Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Ετσι μου αρεσει ...

Οταν δεν μας βγαινουν τα νουμερακια ψαχνουμε ποσο βουβουζελα ειναι η κοκκινη σε σχεση με την πρασινη.

Δεν ξερω στον Ορεστη αν βγαινουν τα νουμερα εμενα παντος μια χαρα μου βγαινουν και ειναι πολυ αθορυβες ακουω μονο το νερακι να κυλαει μεσα τους :hehe::hehe::hehe:

Το παμε ειναι φτηνιαρα ειναι κουτση ειναι ζεστη ειναι βουβουζΕΛΑ και φωναζει στην reference πρασινουλα .... ΕΛΑΑΑΑΑΑ :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bPNHS8VHUfY]βουβουζΕΛΑ - ΕΛΑΑΑΑΑΑ[/ame] :hehe:

Δεν ξερω στον Ορεστη αν βγαινουν τα νουμερα εμενα παντος μια χαρα μου βγαινουν και ειναι πολυ αθορυβες ακουω μονο το νερακι να κυλαει μεσα τους :hehe::hehe::hehe:

Μη μας μπριζωνεις ρεεεεε ..... :hehe:

Γραψε μας ομως βρε Αζα οτι για να κρατησεις το max boost της reference πρασινης ακα 1006MHz θελεις φαν > 75%.

Γραψε μας ομως βρε Αζα οτι για να κρατησεις το max boost της reference πρασινης ακα 1006MHz θελεις φαν > 75%.

ψευτης alert!

gtx titan 1045mhz 70% το fan σε games ειμαι 65-69 βαθμους και max 73 σε λιωσιμο στο heaven. Στο μικρο κουτακι μου αυτα...

Αυτα που λες ειναι σε τερμα καλοκαιρι και αν...την Faildoza δεν την ειδαμε κατω απο το λιοπύρι του Αυγουστου. :hehe:

ειναι εντελοσ ατοπο να γραφονται απο καπιουσ θεματα για τισ reference βεβουζελεσ τισ κοκκινησ εταιριασ , οταν οι ιδιοι δεν ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ τισ reference βεβουζελεστισ πρασινησ εταιριασ , αλλα προτιμουν να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ μονο custoum υλοποιησεισ τισ πρασινησ εταιριασ.. το μονο που καταφερνουν ειναι να υποτιμουν τη νοημοσυνη τουσ..

ψευτης alert!

1045mhz 70% το fan σε games ειμαι 65-69 βαθμους και max 73 σε λιωσιμο στο heaven.

Αυτα που λες ειναι σε τερμα καλοκαιρι και αν...την Faildoza δεν την ειδαμε κατω απο το λιοπύρι του Αυγουστου. :hehe:

Μαιμουδοαπατη alert!

ειναι εντελοσ ατοπο να γραφονται απο καπιουσ θεματα για τισ reference βεβουζελεσ τισ κοκκινησ εταιριασ , οταν οι ιδιοι δεν ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ τισ reference βεβουζελεστισ πρασινησ εταιριασ , αλλα προτιμουν να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ μονο custoum υλοποιησεισ τισ πρασινησ εταιριασ.. το μονο που καταφερνουν ειναι να υποτιμουν τη νοημοσυνη τουσ..

image.jpg

κοιτα ομορφιες οι custum....:hehe:

Xp9HgCQ.jpg

Δεν πιστευω να πηγαινει για μενα αυτο φιλε μου γιατι πολυ απλα οι καρτες ρεφερενς την πρασινης ειδικα της 7 σειρας για ρεφερες κουλερ: 1oν Ειναι πολυ ησυχο.2ον Δεν προσπαθω να υποτιμησω την AMD πλακα στον [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] (Γιαννη) κανω και 3ον Δεν πηρα καστομ, ρεφερενς τις πηρα και στην πορεια επειδη εχω θεμα οταν βλεπω τις καρτες να ξεπερνανε τους 65 βαθμους εβαλα τα νερα.Την 780ti δεν προκειτε να την πειραξω προς το παρων.Εαν την εχω μεχρι το καλοκαιρι και δω θερμοκρασιες που ανεφερα και πανω τοτε αν αξιζει θα βαλω νερα και εκει! [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] σε μπριζωνω γιατι εχω δει κατι μπλοκακια για την κοκκινη βουβουζελα με κατι νησακια τουμπανο επανω με κοκκινα υγρα θα ειναι ΛΑΒΑΑΑΑ

Σου απαντησε η μαιμουδοαπατη σου:hehe::hehe::hehe:

μια εικονα χιλιαδες λεξεις...αυτο παει σε αυτους που λενε οτι δεν εχει μεγαλη ψήκτρα η Faildoza της AMD.

GTX Titan

image.jpg

AMD Faildoza R9-290X

image.jpg

Ολοκληρη εσωτερικη τοστιερα με delta fan και χτυπάει 90αρες.... Κριμα που δεν περασε απο την αρχή τις ψησταριές της accellero :hehe:

Nα πετας και κανενα λουκανικάκι χτυπάς και ενα ουζάκι οτι πρέπει!!!

LoL σοβαρα μοιαζει με μια παλια ψηστιερα hobby που εχω και ψηνω toast.Ειναι και heavy duty ψηνει και σουβλακια αμα λαχει.

Ποσο μυαλο θελει να καταλαβεις οτι αυτη η ψυκτρα μονο που δε κανει ειναι να διωχνει την θερμοτητα αλλα να την κραταει.Ελεος πολλοι εξυπνοι εκει στην AMD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.