kyr.. Νοέμβριος 6, 2013 #501 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Αστους kyr! Eχει φαση....Ακομα δεν την είδαμε, Τitanokiller την βάπτισαν.... Για παπάδες σας βλέπω! 10 μηνες βαπτίζετε ΤιτανοKillers. Κλαιω απο τα γελια!!! για την 780ti λες? αλλος τιανοκιλερ δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 6, 2013 #502 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 για την 780ti λες? αλλος τιανοκιλερ δεν υπαρχειΓια να γίνει Τitanokiller θα πρεπει να εχει 2880 shaders και ρολογια στα 1800+mhz. Αλλιως δεν την βλέπω να κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 6, 2013 #503 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Για να γίνει Τitanokiller θα πρεπει να εχει 2880 shaders και ρολογια στα 1800+mhz. Αλλιως δεν την βλέπω να κάνει τίποτα.ε" τι δεν εχει? 2880 shaders Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 6, 2013 #504 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Για να γίνει Τitanokiller θα πρεπει να εχει 2880 shaders και ρολογια στα 1800+mhz. Αλλιως δεν την βλέπω να κάνει τίποτα. Τι ρολογια να εχει?:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 6, 2013 #505 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Φοβάμαι μην δούμε την 780ΤΙ με ένα +15% πάνω σε όλα τα games και benches..Θα δούμε τότε τι θα λέμε για τις TITANS.Θεωρώ αποτυχία να βγάζει την υπέρτατη κάρτα πριν 10 μήνες και να την καταργεί με μια νέα 780 και φυσικά σε πολύ καλύτερη τιμή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 6, 2013 #506 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Τι ρολογια να εχει?:hehe: Moνο ετσι θα παρει τα σκορια απο το GTX Titan. Αλλιως μην περιμενεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsoureki Νοέμβριος 6, 2013 #507 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Φοβάμαι μην δούμε την 780ΤΙ με ένα +15% πάνω σε όλα τα games και benches..Θα δούμε τότε τι θα λέμε για τις TITANS.Θεωρώ αποτυχία να βγάζει την υπέρτατη κάρτα πριν 10 μήνες και να την καταργεί με μια νέα 780 και φυσικά σε πολύ καλύτερη τιμή!!Ακριβώς αυτό. Σκας το χιλιάρικο και σε δέκα μήνες δεν παίρνεις ούτε τα μισά πίσω.Το χειρότερο όμως είναι τα γελοία benchmarks που βγαίνουν στη φόρα για να αποδειχθεί πόσο λογική αγορά ήταν μια Titan. Επιδόσεις στα ίδια decibel, επιδόσεις σε όμοια fan speed και κλάφτα Χαράλαμπε. Λογικά η επόμενη κίνηση θα είναι επιδόσεις με ίδια αεροδυναμική ψύκτρας, επιδόσεις για ίδιες εκπομπές CO2 και τέλος επιδόσεις για όταν πετάς το pc από τον ίδιο όροφο. Δεν μπορεί σε όλο και κάποιον από αυτούς τους "χωρίς-νόημα" δείκτες θα υπερέχουν οι πράσινες υπερ-κάρτες.Για το 500άρικο που πάει άκλαφτο βέβαια, ούτε λόγος. Αμελητέο ποσό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Νοέμβριος 6, 2013 #508 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Φοβάμαι μην δούμε την 780ΤΙ με ένα +15% πάνω σε όλα τα games και benches..Θα δούμε τότε τι θα λέμε για τις TITANS.Θεωρώ αποτυχία να βγάζει την υπέρτατη κάρτα πριν 10 μήνες και να την καταργεί με μια νέα 780 και φυσικά σε πολύ καλύτερη τιμή!!Πολύ δύσκολο το +15% για εμένα. Ενα 5-8% καθαρό θα είναι μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 6, 2013 #509 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Πρώτη εμφάνιση της Gigabyte GeForce GTX 780 Ti! +8% με 12% αναλογα σε game και αναλυση θα ειναι μπροστα απο τον Τιτανα. (+5% για τους 192 shaders 2688 -> 2880 και +5% για τα ρολογια 875mhz -> 925mhz.) Βεβαια μην ξεχναμε και τις μνημες που θα δωσουν κατι επιπλεον (Αν και οι μνημες των GTX Titan πανε 7,5ghz ολες) .....5% πάνω απο τον Τιτανα στα ιδια ρολόγια με 3gb ram ομως και πετσοκομμένα double flops. Θεωρώ τα 700 ευρω ειναι πολλα. Επρεπε σε αυτη την τιμη να ειχε 6gb. Αλλα ολοι ξερουμε οτι Δεκεμβριο θα ερθει ο Ατλαντας με +10% πανω τα ρολογια και με 6GB στα 1000 ευρω. Το ξερουμε το εργο.... http://www.guru3d.com/articles_pages/call_od_duty_vga_graphics_performance_benchmark,7.html :hehe: η μπουρδα με τα χειροτερα γραφικα παει με 50 fps....ρε πλακα μας κανουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 6, 2013 #510 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Moνο ετσι θα παρει τα σκορια απο το GTX Titan. Αλλιως μην περιμενεις...Seb αν η Ti ερθει με 2880 shaders (που ολα αυτα δειχνουν) μην κανεις ονειρα, θα ειναι ταχυτερη απο τιταν ακομη και στο ιδιο ρολοι με ΤΙΤΑΝ την βγαλει, απλη λογικη..Ακριβώς αυτό. Σκας το χιλιάρικο και σε δέκα μήνες δεν παίρνεις ούτε τα μισά πίσω.Αν και ειμαι απο αυτους που το 1000αρικο το θεωρουσε υπερβολικο για την καρτα απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της.Θα πω ομως, πως ακομη και σημερα, 10 ολοκληρους μηνες μετα, η ΤΙΤΑΝ, συνεχιζει να κραταει τα σκηπτρα της πιο γρηγορης μονοπυρηνης καρτας...Προσωπικα αν ειχα δωσει το 1000αρικο για ΤΙΤΑΝ πριν 10 μηνες δεν θα με πειραζε τοσο η καθοδος των τιμων σημερα, σχεδον ενα χρονο μετα, φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι αυτο στον κοσμο της τεχνολογιας, αναμενομενο...Αυτο που θα με πειραζε ομως, θα ηταν αν μια εβδομαδα πριν ειχα δωσει 600 ευρωπουλακια για 290Χ με το launch της , και ξαφνικα προχθες η AMD μου σερβιρε ακριβως το ιδιο προιον "καρμπον" σαν τεχνολογια-καρτα, αλλα με μολις 5% χειροτερες επιδοσεις(λεγε με 290pro) λιγο κατω απο τα 400 ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 6, 2013 #511 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Seb αν η Ti ερθει με 2880 shaders (που ολα αυτα δειχνουν) μην κανεις ονειρα, θα ειναι ταχυτερη απο τιταν ακομη και στο ιδιο ρολοι με ΤΙΤΑΝ την βγαλει, απλη λογικη..γιατι λεω κατι διαφορετικο ? Στα ιδια ρολογια +5% βαρια 6% πανω θα ειναι απο τον Τιτανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 6, 2013 #512 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 GeForce GTX 780 GHz Edition No Unicorn, a Gigabyte SKU | techPowerUp Ποιος κάνει copy τώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 6, 2013 #513 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Seb αν η Ti ερθει με 2880 shaders (που ολα αυτα δειχνουν) μην κανεις ονειρα, θα ειναι ταχυτερη απο τιταν ακομη και στο ιδιο ρολοι με ΤΙΤΑΝ την βγαλει, απλη λογικη..Αν και ειμαι απο αυτους που το 1000αρικο το θεωρουσε υπερβολικο για την καρτα απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της.Θα πως ομως, πως ακομη και σημερα, 10 ολοκληρους μηνες μετα, η ΤΙΤΑΝ, συνεχιζει να κραταει τα σκηπτρα της πιο γρηγορης μονοπυρηνης καρτας...Προσωπικα αν ειχα δωσει το 1000αρικο για ΤΙΤΑΝ πριν 10 μηνες δεν θα με πειραζε τοσο η καθοδος των τιμων σημερα, σχεδον ενα χρονο μετα, φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι αυτο στον κοσμο της τεχνολογιας, αναμενομενο...Αυτο που θα με πειραζε ομως, θα ηταν αν μια εβδομαδα πριν ειχα δωσει 600 ευρωπουλακια για 290Χ με το launch της , και ξαφνικα προχθες η AMD μου σερβιρε ακριβως το ιδιο προιον "καρμπον" σαν τεχνολογια-καρτα, αλλα με μολις 5% χειροτερες επιδοσεις(λεγε με 290pro) λιγο κατω απο τα 400 ευρω..Καλά αυτό δεν το περίμενα κι εγώ..Οι διαφορές τους είναι αμελητέες.290nonX κι από μένα δαγκωτό.Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της Χ εκτός κι αν μας επιφυλάσσουν κάτι με τις custom και δεν το ξέρουμε ακόμη...που δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 6, 2013 Author #514 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Δε διαφωνώ, αλλά πες μου, ποιος ο λόγος ύπαρξης της 290x αν δεν έχει σημαντική διαφορά από το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 6, 2013 #515 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 GeForce GTX 780 GHz Edition No Unicorn, a Gigabyte SKU | techPowerUpΠοιος κάνει copy τώρα??? Ωραια για τους λατρεις του official bios λοιπον, ενα τσαμπα +10% επιδοσεις στις reference 780 με φλασαρισμα του Bios της GHZ:hehe: Oι υπολοιποι ετσι και αλλιως εχουμε καλυτερο Bios απο αυτο που θα εχει η ghz:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Νοέμβριος 6, 2013 #516 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Δε διαφωνώ, αλλά πες μου, ποιος ο λόγος ύπαρξης της 290x αν δεν έχει σημαντική διαφορά από το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο;Πραγματικά δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία του τι μας επιφυλάσσει η AMD...Ελπίζω μέχρι τέλη του 13 να έχουμε καταλάβει τον λόγο.Το πιο πιθανό για μένα είναι οι δυνατότητες σε oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Νοέμβριος 6, 2013 #517 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Sebastian γιατί έχεις φαγωθεί να δικαιολογησεις την αγορά σου; δεν σου συνέβει τίποτα το πρωτόγνωρο. Όπως οι Porsche Cayenne που πωλούνται πλέον 15 χιλιάρικα, έτσι και η καρτα σου έφαγε τρελό devalue. Και η δικιά μου το έπαθε (μετά από 1.5 χρόνο βέβαια ) αλλά δεν κάνω έτσι. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 7, 2013 #518 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Sebastian γιατί έχεις φαγωθεί να δικαιολογησεις την αγορά σου; δεν σου συνέβει τίποτα το πρωτόγνωρο. Όπως οι Porsche Cayenne που πωλούνται πλέον 15 χιλιάρικα, έτσι και η καρτα σου έφαγε τρελό devalue. Και η δικιά μου το έπαθε (μετά από 1.5 χρόνο βέβαια ) αλλά δεν κάνω έτσι.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk οταν θα δωσω την δικια μου θα εχει πεσει και αλλο η αξια της. Οποτε δεν με νοιαζει.... Το devaleu ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει σε τεχνολογικά προϊόντα. Οταν θελω κατι το θελω τωρα... ....το HTC one, το πηρα 640 ευρω εαν το επερνα μετα απο 5 μηνες θα εδινα 440 ευρω! Ενδιαφερει καποιον αλλο περισσότερο η τσεπη μου απο εμενα τον ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Νοέμβριος 7, 2013 #519 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 οταν θα δωσω την δικια μου θα εχει πεσει και αλλο η αξια της. Οποτε δεν με νοιαζει....Το devaleu ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει σε τεχνολογικά προϊόντα. Οταν θελω κατι το θελω τωρα.......το HTC one, το πηρα 640 ευρω εαν το επερνα μετα απο 5 μηνες θα εδινα 440 ευρω! Ενδιαφερει καποιον αλλο περισσότερο η τσεπη μου απο εμενα τον ιδιο.Ναι ρε φίλε μαζί σου, αλλά γιατί επιμενεις τόσο φανατικά; Τι κι αν έχει καλύτερη κάρτα η μια, τι κι αν έχει η άλλη την κάθε χρονική στιγμή, είναι άνευ σημασίας! Την ερώτηση την κάνω σε σένα χωρίς να είσαι ο μόνος που φανατιζεται εδώ μέσα. Απλά είσαι ο ποιο διάσημος!Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 7, 2013 #520 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Ναι ρε φίλε μαζί σου, αλλά γιατί επιμενεις τόσο φανατικά; Τι κι αν έχει καλύτερη κάρτα η μια, τι κι αν έχει η άλλη την κάθε χρονική στιγμή, είναι άνευ σημασίας! Την ερώτηση την κάνω σε σένα χωρίς να είσαι ο μόνος που φανατιζεται εδώ μέσα. Απλά είσαι ο ποιο διάσημος!Sent from my GT-N7100 using TapatalkΔεν επιμένω σε κατι. Εσείς έχετε σκαλώσει με την τιμη της GTX Titan λες και δεν υπάρχουν άλλες κάρτες. Η Gtx Titan υπάρχει λόγος που έχει τόσο υψηλή τιμη ακομα και σημερα. Μιλαμε για ευκαιριες ? Με 485 ευρω...Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC | Skroutz.gr1200mhz+ core καρφωτά και αθόρυβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.