Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

Για να δουμε λοιπον..

pnzu.jpg

Όλα στο Max settings με 8X MSAA.

zjq7.jpg

Uploaded with ImageShack.us

YΓ2 Σε ολα τα παραπανω o 3770k δουλευει στα καθημερινα του Oc ρολογια, aka 4,7ghz.

Επειδη μου ελεγες στο τηλ οτι καιγεσαι στο συγκεκριμενο τωρα τελευταια ...

Για να δουμε λοιπον..

ujgb.jpg

f991.jpg

YΓ Στο παραπανω o 4770k δουλευει στα καθημερινα του ρολογια, aka 3,9ghz.

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Οχι Πανο δεν ισχυει αυτο που λες περι 1200MHz ευκολα και με μαμα ταση σε reference υλοποιηση.

Oταν λεω 1200mhz χωρις overvoltage, εννοω να παιξεις με την ταση στο μαμα Bios που σε αφηνει η nvidia, δηλαδη μεχρι 1,2v, εκτος αν εσυ αυτο το θεωρεις Overvoltage...

Γιατι εγω αυτο εδω θεωρω overvoltage ας πουμε..

lkh6.jpg

Oσες 780GTX εχω δει στο thelab, δεν ειδα ουτε μια που να μην μπορει να πιασει τα 1200mhz για πλακα..

Ακομα και τα δικα σου ss που βλεπω με την καρτουλα στο νερο ~35c για τα 1200 θες 1.181v

Τσουκ, απλα αφησα το ρευμα στο auto και εβαλα 1200mhz..Στο auto λοιπον με το βιος που εχω δουλευει με 1,18 ταση, δεν σημαινει οτι αυτη ειναι η Minimum Ταση για τα 1200mhz..

Παρε ενα στα 1200Mhz με 1,163v λοιπον, αν και στα 1,18V που ητανε τα προηγουμενα, μια χαρα στα πλαισια "χωρις Overvoltage" ητανε....

vmm1.jpg

Επισης μην νομιζεις οτι επειδη η καρτα εχει 40 βαθμους under load ζηταει και λιγοτερο ρευμα και πας και βαλεις την καρτουλα σου στο νερο και περιμενεις να δεις 1200mhz με 1,100v, θα απογοητευτεις:hehe:

Μας λες οτι ολοι ειδαμε μια καρτα (290X) με νουμερακια στα 1000MHz ενω και εσυ ακομα δεν εισαι σιγουρος περι αυτου.

Αντε να την δουμε και Oc τοτε αυτο θελω να δω:D

Οσο για τα 1000Mhz ετσι ειπε το παλικαρι που εδωσε τα νουμερα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα 1000mhz, αλλα φαινεται οτι εσυ εχεις παραπανω πληροφοριες επι τουτου:p

Μας δειχνεις νουμερακια και ενα gpuz απο μια 780 που δεν ειναι με bios της nvidia αλλα καποιου κιτσου ...

Απο ποτε τα bios του "Kιτσου" δινουν και παραπανω Fps και αναφερεις το Bios?:p

7 νουμερακια ειναι πιο πανω...

Για ριχτα και συ ενα run που εισαι λατρεις του official bios στα 1202mhz/1802mhz, να δουμε αν θα εχεις λιγοτερα καρε η ακριβως τα ιδια με αυτα που εδωσα:hehe:

Οσο Για το f1 που μου δειχνεις ξερεις πολυ καλα οτι ειναι cpu bound, ειτε τρεξεις την καρτα στα 1000Mhz ειτε στα 1200Mhz μικρη σημασια εχει για το framerate του εν λογο παιχνιδιου:hehe:

κάτι βρωμάει εδώ :hehe:

Και ομως φιλε μου δεν βρωμαει τιποτε.

Ουτε στου Πανου ουτε στο δικο μου.

Oταν λεω 1200mhz χωρις overvoltage, εννοω να παιξεις με την ταση στο μαμα Bios που σε αφηνει η nvidia, δηλαδη μεχρι 1,2v, εκτος αν εσυ αυτο το θεωρεις Overvoltage...

Και βεβαια το θεωρω Overvoltage.

Απο 1,161 σε 1,2 οι θερμοκρασιες πανε προς τα πανω ακα much more βουβουζελε καταστασεις και το power throttle κανει party με τις γνωστες επιπτωσεις στα καρεδακια σου.

Οσο Για το f1 που μου δειχνεις ξερεις οτι ειναι cpu bound, ειτε στα 1000Mhz το τρεξεις ειτε στα 1200Mhz μικρη, σημασια εχει:hehe:

Το ξερω αλλα δεν περιμενα στα 3,9 να παιρνω τα ιδια καρε με την γριουλα σου στα 4,7 :p

Aντε παρε και ενα f1 2013 με την καρτα στα 1019mhz Και στοκ μνημες, παραπανω Underclock δεν μπορω να κανω:hehe:

hcmj.jpg

Tρομερη διαφορα:hehe:

Ασε το f1 2013 τοτε που δεν σ αρεσει μιας και ειναι cpu limited και πιασε ολα τα υπολοιπα (unigine 4.0, valley, 3dmark fs xtreme, tomb raider) που ειναι gpu limited, τοσα νουμερα εδωσα αυτο σε πειραξε:p

Ασε το f1 2013 τοτε που δεν σ αρεσει μιας και ειναι cpu limited και πιασε ολα τα υπολοιπα (unigine 4.0, valley, 3dmark fs xtreme, tomb raider) που ειναι gpu limited, τοσα νουμερα εδωσα αυτο σε πειραξε:p

Αυτο με εκανε να γελασω ρεεεεε.

Ξερεις οτι ειναι τιτλος της κοκκινης και οταν ειδα τα νουμερα της 290Χ πανω στο μουσειο και απο κατω τα δικα σου ... :hehe:

Επειδη μου ελεγες στο τηλ οτι καιγεσαι στο συγκεκριμενο τωρα τελευταια ...

Για να δουμε λοιπον..

ujgb.jpg

f991.jpg

YΓ Στο παραπανω o 4770k δουλευει στα καθημερινα του ρολογια, aka 3,9ghz.

Αν και Off topic:p με εκανες και γυρισα τον μπουμπουνα στα μαμα του, aka 3,9Ghz για να δω διαφορες clock To clcok με haswel και πηρα το παρακατω:

feqw.jpg

10% διαφορα δηλαδη με haswell vs ivy στο ιδιο ρολοι, ακρως αναμενομενο, τιποτα καινουργιο:p

Αν και Off topic:p με εκανες και γυρισα τον μπουμπουνα στα μαμα του, aka 3,9Ghz για να δω διαφορες clock To clcok με haswel και πηρα το παρακατω:

10% διαφορα δηλαδη με haswell vs ivy στο ιδιο ρολοι, ακρως αναμενομενο, τιποτα καινουργιο:p

Αντε να σε γυρισω on topic. :D

έβαλα το παιχνίδι (BF4) με 2 680 sli kai exei flickering ιδιαιτερα στα σημεια που υπαρχουν καπνοι.δοκιμασα και προηγουμενους drivers με ακομη χειροτερα αποτελεσματα.αντιμετωπισε καποιος κατι παρομοιο??

Να γιατι πολλες φορες τα νουμερα δεν λενε και πολλα ...

Να γιατι πολλες φορες τα νουμερα δεν λενε και πολλα ...

Αυτο ισχυει που λες ρεεεε αλλα τι να κανουμε:p...

Την επομενη φορα που θα τρεξω benches θα εχω και live streaming για να φαινεται κατα ποσο smooth as silk ειναι τα καρεδακια η οχι:hehe:

Το ontopic αυτο εδω ειναι, πηγα και εψαχνα την 780 σου σημερα και δεν την βρηκα:hehe:

post-11419-1416077859,2495_thumb.jpg

:hehe::hehe:

Αντε τσιμπα την κοκκινη που πεταει και πετα μεσα στα συντρίμμια την παλιοπρασινη...να παω να την μαζεψω εγω:hehe:

Λοιπον νεο σκορακι απ τον ΤΙΤΑΝΑ μου με ΑΕΡΑ.:hehe::hehe::hehe:

00019.png

screen shot tool

Παραπανω με αερα παει ο Τιτανας η οχι?

Να ξερω, αν με περναει ο τιτανας με τεζα Oc σε αερα, να αλλαξω την υπογραφη μου αν ειναι:hehe:

Ενα φρεσκο πρωινο-πρωινο με την δροσουλα, με φρεσκο Bios:D

1450mhz/1902mhz

r91k.jpg

Παραπανω με αερα παει ο Τιτανας η οχι?

Να ξερω, αν με παιρναει ο τιτανας με τεζα Oc σε αερα, να αλλαξω την υπογραφη μου αν ειναι:hehe:

Aν ανεβασω την ταση πιστευω παει αλλα με αερα δεν το ρισκαρω αλλο.

1.284 ρευμα ειναι το run κ το σταματαω εδω λογο το οτι ειμαι με αερα.

το αν ανεβαινει ο ΤΙΤΑΝΑΣ το ειδες απο τον φιλο τον Νικο @azazil που τους εχει σε νερο

απλα τρεχουμε κανα run ετσι για να γουσταρουμε οχι για να στειλουμε τοις καρταρες μας (ΤΙΤΑΝ-780) :hehe::hehe::hehe:

Έχω την εντύπωση ότι 1200 δε μπορείς να το πεις και τυπικό οβερκλόκ... Εδώ στο hwbot οι καμένοι έχουν ~1100 average στον αέρα :p. Βέβαια να πω την αλήθεια εγώ 780 δεν έχω, οπότε μπορεί να λέω και π@π@ριές.

Θα στρώσουν αγάαααλι αγάαααλι και οι drivers της AMD, να βγει και κάνα non-reference μοντέλο, να σταθεροποιηθούν και οι τιμές να ξέρουμε πού βαδίζουμε και βλέπουμε. Μη ξεχνάτε ότι σε παρόμοια κατάσταση ήταν και η 7970 στην αρχή, και τώρα βλέπεις την ίδια κάρτα με +300ΜΗz από όταν πρωτοβγήκε και με καλές temps/θόρυβο.

Πάντως ήδη μας έχει βγει σε καλό :D. Να βγεί και η non-x να δούμε και κει τι παίζει. Και που είναι και τα bundles στις R7/R9;

Aν ανεβασω την ταση πιστευω παει αλλα με αερα δεν το ρισκαρω αλλο.

1.284 ρευμα ειναι το run κ το σταματαω εδω λογο το οτι ειμαι με αερα.

το αν ανεβαινει ο ΤΙΤΑΝΑΣ το ειδες απο τον φιλο τον Νικο @azazil που τους εχει σε νερο

απλα τρεχουμε κανα run ετσι για να γουσταρουμε οχι για να στειλουμε τοις καρταρες μας (ΤΙΤΑΝ-780) :hehe::hehe::hehe:

Αχχχ Πως τα λες πως Βρυ-κολακα:hehe::hehe::hehe::hehe:

Έχω την εντύπωση ότι 1200 δε μπορείς να το πεις και τυπικό οβερκλόκ... Εδώ στο hwbot οι καμένοι έχουν ~1100 average στον αέρα :p. Βέβαια να πω την αλήθεια εγώ 780 δεν έχω, οπότε μπορεί να λέω και π@π@ριές.

Μια χαρα τυπικοτατα και ευκολοτατα ειναι τα 1200mhz με αερα για 780gtx...

780 που να μην παει πανω απο 1100 mhz που λες εσυ δεν εχω ξαναματακουσει, αν υπαρχει δεν μιλαμε για 780, αλλα για μπανανια ολοκερη:hehe:

Τυπικο overlcok δεν ειναι το παραπανω που εδωσα 3-4 ποστ πιο πισω, 1450mhz στο νερο..

Επισης ουτε το παρακατω run στα 1330mhz με ΑΕΡΑ που ειχα δωσει στο παρελθον ειναι τυπικο oc

[MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] Ετοιμασου να την στειλουμε πισω, δικαιουμαστε DOA 7 ημερων, μουφα Τατιανα μας στειλανε, τι πραματα ειναι αυτα :hehe::hehe::jester:

eb6z.jpg

Ουτε στα 1300mhz ουτε στα 1400mhz πηγα να τα τρεξω.

Στα 1200mhz τα ετρεξα, σε ρολογακια δηλαδη που ειναι πανευκολα για μια 780gtx με την stock ψυξη της.

χμμ αυτό κι αν είναι περίεργο οι Nvidia κάρτες φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα στο Multiplayer του BF4 και οι AMD στο Singleplayer

tkny.png

6o2t.png

φυσικά το multiplayer είναι αυτό που έχει σημασία για τους παίκτες του BF4

όσο για το mandle οι αισιόδοξες πηγές αναφέρουν ότι θα φέρει μια αύξηση 10% στις επιδόσεις.

Battlefield 4 – test kart graficznych i procesor

Ειναι δυνατον να βαραει 40fps?? Πολυ λιγα μου φαινονται. Δηλαδη στα 2560x1600 το παιχνιδι δεν τρεχει καν???

Κατι αλλο παιζει με τις μετρησεις.

Edit*

Ο συγκεκριμενος χρηστης με 780gtx και 4930k επιανε 90fps στο Single

[ame]

[/ame]

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο driver θα κάνει την κάρτα ιδιαιτέρως ανταγωνιστική σε σχέση με την GeForce GTX 780.

http://www.thelab.gr/eidiseis/anavalletai-gia-mia-evdomada-i-afiksi-tis-128352.html

Ετσι και το δουμε και αυτο θα σκατζαρω την πρασινη στο κατεβαστηρι μου και θα κρατησω την HD7970 Mantle Edition μου στην impact. :hehe:

http://www.thelab.gr/eidiseis/anavalletai-gia-mia-evdomada-i-afiksi-tis-128352.html

Ετσι και το δουμε και αυτο θα σκατζαρω την πρασινη στο κατεβαστηρι μου και θα κρατησω την HD7970 Mantle Edition μου στην impact. :hehe:

Ειπαμε και για καμια ταινια ειναι πολύ καλη :hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.