sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #921 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τα έχω δει αυτά ρε συ. Αλλά βλέπω κατι μιν frames 24, κατι average 40 και απλά γελάω. Εδω προσπαθούμε να ανεβάσουμε frames στο BF4 και σε κάθε fps και συ μου λες να πέσω στα 40...Πολύ νωρίς είπαμε...Στις επόμενες γενιές ίσως. [MENTION=478]sebastian[/MENTION] , σταμάτησα να διαβάζω στο ελαφρυ mouse lag... Στην τελικη κρατας και το παλιο σου monitor και παιζεις εκει τα βαρια games. Σε 2560χ1440 σχεδον ολα τα games (χωρις ΑΑ γιατι το εχω κοψει) ο Τιτανας τραβαει 100αρια για πλακα.... Θελω pure resolution και οχι υποκατάστατα τυπου ΑΑ. Μονο στο Crysis III ειμαι κατω απο 60fps. Που και αυτο εχει πολλά θέματα στο engine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #922 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τα έχω δει αυτά ρε συ. Αλλά βλέπω κατι μιν frames 24, κατι average 40 και απλά γελάω. Εδω προσπαθούμε να ανεβάσουμε frames στο BF4 και σε κάθε fps και συ μου λες να πέσω στα 40...Πολύ νωρίς είπαμε...Στις επόμενες γενιές ίσως. Κοιτα ο καθενας μας εχει την οπτικη του. Εγω το παραμυθακι καθε χρονο με τα crysis και τα battlefield και τις 500αρες για 60 καρε στα 1080p το εχω αφησει εδω και καιρο. Μου γραφεις για BF4 και σε ρωταω παιζεις multi με ultra settings ; Μαλλον οχι γιατι θα πηγαινει η πετσα συννεφο. Ριχνεις λοιπον καποια φιλτρα για να παρεις τον αερα που χρειαζεσαι. Το Grid τουλαχιστον θα παιζει μια χαρα με λιγο o/c στα 60 καρε. Review: AMD Radeon R9 290X vs. Nvidia GeForce GTX Titan at 4K - Graphics - HEXUS.net - Page 3 Εγω το eyefinity το εχω χαρει στα παιχνιδια και οχι μονο οπως γραφει και ο Ορεστης. Βεβαια δεν το θελω μονο για gaming το 28αρι 4Κ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 27, 2013 #923 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Κοιτα ο καθενας μας εχει την οπτικη του.Εγω το παραμυθακι καθε χρονο με τα crysis και τα battlefield και τις 500αρες για 60 καρε στα 1080p το εχω αφησει εδω και καιρο. Μου γραφεις για BF4 και σε ρωταω παιζεις multi με ultra settings ; Μαλλον οχι γιατι θα πηγαινει η πετσα συννεφο. Ριχνεις λοιπον καποια φιλτρα για να παρεις τον αερα που χρειαζεσαι. Το Grid τουλαχιστον θα παιζει μια χαρα με λιγο o/c στα 60 καρε. Review: AMD Radeon R9 290X vs. Nvidia GeForce GTX Titan at 4K - Graphics - HEXUS.net - Page 3 Εγω το eyefinity το εχω χαρει στα παιχνιδια και οχι μονο οπως γραφει και ο Ορεστης. Κοίτα κι εγώ ειχα eyefinity και το είχα χαρεί σε μερικά παιχνίδια (πχ cod). Αλλά μεχρι εκει. Στο bf4 παιζω σε high για να έχω 120 frames αλλά δε παιζω και σε low, ειπαμε αλλα απο τα 120 να πάμε στα 40... Και σε μια οθόνη, αν θες και eyefinity με 3 x4k... Στην τελική είναι με οτι βολεύεται ο καθένας, αλλά μετά την 120hz οθόνη, δε ξαναπάω πισω δε πα να ειναι και ultra super ips με τα τελεια χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #924 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Στην τελική είναι με οτι βολεύεται ο καθένας. Ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #925 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Μαζεύεται χρήμα γιατι πριν το καλοκαίρι θα πάμε σε Maxwell! Η περιοδος 15 Απριλιου με 15 Μαιου θα σκασει το πρασινο τερατακι Απο σημερα ξεκιναμε να μαζευουμε γιατι φασουλι το φασουλι θα γεμίσει το σακουλι για να το αποκτήσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 27, 2013 #926 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Μαζεύεται χρήμα γιατι πριν το καλοκαίρι θα πάμε σε Maxwell! Η περιοδος 15 Απριλιου με 15 Μαιου θα σκασει το πρασινο τερατακι Απο σημερα ξεκιναμε να μαζευουμε γιατι φασουλι το φασουλι θα γεμίσει το σακουλι για να το αποκτήσουμε! seb λες η επομενη σειρα της amd να καταφερει να περασει τον τιτανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #927 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 seb λες η επομενη σειρα της amd να καταφερει να περασει τον τιτανα? ...σε x64 tessellation και double flops prec ούτε με σφαίρες screenshot on pc Στα αλλα κατι μπορει να κανει! Σε Valley και Unigine 4,0 θα πρεπει να περασει 2 γενιες η ΑΠ-ΑΤΙ για να πιάσει τα 100,8 fps του Τιτανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #928 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 seb λες η επομενη σειρα της intel i5 να καταφερει να περασει τον σημερινο i7 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 27, 2013 #929 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Πες τα ρε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Αμαν αυτος ο seb δεν κουραστηκε να γραφει τα ιδια και τα ιδια ηθελα να ξερα; Εχει και τον Kyr να τον σιγονταρει και δεν μαζευεται με τιποτα!!Εγω παντως βαρεθηκα να τον διαβαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 27, 2013 #930 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 τον zpaf δεν βαρεθηκες ρε τακη να τον διαβαζεις ολο τα ιδια και τα ιδια να προσπαθει να πουλησει κανενα σαπακιΔεν εχεις καταλαβει οτι δεν παιζει καν παιχνιδια εκει που ολα ηρεμουν και ολοι παιζουμε ωραια και καλα τα παιχνιδακια μας ο αλλος σκαβει,πειραζει,ψαχνει,και τσουπ αρχιζει το τσιγκλιγμα,(απο αυτον ξεκινανε ολα) δεν εισαι δικαιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 27, 2013 #931 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Πιστευω φιλε μου [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] οτι ο seb δεν θελει και πολυ για ν αρχισει για ακομα μια φορα να εκθειαζει τον τιτανα του, ειτε τσιγκλισει ο Γιαννης ειτε οχι, κατι θα σκεφτει να γραψει, πας λοιπον εσυ και σιγονταρεις, :suicide2: ΟΧΙ ρε φιλε αστον και παιξε τα παιχνιδακια σου μιας και ο καιρος το επιτρεπει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #932 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Πες τα ρε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Αμαν αυτος ο seb δεν κουραστηκε να γραφει τα ιδια και τα ιδια ηθελα να ξερα; Εχει και τον Kyr να τον σιγονταρει και δεν μαζευεται με τιποτα!!Εγω παντως βαρεθηκα να τον διαβαζω.Τακη οταν δεν εχεις να δειξεις κατι νεο αρχιζεις το trollαρισμα.Ο γνωστος Ορεστης που οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει εκτος αυτου που εχει το θαβει.Τωρα βρηκε και maskot τον i7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #933 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 αστον και παιξε τα παιχνιδακια σου, μιας και ο καιρος σου το επιτρεπει!!! Γιατι σε λιγους μηνες ξερεις δεν θα μπορει να σταθει διπλα στην σαπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 27, 2013 #934 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Εγω παντος αφησα τα bench και παιζω παιχνιδια σαν παιδι,χριστουγεννα εχουμε Moλις και αν παρω kingpin edition ε οσο να ειναι κανα bench θα το κανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #935 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Γιατι σε λιγους μηνες ξερεις δεν θα μπορει να σταθει διπλα στην σαπια. Αγαπη μην ξεχνας παντα να κλεινεις το precision μετα το o/c για να μην εχεις stuttering στα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 27, 2013 #936 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] τον βλεπεις? @ανθρακωρυχος εχει παρει η γιαγια μου μια καινουρια σομπα να της κανω κανενα review? να τις βαλουμε και διπλα διπλα τις σομπες να δουμε αν πηρε καλη σομπα η την κοροιδεψανε? γιατι απο καινουριες καρτες δεν βλεπω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #937 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] τον βλεπεις? τον zpaf δεν βαρεθηκες ρε τακη να τον διαβαζεις ολο τα ιδια και τα ιδια να προσπαθει να πουλησει κανενα σαπακι Αντε να δω πως θα πουλησω τωρα ... Ασχετο αλλα επειδη αρκετα παιδια με ρωτανε ποσο αξιζει σημερα μια μεταχειρο 780 ... 350e καλα ειναι! παραπανω ειναι κλεψια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 27, 2013 #938 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 μεσα σε 10μηνες εχεις αλλαξει 2καρτες γραφικων και μια σομπα για να περασεις τον [MENTION=478]sebastian[/MENTION]-gk 110 και τζιφος(εχεις περασει σε κοστος τον τιτανα και ξεμεινες με την σομπα-βουβουζελα) οποτε δεν εισαι καλο παραδειγμα επενδυσης εγω παντως δεν θα σε ρωταγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 27, 2013 #939 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 μεσα σε 10μηνες εχεις αλλαξει 2καρτες γραφικων και μια σομπα για να περασεις τον [MENTION=478]sebastian[/MENTION]-gk 110 και τζιφος(εχεις περασει σε κοστος τον τιτανα και ξεμεινες με την σομπα-βουβουζελα) οποτε δεν εισαι καλο παραδειγμα επενδυσης εγω παντως δεν θα σε ρωταγα Εαν ειχε καψει μονο τον εαυτο του καλα θα ηταν, αλλα εχει παρει κοσμο και κοσμακι στο λαιμο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 27, 2013 #940 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 μεσα σε 10μηνες εχεις αλλαξει 2καρτες γραφικων και μια σομπα για να περασεις τον [MENTION=478]sebastian[/MENTION]-gk 110 και τζιφος(εχεις περασει σε κοστος τον τιτανα και ξεμεινες με την σομπα-βουβουζελα) οποτε δεν εισαι καλο παραδειγμα επενδυσης εγω παντως δεν θα σε ρωταγα Και βεβαια δεν ειμαι καλο παραδειγμα επενδυσης και το εχω γραψει κιολας. Την @αυλα μου κανω και αγοραζω next day οτι νεο βγαινει στην αγορα. Ετσι εκανα και με τις 5870/6970/7970/780/290 Αυτοι που διαβαζουν χρονια thelab με ξερουν. Καποιοι με ξερουν και προσωπικα. Εσυ τωρα κοιτα να εκμεταλευτεις την ευκαιρια με την πτωση τιμων εξαιτιας της σομπας-βουβουζελας και ζευγαρωσε την 1η gigabanana των 650 ευρω με μια 2η των 350 ευρω. Εαν ειχε καψει μονο τον εαυτο του καλα θα ηταν, αλλα εχει παρει κοσμο και κοσμακι στο λαιμο του. Πολυ κοσμο σου λεω μαιμουδοαπατη μου ... [Official] AMD R9 290X / 290 Owners Club και ερχονται και αλλοι μεσα στο 2014. κοιτα εδω τι ερχεται μεσα στο 2014 XFX launches Radeon R9 290X and R9 290 Double Dissipation | VideoCardz.com PowerColor shows off Radeon R9 290X PCS+ | VideoCardz.com HIS Radeon R9 290X IceQ X2 Turbo pictured | VideoCardz.com Sapphire launches Radeon R9 290(X) Tri-X Series | VideoCardz.com ASUS Radeon R9 290X DirectCU II OC detailed | VideoCardz.com MSI Radeon R9 290X and R9 290 GAMING available for preorder | VideoCardz.com και εσυ κατσε πανω στα δεντρα να κανεις την μαιμου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.