Jump to content

VGA Διαξιφισμοί

astrolabos

Recommended Posts

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] ετοιμάσου και παρε θέση στις αγγελίες βλεπω κινητικότητα απο τον κηπουρο!

Ναι αλλα μονο κοκκινες βλεπω διωχνει, την πρασινη την θελει καβατζα για παν ενδεχομενο:hehe::hehe:

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Αφου οι Ευρωπαίοι σ αφήσανε χωρις καρτα ειναι ωρα [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] να την παρεις! Να τος ο [MENTION=10015]csaris[/MENTION], πάει σε Άτλαντα!

Αγαπη εγω ψωνισα απο χθες βραδυ ... http://www.thelab.gr/1063586868-post2387.html

Εδωσα κατι παραπανω :p για την asus γιατι δεν τα παω καλα με τα flashαρισματα.

Αληθεια εσυ σε πια version του skynet εχεις φτασει ; :hehe:

Χρηστο βουρ για Ti ... ο μαιμουδοskynet εχει βγαλει ηδη bios.

Ναι αλλα μονο κοκκινες βλεπω διωχνει, την πρασινη την θελει καβατζα για παν ενδεχομενο:hehe::hehe:

τζίφος μάλλον. Δεν τον βλεπω να δίνει την πρασινουλα....

Θα κρατήσει την πρασινη και θα παρει και την κόκκινη απο τον [MENTION=10015]csaris[/MENTION].

τζίφος μάλλον. Δεν τον βλεπω να δίνει την πρασινουλα....

Θα κρατήσει την πρασινη και θα παρει και την κόκκινη απο τον [MENTION=10015]csaris[/MENTION].

Την θελει να την βαλει για physics κατω απο την 290:hehe:

edit παλι ακυρο ξεχασα ξανα την Impact, ρε Γιανη πηγαινε παρε καμια μητρικη, αυτο ειναι μινιατουρα μητρικης:hehe::hehe:

Την θελει να την βαλει για physics κατω απο την 290:hehe:

edit παλι ακυρο ξεχασα ξανα την Inpact, ρε Γιανη πηγαινε παρε καμια μητρικη, αυτο ειναι μινιατουρα μητρικης:hehe::hehe:

Να σου πω οτι το σκεφτηκα ...

Δυσκολα θα μεινω με μια 290 non X. :T:

Να σου πω οτι το σκεφτηκα ...

Δυσκολα θα μεινω με μια 290 non X. :T:

Tσιμπα μια μητρικη να πας για cf !

Για μενα παντως που δεν βαριεμαι να φλασαρω μου βγαινει 700 ευρω το CF:hehe:

Τα μεταφορικα απο αυτο το site ποσο ειναι?:hehe:

Tσιμπα μια μητρικη να πας για cf !

Για μενα παντως που δεν βαριεμαι να φλασαρω μου βγαινει 700 ευρω το CF:hehe:

Τα μεταφορικα απο αυτο το site ποσο ειναι?:hehe:

Μπορει να μη φοβασαι το flashαρισμα αλλα εγω φοβαμαι το giga whine ... :hehe:

Την πηρε φιλος για μενα και θα μου την στειλει αυτος.

Για mindfactory αν θυμαμαι καλα ειναι κανα 30αρι αλλα θελουν εμβασμα και εχουν και μεγαλους χρονους παραδοσης.

Μπορει να μη φοβασαι το flashαρισμα αλλα εγω φοβαμαι το giga whine ... :hehe:

Την πηρε φιλος για μενα και θα μου την στειλει αυτος.

Για mindfactory αν θυμαμαι καλα ειναι κανα 30αρι αλλα θελουν εμβασμα και εχουν και μεγαλους χρονους παραδοσης.

Tο σκεφτηκα και γω, εκανα edit Το ποστ και εβαλα την saphire:hehe:

Πολλα ζητανε μου παει 730:hehe:

Εδω δεν με φτάνεις με αζωτο στο valley και unigine. Oι customs θα σε σωσουν :p

Με την 9800GT? Να σου πω πιθανόν. Αν λέγαμε για κανένα benchmark όπου χρησιμοποιεί PhysX ίσως ο συνδυασμός υπερδύναμης της oc 9800GT που έχω αυτή την περίοδο με την oc GT240 για PhysX, να ήταν αρκετός για να σε απειλήσω, αλλά στο Valley με την 9800GT μόνη της, πιθανόν ούτε με άζωτο δεν σε φτάνω. :p

Δεν κάνω πλάκα ως προς το hardware. Αυτή την περίοδο έχω 9800GT και GT240 στο ....γκουχ....γκουχ.... gaming PC. Σε 720p είμαι με average πάνω από 40fps στο Borderlans 2 και high settings πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Βασικά και που το φορτώνει μου έκανε εντύπωση

:hehe:

Με την 9800GT? Να σου πω πιθανόν. Αν λέγαμε για κανένα benchmark όπου χρησιμοποιεί PhysX ίσως ο συνδυασμός υπερδύναμης της oc 9800GT που έχω αυτή την περίοδο με την oc GT240 για PhysX, να ήταν αρκετός για να σε απειλήσω, αλλά στο Valley με την 9800GT μόνη της, πιθανόν ούτε με άζωτο δεν σε φτάνω. :p

Δεν κάνω πλάκα ως προς το hardware. Αυτή την περίοδο έχω 9800GT και GT240 στο ....γκουχ....γκουχ.... gaming PC. Σε 720p είμαι με average πάνω από 40fps στο Borderlans 2 και high settings πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Βασικά και που το φορτώνει μου έκανε εντύπωση :hehe:

Εδω εγω ξερω δυο αλανια που καιγονται στο gaming εδω και μερες με κατι gtx460.

Ονοματα δεν λεω ... οικογενειες δεν θιγω ... :hehe:

Ασε τον αλλον ... προχθες ξεχασε να βαλει το fanακι manual και ... στο stuttering. :whistling

Και από την άλλη κάποιοι λένε πως η AMD σκότωσε την 290Χ με την κυκλοφορία της 290nonX και δεν βλέπουν την "γενοκτονία" της Nvidia!!!Ποιος θα πάρει ΤΙΤΑΝ όταν η 780 θα κάνεις ας πούμε το πολύ 800 και θα της ρίχνει σε όλα???

Άργησε ο τύπος. Όποιος και αν είναι. Δύσκολα θα βρει αγοραστή στα 600€ μια μέρα πριν την παρουσίαση της Ti.

Γι αυτο νομιζεις δεν πουλιέται ο συγκεκριμένος Τιτανας ? :p

Ο αλλος που εδωσε εφυγε αερα γιατι ήταν απο Ελλάδα (κρίμα που δεν τον πρόλαβα)....Αλλα γι αυτον ποιος μπλέκει με ονομαστική απόδειξη απο amazon.de!

[MENTION=3441]Aris137[/MENTION] 10 μηνες ειναι ο τιτανας στην αγορα

Αστους kyr! Eχει φαση....

Ακομα δεν την είδαμε, Τitanokiller την βάπτισαν....

Για παπάδες σας βλέπω! 10 μηνες βαπτίζετε ΤιτανοKillers.

Κλαιω απο τα γελια!!! :hehe:

image.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.