Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Ενημερωτικά το Maxwell θα βγάλει πρώτα το μεσαίο τσιπάκι (αλλά gk104) και μετά το μεγάλο. Δηλαδή ο αντικαταστάτης του GK110 πάει για Q4 2014 στην ιδανική περίπτωση με το 2015 πολύ πιο σίγουρο.

I know γιαυτο και ΔΕΝ περιμενα οπως μου λενε πολλοι "μερικους μηνες" τις maxwell και παω σε 290. Δεν πιστευω οτι μεσα στον 1 χρονο μεχρι τα χριστουγεννα του 14 θα εχουν ερθει...

Ενημερωτικά το Maxwell θα βγάλει πρώτα το μεσαίο τσιπάκι (αλλά gk104) και μετά το μεγάλο. Δηλαδή ο αντικαταστάτης του GK110 πάει για Q4 2014 στην ιδανική περίπτωση με το 2015 πολύ πιο σίγουρο.

Λογικό είναι να μη χαλάσει το σερί του "αρμέγματος"

Και συ βλεπω που δεν σ αρεσουν τα φλασαρισματα δεν εχασες ευκαιρια...usb aaaarmm:hehe::hehe:

Ποιος σου ειπε οτι δεν μου αρεσουν.

Και με την 780 επαιξα και με αυτην θα παιξω.

Ξερεις πιο ειναι το θεμα ;

Στην πρασινη εψαχνα bios απο κιτσους ενω στην κοκκινη πηρα το bios της asus απο την μεγαλυτερη αδελφουλα της.

Στο δια ταυτα τωρα ο Χρηστος πηρε μια καρτουλα που out of the box πηρε ενα 20% χωρις μαιμουδιες.

Το ιδιο και εγω με την 780 μου.

Το ιδιο τωρα και με την 290 non X.

Δυστυχως για σενα λογω νερου και για τους κατοχους titan η λεξη μαιμου παει μαζι με τις καρτουλες.

Στο θεμα bios των πρασινων ενας ειναι ο "κουτσος" και μαλλον "κουτσαθηκε" γιατι επενεβη η πρασινη μαμα.Γιατι να ξεχασε να hackarei δε το κοβω ετσι στα καλα καθουμενα.

Θα κανω λιγο το δικηγορο του [MENTION=478]sebastian[/MENTION] αλλα 1 χρονο μετα η Titan συνεχιζει να ειναι κορυφη με extreme overclock.

Δυστυχως για σενα λογω νερου

Δεν ειναι δυστηχως:upside:

Ηξερα πολυ καλα τι παιζει με τις 780 , δεν την πηρα στην τυχη για να ειναι "δυστηχως"..:hehe:

Ο λογος που πηρα reference καρτα, ηταν οτι υπhρχαν τα "εργαλεια" να περασω το εμποδιο του TDP Limit που εχει βαλει η Nvidia στις reference καρτες και η υποστηριξη overvoltage απο το msi afterburer beta 14 και μετα...

Oποτε και μπορουσα να φερω την καρτα στα μετρα μου, οπως εγω ηθελα.

Αν δεν γινοταν τα παραπανω, δεν υπηρχε περιπτωση να παρω reference 780, ειτε θα ειχα μεινει με τις 2χ680 που ειχα, ειτε θα ειχα δωσει +100 ευρω για να παρω classified:T:

Για να ειμαστε οσο το δυνατον αντικειμενικοι (βλεπε Seb) με την ελευση της 290 non X με 400 ευρουλακια μόνο, αφησε Τιταν και 780 Ti ξεβρακ@τες.

Εγω αυτο βλεπω και εχω εντυπωσιαστει.

Για να είμαστε αντικειμενικοί, να αναφέρουμε ότι η απλή r9 290 δεν γίνεται να παίξει καθημερινά χωρίς aftermarket ψύκτρα.

Αναμένοντας τις custom, το κόστος υπολογίζεται στα ~370€ και 50-60+ για aftermarket ψύξη.

Πιο φθηνά ή στα ίδια με gtx 780 μεταχειρισμένη.

Δεν ειναι δυστηχως:upside:

Ηξερα πολυ καλα τι παιζει με τις 780 , δεν την πηρα στην τυχη για να ειναι "δυστηχως"..:hehe:

Κατσε ρε Πανο να καταλαβω δηλαδη.

Δυστυχως δεν ειναι ;

Δεν θα ηθελες η nvidia να ειχε δωσει αυτο το κατι παραπανω στο tdp για να μην τρεχεις στους κιτσους ;

Σου ειπα εγω οτι δεν ησουν γνωστης ;

Κατσε ρε Πανο να καταλαβω δηλαδη.

Δυστυχως δεν ειναι ;

Δεν θα ηθελες η nvidia να ειχε δωσει αυτο το κατι παραπανω στο tdp για να μην τρεχεις στους κιτσους ;

Σου ειπα εγω οτι δεν ησουν γνωστης ;

Oυσιαστιακα Γιαννη, στο δινει μεσο της classιfied αυτο το παραπανω tdp, αλλα σου ζηταει και +100 ευρωπουλα, αυτο λεω..

Δεν εχω θεμα εγω προσωπικα, να παιζω με custom bios εφοσον μπορω να ξεπερασω το προβλημα του tdp.

Αν δεν γινοταν να λυθει το θεμα tdp limit στις reference, ε δεν θα επαιρνα reference 780 αυτο λεω,δεν θα μου εκανε σαν καρτα πως το λενε.

Εφοσον μπορω να κανω την δουλεια μου με custom bios, προσωπικα χεστηκ@ αν ανοιγω το gpu-z και δεν γραφει nvidia το bios και γραφει καραμητρος.:fun:

Οσο για το γνωστης οχι δεν εννοουσα αυτο.

Σου εξηγησα οτι στην περιπτωση μου τουλαχιστον, το "δυστηχως" οσο αφορα τα custom bios δεν ισχυει, αυτο λεω.

Με το που εγινε το Unboxning της καρτα, μπηκε και το Usb πανω, ηταν προμελετημενο:p

Θα κανω λιγο το δικηγορο του [MENTION=478]sebastian[/MENTION] αλλα 1 χρονο μετα η Titan συνεχιζει να ειναι κορυφη με extreme overclock.

Πολλοι θελουν να εκθρονίσουν τον Τιτάνα [MENTION=163]Helly[/MENTION]. Αλλα κανένας δεν εχει τα προσόντα μέχρι τώρα...

Τους ρωταω λοιπον ολους αυτους: που πατε με τα τσουτσουνακια :hehe:

κλείστε tessellation, βάλτε amd optimized, κάντε κόκκινες αρκουδιες με τα γραφικά

...ο Τιτανας δεν χαμπαριαζει γιατι:

1. Εχει τα καλυτερα SCORE!

2. Exει την περισσότερη μνήμη με διαφορα!

3. Εχει αδυσώπητο DP Performance!

....next!

seb φτιάξε ρε φίλε ένα thread στο OCN & OCUK,συγκέντρωσε όλα αυτά που γράφεις εδώ σε παρακαλώ, και δώσε μας λινκ να γελάσουμε όλοι οι πικραμένοι

έχεις μεγάλο θέμα έτσι ;

....next!

βασικα δεν εχει μεγαλο θεμα,εχει κατι αλλο μικρο γιαυτο κανει ετσι

fanboy ftw

....next!

Καλό το uningine μόνο που στα πραγματικά games οποιαδήποτε 290 με 1150+ core στον κάνει τον Titana σου Νάνο στο λεπτό :jester:.

όσο για το DP performance τι να το κάνω από τη στιγμή που στο OpenCL ο Τιτάνας τρώει σφαλιάρες από την 7870 ενώ η 290 βγάζει σχεδόν 1 Litecoin (ήτοι 4$) την ημέρα μόνη της.

....next!

....τι μυρίζω, τι μυρίζω, [MENTION=10639]The_Blade[/MENTION], [MENTION=26519]dimosxania[/MENTION], [MENTION=134]kom[/MENTION]

image.jpg

.....πείτε το ντε, ωραίο άρωμα φοράτε!

Oυσιαστιακα Γιαννη, στο δινει μεσο της classιfied αυτο το παραπανω tdp, αλλα σου ζηταει και +100 ευρωπουλα, αυτο λεω..

Πανο ουτε η classified το λυνει απλα το απο το 106% αυτη δινει μεχρι 115%.

Στα ψιλα π.χ. 1300mhz@1.3ν παλι μαιμου θα θελει και αυτη..

seb φτιάξε ρε φίλε ένα thread στο OCN & OCUK,συγκέντρωσε όλα αυτά που γράφεις εδώ σε παρακαλώ, και δώσε μας λινκ να γελάσουμε όλοι οι πικραμένοι

έχεις μεγάλο θέμα έτσι ;

βασικα δεν εχει μεγαλο θεμα,εχει κατι αλλο μικρο γιαυτο κανει ετσι

fanboy ftw

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.