kyr.. Δεκέμβριος 27, 2013 #941 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Και βεβαια δεν ειμαι καλο παραδειγμα επενδυσης και το εχω γραψει κιολας.Την @αυλα μου κανω και αγοραζω next day οτι νεο βγαινει στην αγορα. Ετσι εκανα και με τις 5870/6970/7970/780/290 εγω σου λεω τι αγορες εχεις κανει και που καταντησες τους τευταιους 10 μηνες και εσυ μου κανεις ανασκοπηση για να δικαιολογηθεις ολοι στο τελος μενουν με μια καλη καρτα ο csaris με 780ti,o seb με τιτανα,εγω με την 780 winforce,κλπ,κλπ μονο εσυ εμεινες με την ροκελ [ame] [/ame]η δικια σου ειναι golden κανει και φασαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #942 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Ετσι εκανα και με τις 5870/6970/7970/780/290Μια ανασκόπηση δικια μου απο 2007 και μετα (σύνολο 18 κάρτες γραφικών)ATI 3870 (day one)/ ATI 3870X2 (μτχ)/ 9800 GTX (day one)/ 2 X 4850 (day one)/ 9800GX2 (μτχ)/ 280GTX (day one)/ 295 GTX (day one)/ 2 x 5870 (day one)/ 2 x 5970 (day one)/ 5870 6eyefinity 2gb (day one) / 2 x 580 GTX (day one) / 670 GTX (μτχ)/ 690 GTX (μτχ)/ GTX Titan (μτχ)Oποτε έχω πάρει 9 απο την ΑΤΙ και 9 απο την Nvidia. Αντίθετα με σένα που παραμένεις σταβλίτης της κόκκινης με αναλογια 4 προς 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Δεκέμβριος 27, 2013 #943 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 πάντως πολλά χρονια και εγώ nvidia διάλεγα δεν μπορώ να πω ότι η 7970 που είχα δεν με ήταν καλή σαν πρώτη εντύπωση που είχα από amd κάρτες ήταν άψογες από βδομάδα 780ti class και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 27, 2013 #944 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 παιδιά Χρόνια Πολλά ...αρχίζω και αισθανομαι άσχημα που έχω μείνει με την 5970...Τι να πώ...λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν !!!Υ.ΓΠροσοχή μην "ξεφευγουμε" και μας τσιμπήσει και καμιά εφορία με τετοια κριτήρια πολυτελούς διαβίωσης ...Γειά σου φιλαράκι seb !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 28, 2013 #945 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Τελικά εγώ ξέρω ότι έμπενα στους διαξιφισμούς και πέρναγα την ώρα μου ευχάριστα με τον ωραίο συναγωνισμό 3-4 ατόμων από εδώ μέσα,αλλά και τον χαβαλέ που κάνουν μεταξύ τους μιας και από ότι κατάλαβα γνωρίζονται και μεταξύ τους μετά από τόσα χρόνια.Εκτός αυτού μαθαίνουμε και κάτι από αυτούς που μπορούν και αγοράζουν τα τελευταία τέρατα της αγοράς.Που κλοκάρουν,που φτάνουν και γενικά τι δυνατότητες έχουν και τι διαφορές οι δυο εταιρίες.Κάποιοι θα ήθελαν να υπάρχει, φανατικά μόνο μια εταιρία,αλλά τότε σε τι διαξιφισμούς θα λάμβαναν μέρος.Τις δυο τρεις τελευταίες όμως μέρες βλέπω ότι το θέμα κατέληξε σε προσωπικό επίπεδο.Διαβάζω για πωλητή της τάδε εταιρίας,για κακό παράδειγμα ανθρώπου ως προς το που επενδύει τα χρηματα του.(Λες και δεν είναι δικά του να τα κάνει ότι θέλει.!!Δανεικά τα ζήτησε??)Ακουω για Rewiew σόμπας,βλέπω διαφημίσεις σόμπας,(λες και ξεχάσαμε το τι ψησταριές ήταν η σειρά 200 και 400 της Nvidia στο κοντινό παρελθόν) και γενικά την μια προσβολή πίσω από την άλλη.Και όλα αυτά από άτομο που δεν έχει δώσει ούτε ένα νούμερο της προκοπής,ούτε από την κάρτα του ούτε απο τον επεξεργαστή του.Πάγια τακτική του στα bench είναι το -όλα στοκ- Άρα τι την Θες την 780 και την υπερασπίζεσαι μανιωδώς όταν δεν ξέρεις τι κάνει!! Για bf4 έφτανε και μια 760 και περίσσευε.Αντι λοιπον να κατσει να μάθει από αυτούς εδώ πως θα μπορέσει να κάνει την κάρτα του να πιάσει τόπο εκεί που την έχει,και να βγάλει έστω και ψυχολογικά τα 700 που εδωσε ασχολήται με τα κουσουρια της άλλης εταιρίας,δημιουργώντας κακή εντύπωση στο νήμα το οποίο μέχρι τώρα τα πάει μια χαρά.Εγώ δεν θα ήθελα να σταματήσει το συγκεκριμένο νήμα προς χάριν ενός.Μέχρι τώρα αποτελεί σχολείο για πολλούς που θέλουν να μπουν στον χοόρο του OC.Αν κάποιοι με τον τρόπο τους δεν το θέλουν αυτό γιατί οι γνώσεις τους γύρο απο το overclock είναι περιορισμένες έως μηδαμινές,δεν έχουν παρά να αποσυρθούν από το topic και να αφήσουν τους άλλους να επωφεληθούν από αυτό.Κακό σε ολη την κοινότητα κάνουν και μόνο με αυτον τον τρόπο έκφρασηςΚαι επιδη δεν πρόκειται να απαντήσω σε ότι δήποτε παραπέρα,μόνο την λέξη πλάκα μην ακούσω, γιατί και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι μόνο πλάκα δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 28, 2013 #946 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Μια ανασκόπηση δικια μου απο 2007 και μετα (σύνολο 18 κάρτες γραφικών)ATI 3870 (day one)/ ATI 3870X2 (μτχ)/ 9800 GTX (day one)/ 2 X 4850 (day one)/ 9800GX2 (μτχ)/ 280GTX (day one)/ 295 GTX (day one)/ 2 x 5870 (day one)/ 2 x 5970 (day one)/ 5870 6eyefinity 2gb (day one) / 2 x 580 GTX (day one) / 670 GTX (μτχ)/ 690 GTX (μτχ)/ GTX Titan (μτχ) Oποτε έχω πάρει 9 απο την ΑΤΙ και 9 απο την Nvidia. Αντίθετα με σένα που παραμένεις σταβλίτης της κόκκινης με αναλογια 4 προς 1. 100 καρτες να αλλαξεις το ξερεις το προβλημα σου. Εχεις χασει εδω και παρα πολυ καιρο ... 2 x 580 GTX (day one) την μυρωδια της φρεσκαδουρας. Μικρε απο σημερα θα γραφεις μονο εσυ εδω και ο γιωτας θα σου βαζει like. Καλη συνεχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 28, 2013 #947 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Τα περι φρεσκαδουρας που λες ειναι αστεια. Ο μοναδικος που εκανε downgrade και προσπαθει να πεισει για το αντίθετο...O [MENTION=10015]csaris[/MENTION] μολις ακουμπησε φρεσκαδουρα ΑΤΙ (290Χ) την πεταξε, ο icy με την 290 το ιδιο. Βλεπω να ακολουθαει και ο Τrooper με τα black screen και λοιπα. Οσο για το φιλαρακι σου τον alexopus, πηρε πρασινη και σε αφησε στην τυχη σου να προσπαθεις να πεισεις τι και ποιους για την κοκκινη. Plug and play αγορινα μου με physx, 3d support, SLI surrround τέλειο, 144hz support, 4K SLI τέλειο, 3+1 monitor και τα παντα όλα και δεν θες και υδραυλικο κύκλωμα.Οσο θα ζεσταινει ο καιρος μην ξεχναμε μπιτζιιιιιζζζζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2013 #948 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Ενταξει τα παρουσιαζεις λιγο υπερβολικα τα πραγματα αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου seb... Προσωπικα με ξενερωσε η κοκκινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 28, 2013 #949 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Οι custom πάντως έχουν ενθουσιάσει πολύ κόσμο. Η χαμηλή τιμή των reference επίσης δίνει την ευκαιρία στους κατασκευαστές να βάλουν ένα επιπλέον καπέλο $20-$50 χωρίς οι τιμές να ξεφεύγουν. Ήδη η 780Ti δείχνει υπερβολικά άκυρη στα $700 και λογικά μόλις υπάρξει ικανοποιητική διαθεσιμότητα των custom 290/290X στην αγορά, η Nvidia θα κόψει ένα κατοστάρικο στην τιμή.Πριν μερικές μέρες άκουσα μια 780Ti. Και λέω άκουσα διότι είχε τρελό coil wine. Μου είχε τύχει στο παρελθόν να έχω κάρτα που να σφυρίζει λίγο σε κάποια παλιά benchmarks που ανεβάζανε υψηλό frame rate και νόμιζα ότι ήξερα τι ήταν το coil wine. Καμιά σχέση. Μιλάμε η κάρτα τραγούδαγε....Αυτό διότι κάποιοι κρίνουν ένα προϊόν από ένα κομμάτι και συμπεριφέρονται λες και είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό της μίας μάρκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 28, 2013 #950 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Από σήμερα ξαναγυρνάω σε nvidia, όχι ότι θα πουλήσω τις 2 7970 που έχω αλλά στο νέο PCάκι που φτιάχνω για δώρο μου για τις γιορτές θα βάλω την νέα EVGA 780Ti DC που μόλις παρήγγειλα. Ελπίζω να την βγάλω καθαρή για κάνα δυο χρονάκια, μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Θα χρειαστώ λίγη βοήθεια με τα bios ή στην συγκεκριμένη αφήνω αυτό που έχει?Ξέρει κανείς πως έρχονται τα πράγματα από evga και πόσες μέρες κάνουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 28, 2013 #951 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 5 εργασιμες μερες απο EVGA. Δεν χρειαζεται μην την πειράξεις ειναι πολυ δυνατη απο μονη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 29, 2013 #952 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Από σήμερα ξαναγυρνάω σε nvidia, όχι ότι θα πουλήσω τις 2 7970 που έχω αλλά στο νέο PCάκι που φτιάχνω για δώρο μου για τις γιορτές θα βάλω την νέα EVGA 780Ti DC που μόλις παρήγγειλα. Ελπίζω να την βγάλω καθαρή για κάνα δυο χρονάκια, μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Θα χρειαστώ λίγη βοήθεια με τα bios ή στην συγκεκριμένη αφήνω αυτό που έχει?Ξέρει κανείς πως έρχονται τα πράγματα από evga και πόσες μέρες κάνουνε?Οπως ειπε και ο Ορεστις παραπανω σε 5 μερες ειναι στην πορτα σου και απο θενα bios εαν θες σου λεω πιο να βαλεις αλλα δεν χρειάζεται ειναι δυνατη η κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Δεκέμβριος 29, 2013 #953 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 γνωρίζει κανεις και με τι έρχονται στην ελλάδα? ελτα acs γενική? η δικια μου έρχεται την αλλη δευτερα γραφει το tracking μήπως τι πάρω και πιο νωρίς για αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 29, 2013 #954 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 σε μενα παλια ειχαν ερθει με ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 29, 2013 #955 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Nvidia Playing Dirty With GameWorks - Semi-Propriety Nature May Pose Serious Danger to AMD, Dev's Power Diluted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 29, 2013 #956 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 γνωρίζει κανεις και με τι έρχονται στην ελλάδα? ελτα acs γενική?η δικια μου έρχεται την αλλη δευτερα γραφει το tracking μήπως τι πάρω και πιο νωρίς για αυτό ρωτάω. Ups στέλνουν ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 29, 2013 #957 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Nvidia Playing Dirty With GameWorks - Semi-Propriety Nature May Pose Serious Danger to AMD, Dev's Power Diluted. Aντε μωρε με τις μουφες.. Ερχεται το mantle και θα πατσισει η κοκκινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Δεκέμβριος 29, 2013 #958 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ups στελνουν . Εμενα εκανε 7 εργασιμες λογο Κρητης. Αθηνα ειναι 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 29, 2013 #959 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ως κάτοχος της 290Χ εχω να πω οτι: - Δεν αξίζει τα έξτρα χρήματα απο την 290. - Ουσιαστικά παίρνεις μια 290 κλοκαρισμενη και τιποτα παραπάνω. Η διαφορα στην απόδοση ειναι τοσο μικρή που απλα δεν αξιζει. Best vfm ειναι μια 290 με μαξ 400 ευρο+ενα μπλοκ για οποιον εχει υδροψυξη (συνολο 500) η κανα 30αρι-50αρι για μια αεροψυξη και εχεις μια κάρτα εφαμιλλη της 780ti με ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα. Μια 780 ti παει 650-680 + μπλοκ παμε στα 800 περίπου. Μεγάλη διαφορά. Ως κάρτα πάντως μια χαρά είναι, γρηγορη, στο bf4 μια χαρούλα σκίζει Εγω να πω την αλήθεια εψαξα για 780ti αλλά δεν υπήρχε Ελλάδα τη βδομάδα που κοίταζα και δε μπορούσα να περιμένω. Δε το μετάνιωσα Ισως να πάω στην επόμενη nvidia μιας και θέλω τα εξτρα πράγματα που προσφέρει η πράσινη (lightboost, 3d) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 30, 2013 #960 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Υπαρχουν πολλα παιχνιδια που η 290χ ειναι πισω απο την 780 οπως και benchΣε καποια περναει την 780 και ακουμπαει την 780ti ως διαφορετικη αρχιτεκτονικη και optimized (να κρατησουμε μονο το 2ο και να λεμε οτι ειναι εφαμιλλη της 780ti)??με τιν ιδια λογικη κραταμε το 1ο και λεμε οτι 290χ ειναι πιο αργη απο την 780 reference που οπως ξερουμε ολοι μαζι με τον τιτανα κοιμουνται και μην μιλισουμε για oc/bios,κλπ γιατι με 1,4 ρευμα η 780/titan/ti πανε σε αλλο γαλαξιαεξαιρουνται κομμενοι drivers φυσικαπαιρνεις 780 oced και ξεμπερδευεις απο blokakia και εχεις εφαμιλλες επιδοσεις με την ΤΙ και πολυ πανω απο μια oced 290Xhttp://pclab.pl/art55886-13.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.