Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Aυτη η υπέρτατη τεχνολογία amd mantle που ειναι ρε παιδια ? :hehe:

Αμολυσανε τους σταβλίτες, πούλησαν τις κάρτες και τωρα μην τους ειδατε!

AMD’s Revolutionary Mantle -> :hehe:

AMD’s Revolutionary Mantle

Εμπερια ζωης!!!

Γιατί ρε διάολε - το είδες σε 2 λεπτά όλο; Ξεκίνα από το 26:00 και ύστερα άμα βαριέσαι να το δεις.

Long story short: no mantle: 10-15k batches. mantle 80k batches (batches = particle effects / models / μπλα μπλα).

mantle = 290 not bottlenecked by a 8350 στα 2 GHz. Καλύτερο multithread, εώς και 3 φορές καλύτερη απόδοση σε μερικά πράγματα (slides στο 39:20).

Γιατί ρε διάολε - το είδες σε 2 λεπτά όλο; Ξεκίνα από το 26:00 και ύστερα άμα βαριέσαι να το δεις.

Long story short: no mantle: 10-15k batches. mantle 80k batches (batches = particle effects / models / μπλα μπλα).

mantle = 290 not bottlenecked by a 8350 στα 2 GHz. Καλύτερο multithread, εώς και 3 φορές καλύτερη απόδοση σε μερικά πράγματα (slides στο 39:20).

Εχω χορτάσει με slides από ΑΜD. Στην πράξη στο pc μας να τα δω...

Εχω χορτάσει με slides από ΑΜD. Στην πράξη στο pc μας να τα δω...

Δεν είναι η AMD, η Oxide είναι (Civ V / C&C Kane's Wrath κτλ). Για τη μηχανή γραφικών τους μιλάνε.

Έλα πες την αλήθεια, δεν άνοιξες καν το video ..!

Aπο AMD δεν ανοίγω τίποτα, είναι αμπαλοι. 4 χρονια για να φτιάξουν το tearing στο desktop σε μονή κάρτα σε eyefinity! Kαλα για stutter εkει το έχουν παντρευτεί....

Ήμουν νιος και γέρασα περιμένοντας την ΑΜΔ!

Χαμός από το AMD True Surround System, όπου 1 ωρα παρουσίαση του έκαναν. Παραμιλάει η υφήλιος λένε... :p

Μόλις ανοίξαμε λίγο τους Τιτάνες και τις Ti οι plug and prayers (amdakides) πιάσανε από ένα λαγούμι και κρύφτηκαν στο 3d mark, στο unigine 4.0, Valley, Μetro Last Light, Metro 2033

image.jpg

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Μόλις ανοίξαμε λίγο τους Τιτάνες και τις Ti οι plug and prayers (amdakides) πιάσανε από ένα λαγούμι και κρύφτηκαν στο 3d mark, στο unigine 4.0, Valley, Μetro Last Light, Metro 2033

image.jpg

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

εχεις αρκετο χουμορ ομολογω.ΑΧΑΧΧΑΧΑ

αλλα προσβαλλεις ασυστολα.βεβαια μπορει να ειστε γνωστοι και να τα λες χαριτολογωντας:)

το σκλι τι κανει??? mining(να πω και γω τη βλακεια μου χεχεχεχχ)

Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Εχεις αρκετό χιούμορ ομολογώ!

Αλλα προσβάλλεις ασύστολα. Βεβαία μπορεί να είστε γνωστοί και να τα λες χαριτολογώντας!

:) το σκυλί τι κάνει? Mining (να πω και γω τη βλακεία μου xoxoxo)

Στο σουλούπωσα για να διαβάζετε ρε αδερφέ!

Μαιμουδοκαρτουλες των 1000 ευρω ποσταρουν μαιμουδοscore ...

n3nc.jpg

ουτε τα 2.49 ευρω δεν αντεχουν ...

Εχει προσφορα το 3dmark στο steam σε flash sale με 2.49 ευρώ για οποιον δε το εχει.
ουτε τα 2.49 ευρω δεν αντεχουν ...

Από την άλλη, τα posts στα forum που είναι δωρεάν, τα ξεσκίζουν. :hehe:

Δεν το ηξερα οτι μιλάνε και οι αμοιβάδες :hehe: ε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ? V for Ventouza!!!!

performance gpu score -> 14.003

perf_14_003.jpg

extreme gpu score -> 6.464

ex_6464.jpg

Πες στον αλλο με το τασακι οτι δεν εχει τυχη :hehe:

Περπατάω ανάμεσα στα ερείπια...

12121.jpg

....κάπου μέσα στα συντρίμμια είναι και ο κηπουρός με το κουβά του! :hehe:

Πες στον αλλο με το τασακι οτι δεν εχει τυχη :hehe:

Για τον αλλον με το τασακι δεν ξερω ...

Φορατε και οι δυο μαιμουδοbios οποτε η μαχη θα ειναι ιση ...

Αν θελει καποιος με official bios να δει τι μπορει να κανει μια Ati σε σχεση με μια Nvidia εγω ειμαι εδω.

Οχι μεσα απο φορουμ ποστ ομως αλλα διπλα διπλα ...

Reference R9 290 non X VS οτιδηποτε reference καθαρο φοραει gk110.

Τα κερδη απο τα στοιχηματα θα πανε για φιλανθρωπικο σκοπο λογω των ημερων ... :T:

Για τον αλλον με το τασακι δεν ξερω ...

Φορατε και οι δυο μαιμουδοbios οποτε η μαχη θα ειναι ιση ...

Αν θελει καποιος με official bios να δει τι μπορει να κανει μια Ati σε σχεση με μια Nvidia εγω ειμαι εδω.

Οχι μεσα απο φορουμ ποστ ομως αλλα διπλα διπλα ...

Reference R9 290 non X VS οτιδηποτε reference καθαρο φοραει gk110.

Τα κερδη απο τα στοιχηματα θα πανε για φιλανθρωπικο σκοπο λογω των ημερων ... :T:

Παντα βρίσκεις κατι να πεις για να δικαιολογήσεις τους κουβαδες που αγοραζεις! :hehe:

για παμε φωναχτά -> EVGA GTX Titan to rule them all!

να πεσει και το βιντεο παρακαλώ -> http://youtu.be/XIBKH7-KNM4

Παντα βρίσκεις κατι να πεις για να δικαιολογήσεις τους κουβαδες που αγοραζεις! :hehe:

για παμε φωναχτά -> EVGA GTX Titan to rule them all!

να πεσει και το βιντεο παρακαλώ -> GeForce GTX Titan - Announcement Trailer - YouTube

Το περιμενα οτι θα απαντησεις ετσι ...

Εσυ Ξερεις ...

Και εγω Ξερω ...

Θα σου πω κατι ομως κι αν θες το κρατας.

Και να εκανες το λαθος να εστηνες την καθαρη καρτουλα σου διπλα στην δικη μου δεν θα σου επαιρνα ΠΟΤΕ λεφτα.

Αρκετα εχασες με την ελευση των κουβαδων της Ati.

Το περιμενα οτι θα απαντησεις ετσι ...

Εσυ Ξερεις ...

Και εγω Ξερω ...

Θα σου πω κατι ομως κι αν θες το κρατας.

Και να εκανες το λαθος να εστηνες την καθαρη καρτουλα σου διπλα στην δικη μου δεν θα σου επαιρνα ΠΟΤΕ λεφτα.

Αρκετα εχασες με την ελευση των κουβαδων την Ati.

Όσο δεν πουλάω δεν χάνω φίλε μου, η κάρτα είναι στα χέρια μου και την χαίρομαι!

Πως ξερεις ποσο θα την κρατήσω εγώ? ...μήπως λες και τα άστρα ή το φλιτζάνι ?

Να ρωτησω εγω τωρα,Seb στο firestrike κλειστο δεν το ειχε το tesselation?? Νομιζω οτι στο Oc.net/Hwbot επιτρέπεται. Γενικα δεν ξερω αμα το παρακατω score ειναι καλο για μια R9 290,οποτε το παραθετω:

R9 290 1235/1600,Extreme Firestrike/With Tweaks allowed.

firestrike_no_tess_ultimate_oc.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.