέα δημιουργία της Nvidia είναι πιο "power efficient" τόσο σε idle όσο και σε full load.

1bos.png

fek2.png

vyjj.png

fdzw.png

Nvidia debuts GeForce GTX 780 GHz: faster than Titan and R9 290X | Hardware.Info United States

Το έβαλα και στο thread της 780 Ti αλλά ταιριάζει και εδώ.

Τι σκοτωμα ρε Γιαννη, θα σου την παρω οσο εχει καινουργια σημερα η καρτα, θα βαλεις και ενα κατοσταρικο επιπλεον και θα παρεις το κοκκινο τερας, so simple:p

πανο αγορι μου μην τον παρακαλας αλλο δεν βλεπεις δεν ξαναγυρναει στα σκ@τα:hehe:

αλλα και να γυρισει αστον να κανει μπανιο με αυτα:hehe:

θα σου δωσω την δικια μου σε καλη τιμουλα μιας και λεω να παω στην ΤΙ φιλε

Ελα μουρμουρα σου κατσε το κελεπουρι ... :hehe:

Κατά μέσο όρο, είναι περίπου 14% καλύτερη από την GTX 780 κάρτα και αντίστοιχα 7% γρηγορότερη ακόμη και από την GTX Titan. Ακόμη και η R 290X δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη νέα GTX 780 GHz με την κάρτα της AMD να υστερεί περίπου 6%. Ταυτόχρονα ενώ η νέα δημιουργία της Nvidia είναι πιο "power efficient" τόσο σε idle όσο και σε full load.

τι λετε ωρε 7% πανω απο την τατιανα ... ρε που παμε ρε ... :hehe:

Ελα μουρμουρα σου κατσε το κελεπουρι ... :hehe:

Aπο αλλου περιμενα να μου ερθει το sli, απ αλλον μου εσκασε:hehe::hehe:

τι λετε ωρε 7% πανω απο την τατιανα ... ρε που παμε ρε ... :hehe:

Και οχι μονο απο την ΤΑΤΙΑΝΑ, σπρωξε την μπαρα του gpu clock προς τα δεξια λεμε Γιαννη:hehe:

πανο αγορι μου μην τον παρακαλας αλλο δεν βλεπεις δεν ξαναγυρναει στα σκ@τα:hehe:

αλλα και να γυρισει αστον να κανει μπανιο με αυτα:hehe:

θα σου δωσω την δικια μου σε καλη τιμουλα μιας και λεω να παω στην ΤΙ φιλε

κυρ δεν νομιζω να αξιζει να πασ στη ti απο την απλη που εχεισ.. στην αναλυση που παιζεισ ολλα ultra δεν τα εχεισ???

αυτο το 14%+ που δινει , θα ειναι τοσο και στα παιχνιδια?? και να ειναι παλι δεν αξιζει.. εαν εισαι τρελοσ bench και εχεισ το μικροβιο οπωσ ο νικολασ .. τοτε πιστευω πωσ ναι..

εγω στη θεση σου θα περιμενα ενα εξαμηνο , διοτι καθε τοσο η nvidia κανει νεεσ κυκλοφοριεσ .. ασε που αυτο το 14%+ θα μπορουσε να στο δωσει μεσα απο καινουριουσ driver, αλλα δυστηχοσ δεν ειναι AMD.. κοιταει το πορτοφολι σου χαλαρα..

δικα σου χρηματα bro , απλα τη γνωμη μου λεω..

κυρ δεν νομιζω να αξιζει να πασ στη ti απο την απλη που εχεισ.. στην αναλυση που παιζεισ ολλα ultra δεν τα εχεισ???

αυτο το 14%+ που δινει , θα ειναι τοσο και στα παιχνιδια?? και να ειναι παλι δεν αξιζει.. εαν εισαι τρελοσ bench και εχεισ το μικροβιο οπωσ ο νικολασ .. τοτε πιστευω πωσ ναι..

εγω στη θεση σου θα περιμενα ενα εξαμηνο , διοτι καθε τοσο η nvidia κανει νεεσ κυκλοφοριεσ .. ασε που αυτο το 14%+ θα μπορουσε να στο δωσει μεσα απο καινουριουσ driver, αλλα δυστηχοσ δεν ειναι AMD.. κοιταει το πορτοφολι σου χαλαρα..

δικα σου χρηματα bro , απλα τη γνωμη μου λεω..

ερχεται με φορα σου λεω η ΤΙ :neo:

θα οργωσει :hang2: :spell:

Aπο αλλου περιμενα να μου ερθει το sli, απ αλλον μου εσκασε:hehe::hehe:

Και οχι μονο απο την ΤΑΤΙΑΝΑ, σπρωξε την μπαρα του gpu clock προς τα δεξια λεμε Γιαννη:hehe:

Δεν παει αλλο λεμε ...

ckbs.jpg

αυτα ειναι Πανο τα καρεδακια της πρασινης με official bios χωρις temp/power throttle.

και εχω τον Mr coil whine :hehe: να μου λεει για 55 καρεδακια με +10% στην κοκκινουλα.

Οσο για την πρασινουλα μου στα εχω πει και κατ ιδιαν ...

Αφησα την 8800 με ενα κουσουρι ... προβληματικο loading.

Τοσα χρονια μετα με την 780 τα ιδια ...

Ευτυχως παιζω surround και η καρτουλα κλειδωνει στο 99%.

Εσενα βεβαια ως vsyncακια δεν σου λεει και πολλα αλλα σε καποιους αλλους λεει ...

Δεν παει αλλο λεμε ...

ckbs.jpg

αυτα ειναι Πανο τα καρεδακια της πρασινης με official bios χωρις temp/power throttle.

Δωσε ρευματακι και αλλαξε και bios, αποκλειται η καρτα σου να "τεζαρει" στα 1200mhz:p

Δεν θελω να την παω πιο ψηλα πες καλυτερα γιατι δεν μ αρεσουν τα μαιμου Bios και θελω να παιζω και με μαμα ταση, οχι δεν παει η καρτα:p

και εχω τον Mr coil whine :hehe: να μου λεει για 55 καρεδακια με +10% στην κοκκινουλα.

Νουμερα ακουμε, νουμερα δεν βλεπουμε:p

Πανω απο 10% πυρηνα(αρα 1100Mhz) κλοκαρει, η ξεκινανε τα arctifacts Και τα κρασαρισματα μετα?:hehe:

VGA διαξιφισμοί με μια ντουζίνα Nvidiaδες εδώ μέσα.

Κάποιο σχόλιο για το ποιο πάνω link με την REV.2 Icy Vision στην R9 290X?

Δίνει νομίζω ελπίδες για πολύ δυνατά custom μοντέλα της 290 ή όχι;

Περιμένουν τα custom βρε. Την βλέπω την Nvidia :boxed: μόλις βγουν οι custom και η απλή 290 :hehe:

Η ti ενδιαφέρουσα, αλλά με λάθος τιμή για τον πελάτη. Για την Nvidia που θέλει να παγιώσει τα $699 και $999, μια χαρά.

Περιμένουν τα custom βρε. Την βλέπω την Nvidia :boxed: μόλις βγουν οι custom και η απλή 290 :hehe:

Η ti ενδιαφέρουσα, αλλά με λάθος τιμή για τον πελάτη. Για την Nvidia που θέλει να παγειώσει τα $699 και $999, μια χαρά.

περιμενουν το πασχα την ανασταση να της αμολυσουν για βεγγαλικα :hehe::hehe::hehe:

Η ti ενδιαφέρουσα, αλλά με λάθος τιμή για τον πελάτη. Για την Nvidia που θέλει να παγιώσει τα $699 και $999, μια χαρά.

Εγω παλι βλεπω την ati με την 290χ :boxed:με την 780 στα 4 κατοσταρικα:hehe::hehe:

Ασε που εν τελη χεστικ@με με τις πωλησεις της Nvidia και τις ati, αμα δεν βγαλουν κερδος αυτες δεν θα κοιμηθουμε το βραδυ απο την στεχαχωρια θα χασουμε τις μετοχες που δεν εχουμε...

....εκτος και αν καποιοι εχουν οντως μετοχες ειτε πρασινοι ειτε κοκκινοι:hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.