zpaf Νοέμβριος 5, 2013 #441 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Καλα ασε οι τατιτανες εχουν κατεβασει και πινακιδες λογω τεκμηριου εδω και καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #442 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Σκεφτηκα να γελαγαμε λιγο παραπανω ... Αυτοι Γιαννη κατι λενε για κοστουμια, σμοκιν, για reference για τιμες κτλ... Εγω το κουστουμι παντως το εχω πανετοιμο, το εχω παρει απο το καθαριστηριο και το εχω καθαρο και σιδερωμενο, για τα πιο πανω κοστουμια δεν ξερω [MENTION=478]sebastian[/MENTION] τασακι πηρες η ακομα? Στειλτη μου να στην τεσταρω στο νερο, τσιμπησα και αλλο τασακι, αχρειαστο να ειναι Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Νοέμβριος 5, 2013 #443 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Η καρτα ειναι φολα,ουτε τα default δεν κραταει σε Crysis 3 πεφτει και 200 Mhz κατω,αν επρεπε να περασουν κοντα 2 χρονια να χτυπησει η κοκκινη τη πρασινη,σε τεχνολογια πρασινης που ηταν ηδη ετοιμη(απο προπερσι) αλλα που δεν την ειδαμε εξ αρχης και καλα κανανε να αρμεξουν οσο μπορουν τοτε το μελλον ειναι δυσοιωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 5, 2013 #444 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αυτοι Γιαννη κατι λενε για κοστουμια, σμοκιν, για reference για τιμες κτλ... Μεγαλο το διλημμα ... Δυο non X με τα τασακια τους ή μια τατιανα μαιμου flashαρισμενη βουβουζελα στα ιδια λεφτα ... Μην μου κανεις αντιλογο με την κουτση εγω θελω το καλυτερο ... καρια κοκκινη μας το κλεισες το σπιτι ... :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #445 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Μεγαλο το διλλημα ...Δυο non X με τα τασακια τους ή μια τατιανα μαιμου flashαρισμενη βουβουζελα στα ιδια λεφτα ... Μην μου κανεις αντιλογο με την κουτση εγω θελω το καλυτερο ... καρια κοκκινη μας το κλεισες το σπιτι ... :happy2: Αμα εισαι τοσο απαιτητικος χρηστης θα πλερωκεις φιλε μου Ρε Γιαννη, δεν παραγγελνουμε 4 κομματια Non χ , απο 2 ο καθενας λεω γω να τελειωνουμε Λεγε αν ειναι να βαλω αγγελια την 780 στα 300 μαζι με το Block σημερα, αυριο μπορει να κανει 200 ευρω:hehe: Εdit ακυρο το ποστ, ξεχασα το μυγοχεσμ@ την inpact, δεν γινετε cf:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #446 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Η καρτα ειναι φολα,ουτε τα default δεν κραταει σε Crysis 3 πεφτει και 200 Mhz κατω,αν επρεπε να περασουν κοντα 2 χρονια να χτυπησει η κοκκινη τη πρασινη,σε τεχνολογια πρασινης που ηταν ηδη ετοιμη(απο προπερσι) αλλα που δεν την ειδαμε εξ αρχης και καλα κανανε να αρμεξουν οσο μπορουν τοτε το μελλον ειναι δυσοιωνο... ....το Maxwell θα ριξει τρελες φαπες σε κοκκινους σβερκους αλλα θα γδαρει και πρασινες τσεπες! Εμεις οι πράσινοι αντεχουμε απο τσεπη, οι κοκκινοι δεν ξερω εαν αντεχουν απο σβερκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 5, 2013 #447 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αμα εισαι τοσο απαιτητικος χρηστης θα πλερωκεις φιλε μουΡε Γιαννη, δεν παραγγελνουμε 4 κομματια Non χ , απο 2 ο καθενας λεω γω να τελειωνουμε Λεγε αν ειναι να βαλω αγγελια την 780 στα 300 μαζι με το Block σημερα, αυριο μπορει να κανει 200 ευρω:hehe: Εdit ακυρο το ποστ, ξεχασα το μυγοχεσμ@ την inpact, δεν γινετε Εσενα ποσα χρονια εγγυηση εχει η δικη σου δυο ή τρια ; Εμενα εχει δυο ... θα την βαλω στα 250 και αν φυγει εχει καλως αλλιως θα την βαλω διπλα στην 8800GT που μου εμεινε για τον ιδιο ακριβως λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #448 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Εσενα ποσα χρονια εγγυηση εχει η δικη σου δυο ή τρια ;Εμενα εχει δυο ... θα την βαλω στα 250 και αν φυγει εχει καλως αλλιως θα την βαλω διπλα στην 8800GT που μου εμεινε για τον ιδιο ακριβως λογο. Εμενα 3 χρονια εχει, δεν παιρνουμε τυχαιες υλοποιησεις Τι λες το χω το 300αρι μαζι με το μπλοκ η δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #449 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Εμενα 3 χρονια εχει, δεν παιρνουμε τυχαιες υλοποιησειςΤι λες το χω το 300αρι μαζι με το μπλοκ η δυσκολα Στειλε μηνυμα σε Καρμεν... νομιζω τα 300 ευρω θα στα δωσει! ....αν και σαν ωραίο φυλο εχει ακριβά γούστα (gtx titan) ρε παιδι μου ! Κηπουρέ εχω ενα καμενο δίσκο της western τι λες ανταλλάσσουμε με το σαπακι της Palit ? Δεν βλεπω να αγοράζετε καρτες οι κοκκινοι... μπουρου μπουρου και απο τηγανίτα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #450 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Κηπουρέ εχω ενα καμενο δίσκο της western τι λες ανταλλάσσουμε με το σαπακι της Palit ? ...αμα δεν ηταν καμμενος ο δισκος θα σου εδινα την δικη μου, στειλτον rma πρωτα τον δισκο και το βλεπουμε μετα:hehe: ...εκτος αν το προχωρησεις με τον [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] και βολευεται και με καμμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 5, 2013 #451 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Δεν βλεπω να αγοράζετε καρτες οι κοκκινοι... μπουρου μπουρου και απο τηγανίτα τιποτα! ε οι πιο πολλοι μαλλον περιμενουν το δεμα με την classified στα 700€ που προτεινες σαν εξυπνη αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 5, 2013 #452 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αυτοι Γιαννη κατι λενε για κοστουμια, σμοκιν, για reference για τιμες κτλ...Εγω το κουστουμι παντως το εχω πανετοιμο, το εχω παρει απο το καθαριστηριο και το εχω καθαρο και σιδερωμενο, για τα πιο πανω κοστουμια δεν ξερω Καλα αλλαξα γνωμη τωρα που ειδα το μαυρο κοστουμακι το θελω για την δικια μου να την κανω sexy με γοβα στιλετο:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2013 #453 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Στειλε μηνυμα σε Καρμεν... νομιζω τα 300 ευρω θα στα δωσει! ....αν και σαν ωραίο φυλο εχει ακριβά γούστα (gtx titan) ρε παιδι μου ! Κηπουρέ εχω ενα καμενο δίσκο της western τι λες ανταλλάσσουμε με το σαπακι της Palit ? Δεν βλεπω να αγοράζετε καρτες οι κοκκινοι... μπουρου μπουρου και απο τηγανίτα τιποτα! Οι κοκκινοι μαζευουν λεφτα για του χρονου οπου θα εχουν τελειοποιθει οι τωρινες και θα αγοραζουμε στα 150 με 200 τις 290 η και με 350 τις 390 Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone και δεν εχω ορθογραφικο ελενχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #454 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Καλα αλλαξα γνωμη τωρα που ειδα το μαυρο κοστουμακι το θελω για την δικια μου να την κανω sexy με γοβα στιλετο:tongue: Αν τελικα δεν κανω sli, δικο σου το μαυρο κοστουμακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #455 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αν τελικα δεν κανω sli, δικο σου το μαυρο κοστουμακι κάτσε γιατί ψήνομαι και εγώ Μας βλεπω πολλα τα κορακια για το μαυρο κουστούμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 5, 2013 #456 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 κάτσε γιατί ψήνομαι και εγώ Μας βλεπω πολλα τα κορακια για το μαυρο κουστούμι! Εσυ δεν εχεις τιποτα ρε απο κυκλωμα υδροψυξης στο συστημα σου, (τρομπες, ψυγεια, δοχεια κτλ κτλ.) Παρε 2χ290 καλυτερα, φθηνοτερα θα σου βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #457 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Εσυ δεν εχεις τιποτα ρε απο κυκλωμα υδροψυξης στο συστημα σου, (τρομπες, ψυγεια, δοχεια κτλ κτλ.)Παρε 2χ290 καλυτερα, φθηνοτερα θα σου βγει Ναι και θα παρω τις δυο τρόμπες της AMD :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 5, 2013 #458 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Λοιπον παιδια η καρτα εχει αν δεν ειχε coil whine θα την κραταγα... Καλα νταξ ορισμενοι που γραφουν οτι ειναι καρταρα κτλ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου!:bad: Η καρτα εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα: Eχει 0 oc potential και ανεπαρκες συστημα ψυξης... Για 24/7 κλοκαρισματα χωρις νερο απλα ξεχαστε το.. Η μικρη στα 400ε αξιζει παντως. Ειναι ζεστη βαβουριαρα τσιριζει αρρωστημενα και δεν εχει oc potential ... Ρε τι γελια εχουμε να κανουμε Χρησταρα με την Ti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Νοέμβριος 5, 2013 #459 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Ναι και θα παρω τις δυο τρόμπες της AMD :hehe: photoshop skills over 9000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 5, 2013 #460 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 290x απο αντικατασταση.. ακριβως τα ιδια σκ@τα με την πρωτη!:mobile1:AMD EISAI GIA TON ********!! Βρε Χρηστο μηπως επρεπε ... I had coil whine on my 780 as well, fixed it by overclocking and letting the thing run 3-4 hours of Heaven Ungine. GTX 780 Coil Whine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.