Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

αν ομως ειναι ψεματα τοτε εχουνε βγει τα amdfanboys-σκυλια παγανια για troll της ξεφτιλας :hehe:

Έχει ψυχολογικό πρόβλημα εσύ. Μέσα σε μια γραμμή καταφέρνεις να πεις κάποιους fanboys, troll της ξεφτίλας και σκυλιά. Ειλικρινά 15 smiles να βάλεις, πρέπει να έχει σοβαρό θέμα.

:dots:

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Έχει ψυχολογικό πρόβλημα εσύ. Μέσα σε μια γραμμή καταφέρνεις να πεις κάποιους fanboys, troll της ξεφτίλας και σκυλιά. Ειλικρινά 15 smiles να βάλεις, πρέπει να έχει σοβαρό θέμα.

:dots:

γενικα την amd σαν εταιρεια την εχω για τετοια!

[ame]

[/ame]

Εγώ θυμάμαι πως οριακά ήταν και στις GTX 570 και γενικά υπήρχε ένα θεματάκι .... στις δυο αυτές κάρτες.

Ετσι ειναι!

και καλά εκανε! Δικα της προϊόντα ειναι...

Ολα αυτα που κάνουμε ειναι με δικη μας ευθυνη! Το εχω πει χιλιαδες φορες...

...μην ζητάτε και τα ρέστα!

γενικα την amd σαν εταιρεια την εχω για τετοια!

Χ@στηκα για την AMD. Να προσέχεις τις εκφράσεις σου απέναντι σε ανθρώπους, αν και παίζει να μου απαντήσεις με ένα αντίστοιχο "χ$στηκες". Βγάζουμε ένα link με κάθε επιφύλαξη και έρχεσαι και μιλάς για σκυλιά; Τέλος πάντων μπορεί να το θεωρείς και μαγκιά.

590, κάρτα φωτιά... :haha:

Υ.Γ. ναι δεν κουράζομαι ποτέ να linkarω το συγκεκριμένο βίντεο... :p

Τα ρολογια τα βλεπεις ?

Οι ποσταρεις ετσι για να ποσταρεις! Μαλλον το δευτερο....

....και καλα επαθε που του κάηκε, μαμακες ήμασταν εμεις (εγω [MENTION=10015]csaris[/MENTION], [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]) που τα σκαγαμε για 2 χ 580gtx (οcαραμε και στο θεο, 900+ :hehe:)

Ετσι ειναι!

και καλά εκανε! Δικα της προϊόντα ειναι...

Ολα αυτα που κάνουμε ειναι με δικη μας ευθυνη! Το εχω πει χιλιαδες φορες...

...μην ζητάτε και τα ρέστα!

Κάτσε βρε SEB , από την μια μου λες πως καλά έκανε που έβαλε οριακά VRM με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά fail από κλοκάρισμα και από την άλλη κατηγορείς μανιωδώς της AMD που δεν έβαλε καλό COOLER στην 290/X για να κλοκάρεις και να έχεις ησυχία ....

καμμένες κάρτες VS θόρυβος δηλαδή ...

Την ίδια ώρα που μιλάς για custom bios στις 780/ΤΙΤΑΝ/ ΤΙ και συγκρίνεις τις κάρτες μόνο κλοκαρισμένες κ.λ.π.

Δεν είναι λίγο οξύμωρο ? Δεν νομίζεις ...?

Εγώ μαζί σου, ήθελε όμως η Nvidia να παίζουν μαμά οι κάρτες? Ας κλείδωνε τα πάντα ... και να το ανέφερε κιόλας ...

Κάτσε βρε SEB , από την μια μου λες πως καλά έκανε που έβαλε οριακά VRM με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά fail από κλοκάρισμα και από την άλλη κατηγορείς μανιωδώς της AMD που δεν έβαλε καλό COOLER στην 290/X για να κλοκάρεις και να έχεις ησυχία ....

Την ίδια ώρα που μιλάς για custom bios στις 780/ΤΙΤΑΝ/ ΤΙ και συγκρίνεις τις κάρτες μόνο κλοκαρισμένες κ.λ.π.

Δεν είναι λίγο οξύμωρο ? Δεν νομίζεις ...?

Αλλο η εταιρια και αλλο εμεις....

Καλα τι σχεση εχουν τα κουλερια της AMD που κανουν φασαρια και στα default της. Για μενα δεν υπαρχει AMD πια....στο μελλον αν και εφοσον που δεν το βλεπω την κοιταμε!

Της Nvidia ειναι τα προιοντα μαγκες, δεν ειναι δικα μου και δικα σας. Μας πουλαει κατι συγκεκριμενο....

Ποτε δεν κατηγορησα την Nvidia για το throttling (temp,tdp) ειναι δικη της επιλογη και δεν εγινε τυχαια. Δεν μου αρεσουν ομως εμενα και προσπαθω να βρω λυση.

Αν δεν εβρισκα λυση δεν πειραζει... παλι Nvidia θα επερνα :p για πολλους λογους!

Δεν ειμαι ξερεις αυτος που κλαίγεται εδω μεσα....αλλοι ειναι οι κλαουνες!

Αυτό που εχω κάνει με το bios περα απο το να τρεξω μερικα benchakia είναι να της δώσω μερικά watt αερα στο tdp (300) ωστε να μην κάνει throttling. Τα 1006/6004 ειναι το καθημερινό μου!

....και τις 580gtx με custom bios της ετρεχα! Παλια μου τεχνη λοιπον....

Αλλο η εταιρια και αλλο εμεις....

Καλα τι σχεση εχουν τα κουλερια της AMD που κανουν φασαρια και στα default της. Για μενα δεν υπαρχει AMD πια....στο μελλον αν και εφοσον που δεν το βλεπω την κοιταμε!

Της Nvidia ειναι τα προιοντα μαγκες, δεν ειναι δικα μου και δικα σας. Μας πουλαει κατι συγκεκριμενο....

Ποτε δεν κατηγορησα την Nvidia για το throttling (temp,tdp) ειναι δικη της επιλογη και δεν εγινε τυχαια. Δεν μου αρεσουν ομως εμενα και προσπαθω να βρω λυση.

Αν δεν εβρισκα λυση δεν πειραζει... παλι Nvidia θα επερνα :p για πολλους λογους!

Δεν ειμαι ξερεις αυτος που κλαίγεται εδω μεσα....αλλοι ειναι οι κλαουνες!

Έτσι όπως τα λες, AMD για σένα δεν υπήρχε ποτέ και ούτε θα υπάρξει. Βασικά αν η Nvidia φάει κανένα σουτ από την Χ86 πλατφόρμα(λέμε τώρα...) σε βλέπω να γίνεσαι φανατικός υποστηριχτής του Android :hehe:

Έτσι όπως τα λες, AMD για σένα δεν υπήρχε ποτέ και ούτε θα υπάρξει. Βασικά αν η Nvidia φάει κανένα σουτ από την Χ86 πλατφόρμα(λέμε τώρα...) σε βλέπω να γίνεσαι φανατικός υποστηριχτής του Android :hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: Eλεος ελιωσα στα γελια

Οσες AMD καρτες πηρα στην σειρα HD5000 δεν πειρατε ολοι μαζι εδω μεσα.... ασχετα που μετα εγω, [MENTION=10015]csaris[/MENTION], [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] και αλλοι τις βαλαμε στον πατο μας :hehe:

Οσες AMD καρτες πηρα στην σειρα HD5000 δεν πειρατε ολοι μαζι εδω μεσα.... ασχετα που μετα εγω, [MENTION=10015]csaris[/MENTION], [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] και αλλοι τις βαλαμε στον πατο μας :hehe:

Μην τον βλέπεις έτσι, ο Seb ήταν φανατικός AMDακιας (στις GPU) από την σειρά 58χχ και μέχρι την κυκλοφορία της σειράς 69χχ!

Το περίεργο είναι ότι ενώ οριμάζει αντί να κοκκινίζει (αλλα μήλο, ντομάτα κλπ), αυτός πρασινίζει.... :hehe:

To Ηitman σε 5760χ1080 χωρις ΑΑ βαραει ταβανια στην κουτση!!! :hehe:

image.jpg

HMA_2013_08_23_21_38_50_841.jpg

HMA_2013_08_23_21_45_40_406.jpg

3.300mb - 3.500mb με x16AA και (very high image quality απο driver)

Kυπουρε να σου δωσω μερικα gb να κανεις δουλεια! Shaders δεν χαριζω... :p

Απατη μου εγω βρηκα παραπανω gb σε καλη τιμη.

Με τον Χρησταρα δεν θερω τι θα κανουμε ... :hehe:

yzfe.jpg

Nvidia GeForce GTX 780 Ti review: Titan killer! - Hitman: Absolution - 5760x1080 (+ frame times) | Hardware.Info United States

Aφου το βαζεις που το βαζεις ρε Γιαννη βαλε και το υπολοιπο!:p:hehe:

ytnk.jpg

Καλα αυτοι ειπαμε τα παιρνουνε ...

Τι να σε κανω και σενα βρε Χρηστο ...

Δυο 290Χ περασες και καταφερες να μας δειξεις νουμερα απο Metro LL για ... :hehe:

Aς καταφερει να περασει την 780 στα 863mhz core και μετα βλεπουμε για οc.

Eνα μικρο τεστακι πριν φυγω για θροτλινκγ.

H Kαρτα εχει τρελο coil whine και την βλεπω για RMA asap!

1. Fan stock.

r50m.jpg

2. Fan 100%.

zgqb.jpg

Just an uber mode with R9 290X by zpaf.

3yts.jpg

[MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] Τακη οταν παρει ο καψουρης την καρτουλα κανονισε meeting.

Ενώ κάποιοι συνεχίζουν να βρίζουν την AMD για την "προβληματική κάρτα" κάποιες 780ΤΙ ήδη μας αποχαιρέτισαν με λίγες ώρες λειτουργίας...:hmm:

[updated] GTX 780 Ti Allegedly Being Suspended and Recalled in China - Possible Design Flaw Causes GPU Death

Mιλας για Galaxy η εταιρια ειναι τραγικοτατη

Και η 780 της ειχε σοβαροτατα προβληματα.Ειναι η μονη καρτα που σε πολλους εκανε ακαταλαβιστικα throttle εως και 500mhz o πυρηνας.Πιστευω οτι βαζουν οτι πιο χαλια υπαρχει απο ηλεκτρονικο πανω για να κοψουν κοστος.Μεχρι και ο skyn3t κατεβασε το HoF bios απο το Ocnet γι αυτο το λογο μεχρι να απαντουσε επισημα η εταιρια και ακομα περιμενουν.Ειναι καποιες εταιριες που για να γλιτωσεις το 10αρικο € πλεον γιατι για τετοια διαφορα τιμης μιλαμε πρεπει να σαι και πολυ μεγαλος ....

Oποιαδηποτε αλλη Ti να αγορασεις δε θα χεις κανενα προβλημα.Δε ακουστηκε τιποτα εκτος Κινας και κανενας δε ασχοληθηκε απο τις αλλες εταιριες με τα καραγκιοζιλικια της Galaxy.

Mιλας για Galaxy η εταιρια ειναι τραγικοτατη

Και η 780 της ειχε σοβαροτατα προβληματα.Ειναι η μονη καρτα που σε πολλους εκανε ακαταλαβιστικα throttle εως και 500mhz o πυρηνας.Πιστευω οτι βαζουν οτι πιο χαλια υπαρχει απο ηλεκτρονικο πανω για να κοψουν κοστος.Μεχρι και ο skyn3t κατεβασε το HoF bios απο το Ocnet γι αυτο το λογο μεχρι να απαντουσε επισημα η εταιρια και ακομα περιμενουν.Ειναι καποιες εταιριες που για να γλιτωσεις το 10αρικο € πλεον γιατι για τετοια διαφορα τιμης μιλαμε πρεπει να σαι και πολυ μεγαλος ....

Oποιαδηποτε αλλη Ti να αγορασεις δε θα χεις κανενα προβλημα.Δε ακουστηκε τιποτα εκτος Κινας και κανενας δε ασχοληθηκε απο τις αλλες εταιριες με τα καραγκιοζιλικια της Galaxy.

Τουλάχιστον οι συνεργάτες της AMD πχ powercolor δεν κάνουν τέτοια λάθη...

Ασε για την Amd εκει αν αγορασεις XFX,Powercolor και HIS εχεις και 50% πιθανοτητα να παρεις coil whine δωρο...Been there done that...

Κοινως σε αντιθεση με τις μητρικες που σπανια βλεπεις προβληματικα batch πια και ακομα και στο 50αρικο € υπαρχει αξιοπρεπια,στις καρτες γραφικων τρεχεις και δε φτανεις ειδικα αν εισαι overclocker.

θες να μιλησουμε για AMD [MENTION=3441]Aris137[/MENTION] και για ΑΠ-ΑΤΙ ?

Ξερεις ποσες ΑΜD 5970 αλλαξα της Sapphire με χαλασμενο το 1 dvi port ? 3 κομματια παρακαλω!

650 ευρω καρτα γραφικων και ετρεχα για RMA.

Ειχε γινει χαμος με τα ΝΕΚΡΑ DVI τους.....

Καλα μην πουμε για την 5870 που σε EYEFINITY αναβόσβηναν τα μονιτορ σαν χριστουγεννιάτικο δεντρο.... Sapphire παρακαλω!

...και φλασαραμε bios για να δινουμε more ρευμα στις εξοδους τους :hehe:

To μαμαμε λιγο το θεμα αλλα MSI,EVGA,ASUS ειναι αρκετα solid για οποιον ψαχνει κατι και απο τις 2 εταιριες.Ελαχιστα ακουγονται γι αυτους τελευταια.Αντιθετα gigabyte εχει αρχισει να αναπολει τις δοξες του παρελθοντος :boxed::p:p οι υπολοιποι ειναι μη σου κατσει λαχειο αλλα γενικα δε θα το ρισκαρα ακομα και 50ευρω κατω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.