azazil1190 Δεκέμβριος 30, 2013 #961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Ολα εγω πιστευω εχουν να κανουν με το θεμα optimized!Αν και εχουν αναφερθει διαφορα θεματακια με την 290Χ το περιεργο ειναι οτι η η απλη 290 για τα χρηματα της δεν εχει κανει κιχ.και ειναι και γρηγορη καρτουλα αλλα οχι πιο γρηγορη απο gk110.Αλλα στο θεμα αποδοσης-τιμης ειναι κορυφη για να λεμε και του στραβου το δικιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 30, 2013 #962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Πάντως όταν βγει καμιά Asus 290 DCU II θα πάρω μια για να αλλάξω την μία 7970 που έχω. Αλλά από ότι είδα προς το παρόν μόνο 290Χ έχει η asus στο site της. Άλλη καλή λύση πιστεύω θα είναι η msi lighting αλλά και αυτή για 290Χ βλέπω προς το παρόν. Μόνο η msi gaming βλέπω να έχει 290 σκέτο. Αν είναι πάντως με τιμή γύρα στα 400 μια χαρά θα είναι. 7/1/14 λέει η ups για την EVGA. Άντε να δούμε ίσα που προλαβαίνω να την δοκιμάσω, 9/1 γυρίζω στην δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 31, 2013 #963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Υπαρχουν πολλα παιχνιδια που η 290χ ειναι πισω απο την 780 οπως και benchΣε καποια περναει την 780 και ακουμπαει την 780ti ως διαφορετικη αρχιτεκτονικη και optimized (να κρατησουμε μονο το 2ο και να λεμε οτι ειναι εφαμιλλη της 780ti)??με τιν ιδια λογικη κραταμε το 1ο και λεμε οτι 290χ ειναι πιο αργη απο την 780 reference που οπως ξερουμε ολοι μαζι με τον τιτανα κοιμουνται και μην μιλισουμε για oc/bios,κλπ γιατι με 1,4 ρευμα η 780/titan/ti πανε σε αλλο γαλαξιαεξαιρουνται κομμενοι drivers φυσικαπαιρνεις 780 oced και ξεμπερδευεις απο blokakia και εχεις εφαμιλλες επιδοσεις με την ΤΙ και πολυ πανω απο μια oced 290XWydajnoΠραγματικα πιστεύεις οτι η 290Χ είναι πιο αργή απο την 780 stock? τοτε γιατι εβγαλε την Τi ? Αυτο το site που εδειξες πραγματικα δε το εχω ξαναδει.Εγω πάντα βαζω μπλοκ στις καρτες γραφικών μου γιατι θέλω ησυχια, και ολες κανουν θόρυβο σε load. Ακόμα και οι nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 31, 2013 #964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Περα απο την πλακα μια EVGA 780gtx ACX = GTX Titan = 290X στα 500 ευρω με epic ανωτερο software και αθορυβη, αυτα out of the box!\EVGA 780 GTX ACX -> http://www.skroutz.gr/s/4063930/EVGA-GeForce-GTX780-3GB-ACX-Cooler.html290X -> http://www.skroutz.gr/s/4138954/Gigabyte-Radeon-R9-290X-4GB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 31, 2013 #965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Πραγματικα πιστεύεις οτι η 290Χ είναι πιο αργή απο την 780 stock? τοτε γιατι εβγαλε την Τi ? Αυτο το site που εδειξες πραγματικα δε το εχω ξαναδει. Εγω πάντα βαζω μπλοκ στις καρτες γραφικών μου γιατι θέλω ησυχια, και ολες κανουν θόρυβο σε load. Ακόμα και οι nvidia. εσυ πιστευεις οτι 290χ ειναι εφαμιλλη της 780ti? το παραπανω review δειχνει μια oced 780 που ειναι ξεκαθαρα πανω απο μια 290χ oced και ειναι εφαμιλλη της ti(και κποιες φορες την ξεπερναει κι ολας),δεν πιστευω ομως σε καμια περιπτωση οτι ειναι εφαμιλλη της ti(αν κλοκαρει η ti εξαφανιζεται) σαφως και η 290χ out of the box ειναι πανω απο την στοκ 780 αφου ειναι ηδη πουσαρισμενη απο την μαμα της για αυτο τον λογο εχει επιστρετευτει και το uber alert mode αλΛωστε .Τα περιθωρια που εχει αφησει στους εταιρους για της oc editions ειναι στενα και ουτε δειχνουν την διαθεση μεχρι στιγμης για παραπανω oc απο την reference(που καποιοι περιμενατε) Kαλα κανεις και βαζεις την 290χ στο νερο γιατι πραγματικα το χρειαζεται,απο την αλλη εχεις δει τι κανει μια 780 reference σε νερο. βλ,[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] υγ...Το οτι θα εβγαζε καποια στιγμη το full gk 110 ηταν το μονο σιγουρο,απλα περιμενε την καταληλη στιγμη εφοσον επαιζε μονη της μπαλλα τοσο καιρο, ερχετε και ο ultra titanas παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 1, 2014 #966 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.Και στη νέα χρονιά οι αγορές των καρτών, να γίνονται με πολύ περίσκεψη και επιτυχία ως προς τις τελικές επιδόσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 1, 2014 #967 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 ερχετε και ο ultra titanas παρακατω εδω ειναι βρε... [ame=http://www.amazon.com/PNY-VCQK6000-PB-Quadro-K6000-PCI-Express/dp/B00FEX2ZC4]Amazon.com: PNY VCQK6000-PB NVIDIA Quadro K6000 12GB GDDR5 PCI-Express 3.0 Graphic Card: Computers & Accessories[/ame] 5 κομμάτια διαθέσιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 2, 2014 #968 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 παίδες για περάστε απο εδώ γιατί έχω χαθεί με τα 30amp που θέλουν οι κάρτεςhttp://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/agora-neou-trofodotikou-130699.html#post1063618849 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 7, 2014 #969 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] crazy boy ετοιμασου!!!τελικα προς τριτη θα ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 7, 2014 #970 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 μόλις την παρέλαβα εγώ το μονο που κοίταξα είναι τι μνήμες φοράει και άμεσος bf :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 8, 2014 #971 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 μόλις την παρέλαβα εγώ το μονο που κοίταξα είναι τι μνήμες φοράει και άμεσος bf :hang2:Καλοριζικη!E οχι ρε αμεσος bf4 το πας λαθος.Hynix πρεπει να φοραει.Ποσο asiq quality εχει δωσε καμια πληροφορια κανα νουμερο χαλαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 8, 2014 #972 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 hinyx φοράει και asic 68.6 γαμ%!@ θα δω το μεσημερι τι κανει η καρτα . πάντως η evga είναι λιγο για το site της τραγική που να είχαν και παρα πολλά προϊόντα, παράγγειλα backplate για την ίδια κάρτα και μου εστειλαν για reference ενώ έλεγε ότι είναι συμβατή με την class. :banging::magic:δεν πειράζει η κάρτα με έκανε και το ξέχασα:magic::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 8, 2014 #973 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 hinyx φοράει και asic 68.6 γαμ%!@ θα δω το μεσημερι τι κανει η καρτα .πάντως η evga είναι λιγο για το site της τραγική που να είχαν και παρα πολλά προϊόντα, παράγγειλα backplate για την ίδια κάρτα και μου εστειλαν για reference ενώ έλεγε ότι είναι συμβατή με την class. :banging::magic:δεν πειράζει η κάρτα με έκανε και το ξέχασα:magic::banging: Mην φοβάσαι για το asic υπαρχου ατομα στο overclock.net με κομματια σαν το δικο σου και χρονιζουν πιο καλα απο αλλα που εχουν 77%.και εγω περιμενω περίπου ιδιο με το δικο σου να ερθει και ελπιζω να χρονιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 8, 2014 #974 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 η 7970 που ειχα ειχε asic 56.1 και clockαρε 1090 χωρις ρευμα απροβληματιστα για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει σημερα η class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 17, 2014 #975 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Τι έγινε ρε σεις, η NVIDIA το έκοψε το τριπλό δωράκι και δίνει πλέον μόνο το Assassin's Creed 4? Η EVGA βλέπω όμως το διαφημίζει ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 17, 2014 #976 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Η evga απλα ειναι χρονια μπροστα γιαυτο και δεν εχει Ατι. Στο vga διαξιφισμοι δεν ειμαστε; Οκ σωστα το εγραψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 17, 2014 #977 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Η evga απλα ειναι χρονια μπροστα γιαυτο και δεν εχει Ατι. Στο vga διαξιφισμοι δεν ειμαστε; Οκ σωστα το εγραψα 780 Classified OC(disappointed) | EVGA Forums Η evga ειναι χρονια μπροστα σε ενα μονο πραγμα για μενα. Παιρνεις μια καρτουλα χωρις προβλημα αλλα δεν clockαρει καλα ; No problem ... Rma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 17, 2014 #978 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 780 Classified OC(disappointed) | EVGA ForumsΗ evga ειναι χρονια μπροστα σε ενα μονο πραγμα για μενα.Παιρνεις μια καρτουλα χωρις προβλημα αλλα δεν clockαρει καλα ;No problem ... Rma ... Οι καρτες ειναι τζογος. Εμενα δεν μου εκατσε αυτο που περιμενα. Περιμενα παραπανο. Αλλα οταν βλεπω κατρες οπως του [MENTION=16011]aza[/MENTION]zil απλα respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 18, 2014 #979 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 780 Classified OC(disappointed) | EVGA ForumsΗ evga ειναι χρονια μπροστα σε ενα μονο πραγμα για μενα. Παιρνεις μια καρτουλα χωρις προβλημα αλλα δεν clockαρει καλα ; No problem ... Rma ... Και αν χρονιζει και παει και αλλο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 18, 2014 #980 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Οι καρτες ειναι τζογος. Εμενα δεν μου εκατσε αυτο που περιμενα. Περιμενα παραπανο. Αλλα οταν βλεπω κατρες οπως του [MENTION=16011]aza[/MENTION]zil απλα respect. Περιπου ... Ο κος Τακης τα εγραψε μισα εδω ... Δεν πρεπει ναχεις παραπονο παντως, τα καλυτερα κομματια σου καθονται ειτε απο το ενα στρατοπεδο ειτε απο τ αλλο.:big_boss: ρωτα τον για τα ρεστα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.