Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Οι πασης φυσεως διαξιφισμοι συνηθως οδηγουν σε χρησιμα συμπερασματα αν το δει κανεις απο την σωστη πλευρα, δηλαδη καλοπροαιρετα.

[MENTION=28627]kyr[/MENTION] , μπορεις να μεινεις στην ουσια.

Οι πασης φυσεως διαξιφισμοι συνηθως οδηγουν σε χρησιμα συμπερασματα αν το δει κανεις απο την σωστη πλευρα, δηλαδη καλοπροαιρετα.

βρε atiman στο έχω ξαναπεί , πάμε να κλείσουμε και την Intel και την nVidia αν θέλετε αρκεί να υλοποιήσετε κάτι που έχω πει στο παρελθόν αλλά δεν με ακούει κανένας και όπως και να το κάνουμε θέλω η κόκκινη να κυριαρχήσει αλλά συνέχεια με φτύνεται μήπως να πάω στην πράσινη ; Ώστε να φύγει η κόκκινη ...

Ακούω προσφορές !

Παντως για να πω τη δικη μου αποψη περι της 290X που την εχω 1 βδομαδα, παιζει ρολοι ολα τα Games 1000ΜΗz χωρις throttling, αλλα αυτη η φασαρια δεν παλευεται.

Ελπιζω να περασει το RMA ο Τιτανας και να μου στειλουν πισω καινουριο, αλλιως εφυγα για την Gigabyte 780ti GHz Edition.

Edit*

Εννοειται ολα τα παραπανω στους 94 βαθμους κελσιου χωρις να το κουναει ρουπι. Κολαση!

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα,δείτε εδώ μια πολύ ωραία λύση για τις r9 290-290X,και όχι μόνο.

Για όσους δεν έχουν ήδη castom υδροψηξη και θέλουν να τις βάλουν σε νεράκι και να γλυτώσουν και από τον θόρυβο.

Και σε τρία χρώματα,μαύρο άσπρο και φυσικά κόκκινο να μην ξεφεύγει από τα χρώματα της εταιρίας.

NZXT Kraken G10 GPU Water Cooler Review on an AMD Radeon R9 290X - Legit ReviewsWater Cooling Your Video Card With Asetek Style Coolers

Μετά το 4,20 δείχνει τις διαφορές σε θερμοκρασίες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YattxxyWRh0]NZXT Kraken G10 Unboxing & Review - YouTube[/ame]

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα,δείτε εδώ μια πολύ ωραία λύση για τις r9 290-290X,και όχι μόνο.

Για όσους δεν έχουν ήδη castom υδροψηξη και θέλουν να τις βάλουν σε νεράκι και να γλυτώσουν και από τον θόρυβο.

Και σε τρία χρώματα,μαύρο άσπρο και φυσικά κόκκινο να μην ξεφεύγει από τα χρώματα της εταιρίας.

NZXT Kraken G10 GPU Water Cooler Review on an AMD Radeon R9 290X - Legit ReviewsWater Cooling Your Video Card With Asetek Style Coolers

Μετά το 4,20 δείχνει τις διαφορές σε θερμοκρασίες.

Προσωπικα θελω τα +15-20fps(σε αρκετα games απο οτι ειδα) της 780ti GHz Edition οποτε δε με συγκινει το βιντεο. Πολυ καλη λυση ομως!!

Καλημερα και χρονια πολλα σε όλους με υγεια πανω απο ολα να χουμε.Ρε chill out λεω εγω γιατι και πρασινη και κοκκινη απο μας έχουν γινει πλούσιες λογικό καπου η κοκκινη να ειναι λιγο καλυτερη λογικο η πρασινη να ειναι καπου αλλου.Τοσα χρονια ιδια ιστορία τωρα θα αλλαξει?

Λιγο ακομα και θα δουμε 50% πανω απο τα μαμα ...

Kαμια σχεση Γιαννη!

- μαμα bios,

- μαμα συχνοτητες,

- μαμα το fan,

- τελευταιος official driver 331.82,

- default driver

και εχουμε αυτο:

performance -> 10.662

image.jpg

extreme -> 4.985

image.jpg

Τα μεχρι τωρα max που εχω δωσει:

performance score -> 14.169 (+32,8% η διαφορά στο performance)

extreme score -> 6.464 (+29,6% η διαφορά στο extreme)

Aρα βάλε σύνολο 32% more απόδοση....

Kαμια σχεση Γιαννη!

- μαμα bios,

- μαμα συχνοτητες,

- μαμα το fan,

- τελευταιος official driver 331.82,

- default driver

και εχουμε αυτο:

performance

image.jpg

Τωρα καλυτερα για να δω τις διαφορες που θελω.

Τα extra shaderονια του Χρηστου ξεκινανε απο εδω με +6% απο την titan

Η καρτουλα ηρθε πριν απο καμια ωρα περιπου!:magic:

Ετρεξα μερικα benchακια ολα μαμα 1020Mhz core!

1uti.jpg

και φτανουν εδω με +18%

Tα ιδια σε 1228/1900Mhz με μαμα ρευμα & μαμα bios!

3q82.jpg

Το δικο μου απο .... εως ... με official bios οπως τα ss του Χρηστου ειναι αυτο

Η κουτσοκοκκινουλα απο τα μαμα της στα τεζα της ...

q2bo.jpg

Result

Αν δεν βαριεσαι δωσε μου το καλυτερο σου score με official bios να δω ποσο αδικειται η καρτουλα σου σε σχεση με τα 14169 που εχεις φτασει μεχρι στιγμης.

Γιαννη το καλυτερο score δεν μπορω να στο δωσω με σιγουρια με MAMA BIOS. Εκανα 3 τρεξιματα και θεωρω οτι αυτο ειναι κατι αντιπροσωπευτικό. Ολα ειναι default απο driver με το fan στο 85%.

Δεν ξερω ποσο πολυ throttle εχω γιατι οτι εχω ειναι σιγουρο.

Eνα δειγμα ειναι αυτο :

performance score -> 12.003 (mama bios 1225/3654 throttle)

12003.jpg

performance score -> 13.121 (mod bios 1251/3654 no throttle)

perf.jpg

Γιαννη το καλυτερο score δεν μπορω να στο δωσω με σιγουρια με MAMA BIOS. Εκανα 3 τρεξιματα και θεωρω οτι αυτο ειναι κατι αντιπροσωπευτικό. Ολα ειναι default απο driver με το fan στο 85%.

Δεν ξερω ποσο πολυ throttle εχω γιατι οτι εχω ειναι σιγουρο.

Eνα δειγμα ειναι αυτο :

12003.jpg

performance score -> 13.121 (mod bios 1251/3654 no throttle)

perf.jpg

Oρεστη με μαμα bios out of the box δεν πιανεις το ρολοι που λες με τπτ.

Πανω απο 1050mhz η καρτα δεν κραταει χωρις θροτλ.

Αν μας δωσει μια γραφικη στο 3dmark στα 1225/3654 θα το δουμε καλυτερα.

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] το τι δίνω δεν σημαίνει οτι το κρατάει βρε....Εδωσα 1225mhz ουτε κατα διάνυα τα κρατησε αυτα τα ρολογια!

Γιάννη δεν δίνω διαγράμματα man γιατί θα χάσω χρόνο τσάμπα....Oυτε θα ξανά ασχοληθούμε με το throttle. Το έχουμε χιλιο αναλύσει το θεμα!

Οτι δινω 1225mhz δεν σημαινει οτι τρεχει 1225mhz. Αυτο φαινεται με το mod bios που με 25mhz πανω βγαζει ενα 1000αρικο more στο performance. Γι αυτο και σας εδωσα και το αλλο score να το εχετε μαζι....

12003.jpg

Με τεσσερις ασσους στο μανικι εεε συγνωμη στο core μια κουτση Ati κοιταει μια κουτση Nvidia.

tfxi.jpg

AMD Radeon R9 290 video card benchmark result - Intel Core i7-4770K,ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS VI IMPACT

Ακομα ψαχνω να βρω τον λογο που η πρασινη φιμωσε τοσο πολυ το gk110 της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.